Düzensiz betaa artışı

İnşallah hersey güzel olur Zorlu süreç. Bende aynu durumdayım. Nerden ne arastıracağımı şaşırdm
Amin güzel kardeşim amin ,bizleri bizden başkası anlayamaz ki ... Rabbim bizimle olsun ve bizim gibi evlat hasreti çeken herkesi evladına kavuştursun inşallah hepimize duam birkez olsun eksiltmedim

Dna hasarına bakıldı mı onu bilmiyorm. Sadece suan ki gittiğim doktra bu sürec başarısız olursa nasl bi yol izlicez dedim. Suan bunları düşünme dedi. Genetik arastırması isticez büyük ihtimalle dedi. Suan sabırla beklemelisin dedi.
yakın zamanda tekrardan tüp bebek yaptıramam.zaten doktorum sizin normal yolla olur bekleyİn demisti.ovülasyon takibi yaptm altı ay kadar. Ama olmuyor. Stresten sanırsam.

Amin güzel kardeşim amin ,bizleri bizden başkası anlayamaz ki ... Rabbim bizimle olsun ve bizim gibi evlat hasreti çeken herkesi evladına kavuştursun inşallah hepimize duam birkez olsun eksiltmedim
Allah razı olsun. Elden baska bisey gelmiyor. Dua edicez cok cok. Allahım en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin. Bizede taddırsın anneliği inşallah

Merhabalar bende benzer durumlar yaşadığım için fikir vermek istedim. 3 doğal gebeliğim oldu ilk ikisi boş gebelik 3. İse kimyasal oldu. Kimyasal gebeliğimde kan artışım ancak 3 günde iki katına çıkıyordu malesef sağlıklı ilerlemedi ve kanama ile sonlandı. Size tavsiyem eğer bu gebeliğiniz sağlıklı ilerlemez ise bundan sonra yaptıracağınız tüp bebek sürecinde genetiğe gitmiş ve genetik sonucu sağlıklı gelmiş embriyoların trnasfer edilmesini isteyin. Bunun için de NGS ile genetik taram yöntemini seçin kesinlikle. Tabi öncesinde size ve eşinize genetik tarama yapılsın herhangi bir genetik hastalık taşıyormusunuz bakılsın

Yakın zamanda yeniden tüp bebek yaptıramam sanırm. Ama arastırmaları yaptırmamız gerek evet. Bilgileriniz için cok teşekkür ederim. Biran önce anne olmayı cok istiyormm. Yaş geçmeden zaman gecmeden

Yakın zamanda yeniden tüp bebek yaptıramam sanırm. Ama arastırmaları yaptırmamız gerek evet. Bilgileriniz için cok teşekkür ederim. Biran önce anne olmayı cok istiyormm. Yaş geçmeden zaman gecmeden
Maddi nedenlerle mi yoksa manevi nedele mi? Mümkünse çok ara vermeyin her yaş aleyhimize işliyor. Ben çocuk düşünmediğim yıllar için çok pişmanım mesela. Kaç yaşındasınız?

Peki bu genetik tarama nasıl oluyor. Suan yapılmaz mı ? Bilginiz var mı

Peki bu genetik tarama nasıl oluyor. Suan yapılmaz mı ? Bilginiz var mı
Hayır döllenen embriyolar 5. Güne gelecek. 5. Güne gelen embriyodan biyopsi alınıp genetik laboratuvara gönderilecek. Yaklaşık 3-4 haftada sonuç çıkıyor. Sağlıklı olanlar anne rahmine transfer ediliyor

Genetiğe baktırın . Zaten stressiniz çoksa tüp bebek içinde uygun bi ortam değil .Doktorum stresliyden transferi iptal edrim dediğini biliyorum kendimden çünki en büyük düşman stres

Hayır döllenen embriyolar 5. Güne gelecek. 5. Güne gelen embriyodan biyopsi alınıp genetik laboratuvara gönderilecek. Yaklaşık 3-4 haftada sonuç çıkıyor. Sağlıklı olanlar anne rahmine transfer ediliyor
Eşim ve benm genetik taramamız suan olmaz mı peki

Eşim ve benm genetik taramamız suan olmaz mı peki
Olur tabiki çok zor bir şey değil. Periferik kanda kromozom analizi isteyecekler. Ama biraz pahalı bir test eşim ve ben için 2.500 tl ödemiştik geçen yıl sonuçlarda 4-6 hft arası çıkıyor

Olur tabiki çok zor bir şey değil. Periferik kanda kromozom analizi isteyecekler. Ama biraz pahalı bir test eşim ve ben için 2.500 tl ödemiştik geçen yıl sonuçlarda 4-6 hft arası çıkıyor
Sizde bisey cıktı mı peki ? Atıyorum ondada sorun cıkmadı diyelim. Daha sonra yapılcak baska testler falan var mı? Bilginiz var mı

Sizde bisey cıktı mı peki ? Atıyorum ondada sorun cıkmadı diyelim. Daha sonra yapılcak baska testler falan var mı? Bilginiz var mı
Eşimin 9 uncu geninde inversiyon çıktı. Ama hem genetik uzmanı hem de kadın doğum uzmanı bu inversiyonun önemli olmadığını 10 kişiden 6-7 sinde rastlandığını söyledi. Yine de hiben bu konuda araştırma yaptım ve yurt dışında yapılan bazı araştırmalarda bu inversiyonun tekrarlayan gebelik kaybı ile alakalı olabileceği yönünde sonuçlar vardı. Doktorumla da istişare ederek genetik yöntem ile tüp bebeğe karar verdik. Allah nasip ederse bu ayın ortasında transferim olacak.

ay hadi hayırla olsun inşallahh. Güzel haberlerini alırZ inşallah

Doktorun sadece neden fazla yumurta olustrmamasına kızıyorm. Hani ne biliyim dondurulmus yumurta olsaydı garantim olurdu biraz daha sanırm
Emin olun ki dondurulabilecek yumurtanız olsaydı Dr dondururdu...4 ü döllenmiş 5.güne gitmeye çalışmış 2 tanesine 4 te transfer kararı almışlar diğer ikisii gelişmemiş..onlar da gelişseydi 2 sini tranafer eder 2 sini dondururdu

ay hadi hayırla olsun inşallahh. Güzel haberlerini alırZ inşallah ☺
Amin inşallah Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin. Evet ciddi bir ücret farkı çıkıyor 5 embriyonun genetik incelemesi için 12.845 tl para ödedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…