duzenli olmazsam beni bosayacak

cok duzenli bir insan degilim.hatta esimin akrabalari da arkamdan bu yasa gelmis hala duzenli olmayi ogrenememis demisler.ev duzeni nedir bilmiyorum adam da duzene merakli.arti takintiliyim bunun.icin destek.alicam.ev duzeni hakkinda bana oyle bilgiler verin ki puf noktasi olsun ev isleri beni.yoruyor ve sevmiyorum ama yapmak zorundayim.nasil duzenli tutuyorsunuz evinizi?
Aldığını yerine koy düzenden kastın nedir? Kaç yaşındasın?
Dağınıkmısın? Evinmi pis

Herşey askıda, katlı düzgün olmalı. Neyi nereden alırsanız oraya koymalısınız. Yoksa düzen olmaz. Marketten gelince aldıklarınızı yerlerine yerleştirmelisiniz. . Çamaşırları ütüleyip katlayıp yerleştirmelisiniz. Herşey anında yapılmazsa hep bir karışıklık oluyor.

Olayın düzenle alakalı olmadığını ben bile buradan görebiliyorum. İstediğin kişiyle evlen sen takıntılarından kurtulmadiğın sürece hep ilişkilerin, yalnız evlilik değil, sürekli sorunlu olacaktır.
Adam açık açık seni sevmiyorum diyor sen sevgisini dileniyorsun. Seni düşünen biri olsa zaten gidip tedavi olmanı teşvik ederdi, kendi kendine hallet demezdi.
Herşey adamın istekleri üzerine kurulu, peki sen ne istiyorsun ? Sen kendini çözememişsinki nasıl karşındakine faydalı olacaksın.

Valla sana degil eşine acımaya başladım ben artık. Takintin sadece el yıkamaya falan degil senin,hayatin takıntılardan ibaret.
Adam senden kurtulmak için neler neler dedi yetmedi, simdi çevrenin de diline düşmüşsünüz.

Allah sakin düşünebilme yeteneği versin sana
Yani adam her gün uyanınca neyi bahane edebilirim bu kadından boşanmak için diye düşünüyor bence
Ama konu sahibine hiç bir şey işlemiyor

Siz zaten boşanmıyor musunuz?
"Hık dedim boşanacak, mık dedim boşanacak" diye konu açıyorsunuz sürekli.
Adam sizi istemiyor neden kabul etmiyorsunuz bunu? İnatla yapışıyorsunuz adama.
Boşanmayacak olan insan bile boşanır böyle bir tutum karşısında.
Biraz gururunuz olsun, yazık ediyorsunuz kendinize.
Daha geçen konusunda adamdan özür dilediğini kendini değiştireceğine dair söz verdiğini söylemişti ne evi tutması ne boşanması

En nihayet bir gün adam kaçıp gidecek konu sahibi gururunu hiçe saydığıyla kalacak

Çoğu kişi eski konularınıza atıfta bulunmuş . Bilmediğimden bağlantılı yorum yapamıyorum . Düzenli olamıyorum diye birşey yok
Kendinize ve evinize çekidüzen vermelisiniz
Sırf bu sebepten de boşanma mantıklı gelmedi

E ol sende ev temizliğinde sağlıklı insan için ne var ya 2 saate pırıl pırıl yaparım evimi. Ev hanımı olup çocuğun yoksa eşin haklı yani. Liste yap tik at bunu yaptım şunu yaptım diye. Anamızın karnında öğrenmedik yani yapa yapa alışıyorsun

Mesaj tipleri de aynı. Noktaları boşluk yerine kullanıyor bence bu sarı Manolya eşine dönmüş🤭
ay kimden bahsettiginizi bilmiyorum.ciddi yorum yapip yardimci olmaya calisan arkadaslara tesekkur ederim.daha da kk da.konu acmam.yorum yaparim.herkese iyi bayramalr

İyide tatlım eşinle sürekli sorunlarınız var ne boşanmaymış bi dillendirdiniz bitiremediniz . Eski konulardan biliyorum

Çoğu kişi eski konularınıza atıfta bulunmuş . Bilmediğimden bağlantılı yorum yapamıyorum . Düzenli olamıyorum diye birşey yok
Kendinize ve evinize çekidüzen vermelisiniz
Sırf bu sebepten de boşanma mantıklı gelmedi
Arkadaş en geç cumaya yeni evime taşınıcam eşim gecenin 00.00 ında beni kaldırdı yağmur yağıyor diye çamaşırları toplattı diyodu 4 eylülde duruşmaları varmış ama galiba hanımefendi biraz takıntılı bi yeter artık ben seni boluyorum diyemedi zorla adama kendini kanullendirmeye çalışıyo

Back
X