duzenli olmazsam beni bosayacak

Arkadaş en geç cumaya yeni evime taşınıcam eşim gecenin 00.00 ında beni kaldırdı yağmur yağıyor diye çamaşırları toplattı diyodu 4 eylülde duruşmaları varmış ama galiba hanımefendi biraz takıntılı bi yeter artık ben seni boluyorum diyemedi zorla adama kendini kanullendirmeye çalışıyo
Of hatırladım o konuyu, o arkadaş bu arkadaş demek 🙇🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ya allah aşkına biri bulsun şunun kocası kimdir necidir işyerinde bi ifşa edelim, bu kadar da olmaz, bulmuş yarım akılli hasta kadıni fare gibi oynuyo,bi de çocuk yaptırmıs ki iyice delirsin zavallı, boşadım boşıycam diye diye olan aklı da gitti garibimin, biri onayak olsun bi hastaneye filan yatirilsin çocuğu da emin biyere verilsin

Bacım artık boşan da sende bizi sal bizde seni salalım adam senden hasta diye bahsediyo seni sevmediğini söylüyo bebeğine babalık etmiyor yeter da yeter bu nasıl sabır

Bir sonraki konun: "Eşim gözünün üstünde kaşın var seni boşayacağım diyor kaşlarımı yok etmem lazım nasıl yapabilirim?"

Adam seni boşamaya yer arıyor bacım. Bizi trollemiyorsan artık bir aydınlan. O adam seni önünde sonunda boşar, kafaya koymuş. Ya da sana eziyet çektirmekten zevk alıyor, ki bu bence ilkinden daha kötü.

kız sen daha boşanmadın mı?
geçen hafta boşanıp ilk size söyleyeceğim diyordun :KK48:
şimdi de düzensizlik mi çıktı?
senin için gerçekten çok üzülüyorum.
bak benim de bir bebeğim var. eşimle evleri ayırdık. o kadar huzurluyum ki!
gerçekten sana da tavsiye ediyorum.
bu ruh hastası adamları çekmemize gerek yok.
biz anneyiz ve güçlüyüz. kendini ezdirme artık lütfen.

Back
X