Düzensiz betaa artışı

yakut1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
772
1.186
43
Arkadaslar meraba. Tüp bebek yaptrdım. Dokuzuncu gün beta değerim:33 iki gün sonra 44 cıktı. İki gün sonra tekrar baktrdk 63 cıktı. Böyle bisey basına gelen oldu mu? Lütfen yaşayanlar paylasabilir mi????

Kimse yok sanırım Nereye kimse soracağımı şaşırdm. Nerelerden ne okuyacağımı şaşırdm

Sakin ol canim iyi olur inşallah bi süre bekle sıkıntı yapma sonra tekrar baktir

Dört gün sonra baktırcam. Yani salı günü. Sevinmiştim. Kursağımda kaldı resmen
Öyle düşünme iyi düşün iyi olsun öncelikle daha kesinleşmemiş birden düzene girecek pik yapacak belki aynı yerde ver kanlari hayirli haber alirsin inşallah

Öyle düşünme iyi düşün iyi olsun öncelikle daha kesinleşmemiş birden düzene girecek pik yapacak belki aynı yerde ver kanlari hayirli haber alirsin inşallah
Sonradan düzene binebiliyor mu ki? İnanın düşün düşün kafayı yicem. Stresten kasıklarımda ağrılar başladı

Doktor ilacları cok az dozda vercem sana dedi. Zaten hersey cok iyi. Hemen etki eder dedi. Altı yumurtadan dördü döllendi. İki transver yapıldı. İkiside en iyi kalitede dedi. Geride yumurta yok. Neden fazla yumurta alıp dondurmadılar anlamıyorum. İlk defa yaşadığım için hiçbirseyi sorgulamadım. Heycandan olsa gerek bilmiyorm. Hsg cekildi oda normal. Anlamıyorm. Neye baktırmam gerek hiç bilmiyorum. İlk kürtajımda genetiğe gönderdik. Kromozamal sorun cıkmadı. Sadece pıhtılasma bozukluğu cıkmıstı. Bu sene mart ayında yine bir gebelik geçirdim. Kimyasal oldu. Beta artısı iki kat artmasına rağmen devamı gelmedi. Artık neye bakılması gerektiğini bilmiyorm.

Sperm kaliteli değildir yumurta kaliteli değildir diyerek tüp bebeğe basvurdk. Ondada böyle bi sorun cıktı

Sonradan düzene binebiliyor mu ki? İnanın düşün düşün kafayı yicem. Stresten kasıklarımda ağrılar başladı
Stres yapma takip et inş iyi olur tüp bebek drları daha iyi ilgileniyorlar bir şey demedi mi ona sorabilirsn

Şu an erken anca kendini strese girdirir üzersin ve de her şeyin hayirlisi rabbim en iyisini bilir

Stres yapma takip et inş iyi olur tüp bebek drları daha iyi ilgileniyorlar bir şey demedi mi ona sorabilirsn
Sordum. Cok umutlu değill. Umutsuzda değil. Bekleyip görcez diyo. Ama ben böyle betası olup düzene binen yada bebeğini eline alan hiç oldu mu onu merak ediyorm. Umut olur belkide

Sordum. Cok umutlu değill. Umutsuzda değil. Bekleyip görcez diyo. Ama ben böyle betası olup düzene binen yada bebeğini eline alan hiç oldu mu onu merak ediyorm. Umut olur belkide
İnşallah allahtan umut kesilmez

Ayni değerlerle kimyasal gebelik yasadim. Fakat reglim gecikmişti benim o yüzden deger cok düşük denmisti. Senin daha regline var insallah saglikla ilerler

Benim tüp bebek. Belki o yüzden değerleri önceden farkettim. Artıs cok kötü malesf. Bundan önceki kimyasal gebeliğimde resmen iki kat arta arta kimyasal olmustu

Canım yumurtaları sperm döllüyo bu doktorun elinde değil ki sorgulasan bile kalitesiyle alakalı. Kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum senin ama değer artışı çift embriyoda böyle olabiliyo bazen. Diğeri düşüşteyse böyle olabilir şuan takip etmekten başka çare yok

Dördüncü gün embriyosu. İkiside kaliteli dedi.

Dördüncü gün embriyosu. İkiside kaliteli dedi.
Kalitesi embriyonun sağlıklı olduğunu göstermez. Laboratuvar şartlarında ilerleyişini gösterir. Pgt yapılmadığı sürece sağlıksızsa düşecektir tutsa bile. Bazı embriyolar blast olamıyor sizinkiler 4te kalmış bu yüzden iki tane koyuldu büyük ihtimal. Yani doktorun elinde olan bişey değil bu canım. Tutmuş bence dediğim gibi birinden biri sıkıntılıysa da katlanma tam olmaz. O yüzden sakin ol derim hayırlısı hakkında

Aslnda iki embriyo verme sebebi ikiz istememizdi. Vajinal progestan ve haftalk müsküler progestana devam etmemi söyledi doktor. İlaclar olduğu gibi devam anlıcanız. Dört derken dört hücreli mi? Tam anlayamadım kusura bakmayın. Embriyonun resmini verdi. Altı hücreli falan. Gayet iyi simdilk. Beklicez görecez demisti transver sonrasıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…