Amh hatrlamıyorm suan ama yani şimdiye kadar hiçAmh iyidi ? Kaçtı mesela .
çok yumurta çok kalite demek değil yumurtalar çoğaldıkca multi kistik değilsen kalitesiz oluyor . Doktorun çok mantıklı yaklaşmış. Kaldıki ilaç dozu , ilaç dozu çok olursa çok yumurta olmuyor ! Ozaman amh 0,1 olan kadınlarada en yüksek dozaj verilerek çok yumurta elde edilirdi ama maglesef öyle olmuyor . Yani verdigi dozajla alakasız . İlaçlar yanlızca Olan yumurtaları büyütüyor .Eminim hepsini toplamamıştır doktorunuz oda ohss riskinden dolayı . Taze transferde bu olsun istenmez .
10/15 yumurtanında olgun olacağının garantisi olmaz kaldıki Taze transferde çok fazla toplanılmaz .. diyorumya ohss riskinden dolayı . Asıl soru neden 5 gün değilde 4 gün embriosu? Embrio kaliteniz neydi ? Bilginiz varmı ?Amh hatrlamıyorm suan ama yani şimdiye kadar hiç
Olumsz bisey duymadım demedi. Peki neden sadece altı yumurta toplandı. On onbes değilde. Bu benmle alakalı bir sorun olduğunu mu gösterir
İki embriyo transver edildi. İkiside cok cok kaliteli dendi. Bitanede orta kalitede var dendi. Transver sırasındada kalan yumurta yok dendi10/15 yumurtanında olgun olacağının garantisi olmaz kaldıki Taze transferde çok fazla toplanılmaz .. diyorumya ohss riskinden dolayı . Asıl soru neden 5 gün değilde 4 gün embriosu? Embrio kaliteniz neydi ? Bilginiz varmı ?
Hatta embriyonun fotosunu verdiler. Bak bak bebişlerine. Ne kadar güzel dedi falan. Embriyolarn cok iyi dendiİki embriyo transver edildi. İkiside cok cok kaliteli dendi. Bitanede orta kalitede var dendi. Transver sırasındada kalan yumurta yok dendi
Tamam ama hücre sayısı ve kalitesi önemli şimdi nilemiyorum çok iyi denlen bi embrio 5aa 6aadır keşke embriolog söyleseymiş . Söylememiş olması ilginç aslında söylenir diye biliyorum . Beklemekten başka çağren yok . İllaha bi şey suçlayacaksanda neden az yumurta diye doktorunu veya kendini suçlama . Spermdede sıkıntı olabilir . Çünki ilk 3 güne yumurta son 2 günede sperm getirir . 6 tane döllenme oldu dediniz ee 4 tanesi nerde ?Hatta embriyonun fotosunu verdiler. Bak bak bebişlerine. Ne kadar güzel dedi falan. Embriyolarn cok iyi dendi
Beni günlük aradklarında ( embriyologlar) ilk olarak dört yumurtanız döllendi dediler. Ertesi gün üç yumurtanız döllendi dendi. İkisi birinci kalite diğeri orta kalite dendi. Cumartesi transveriniz olcak dendi. Bikackez telefondada sordm hatta. Sorun yok değil mi?? Kaliteleri falan iyi değil mi diye. Embriyolog ikisi cok cok iyi dedi. Ama 5aa vs demediTamam ama hücre sayısı ve kalitesi önemli şimdi nilemiyorum çok iyi denlen bi embrio 5aa 6aadır keşke embriolog söyleseymiş . Söylememiş olması ilginç aslında söylenir diye biliyorum . Beklemekten başka çağren yok . İllaha bi şey suçlayacaksanda neden az yumurta diye doktorunu veya kendini suçlama . Spermdede sıkıntı olabilir . Çünki ilk 3 güne yumurta son 2 günede sperm getirir . 6 tane döllenme oldu dediniz ee 4 tanesi nerde ?
Aa bir dakika verilen kağıtta transver edilen embriyolar: 8/0BE YAZIYORBeni günlük aradklarında ( embriyologlar) ilk olarak dört yumurtanız döllendi dediler. Ertesi gün üç yumurtanız döllendi dendi. İkisi birinci kalite diğeri orta kalite dendi. Cumartesi transveriniz olcak dendi. Bikackez telefondada sordm hatta. Sorun yok değil mi?? Kaliteleri falan iyi değil mi diye. Embriyolog ikisi cok cok iyi dedi. Ama 5aa vs demedi
ne demek olduğunu bilmiyorum kağıtta numara yanındada ab bc ba gibi şeyler yazması gerekir . Ertesi gün aradıklarında 3 yumurtanız kaldı demişlerdi döllenme ilk gün gerçekleşir .. dediğim gibi genelde ilk tüp bebek denemesinin günahı yoktur . Doktorlar standart tedavi yaparlar . Sen 6 da 4 kaldı diye üzülüyorsun bende dusurm çok daha vahimdi .. ikinci tedavide başka şeylere dikkat edilir . Milyon test istenirAa bir dakika verilen kağıtta transver edilen embriyolar: 8/0BE YAZIYOR
Ama 14 gün dolmadan test yapmışsın ya belki öyle bişidendirSordum. Cok umutlu değill. Umutsuzda değil. Bekleyip görcez diyo. Ama ben böyle betası olup düzene binen yada bebeğini eline alan hiç oldu mu onu merak ediyorm. Umut olur belkide
Tutunmus olsada beta değerleri cok az ilerliyor.ne demek olduğunu bilmiyorum kağıtta numara yanındada ab bc ba gibi şeyler yazması gerekir . Ertesi gün aradıklarında 3 yumurtanız kaldı demişlerdi döllenme ilk gün gerçekleşir .. dediğim gibi genelde ilk tüp bebek denemesinin günahı yoktur . Doktorlar standart tedavi yaparlar . Sen 6 da 4 kaldı diye üzülüyorsun bende dusurm çok daha vahimdi .. ikinci tedavide başka şeylere dikkat edilir . Milyon test istenirama ilk tedavi genelde böyle ayrıca belki tutunmuştur ikisinden biri .. bekle stres yapma
Tam bi sebep bulabilsek. Bir kürtajm oldu. Genetiğe gönderdik. Benden tahliller istendi. Pıhtılasma bozukluğu tesbit edildi. İğne kullanmam gerektiği söylendi. Bu sene mart ayında cok güzel ilerleyen betayla kimyasal gebelik gecirdm. Şimdi bundada betalarla basım beladaTutunmus olsada beta değerleri cok az ilerliyor.
Normaldede onuncu gün yada onikinci gün yaptırıyolar diye biliyorm benAma 14 gün dolmadan test yapmışsın ya belki öyle bişidendir
İnşallah.. Dualarımdasın zor gerçektenAyy inşallah bende güzel haberler alırım
Bn 14 diye biliyom bnm düzensiz artış ile düşşün iğneler yapılmıştı düşecekse kendi düşsün belki tutunur demiştim doktor dış gebelik ihtimali yüksek tüpüne zarar verir deyip sonlandrmıştıNormaldede onuncu gün yada onikinci gün yaptırıyolar diye biliyorm ben
Kimyasal olma ihtimali yüksek evet ama allahtan ümit kesilmez .. bu arada genetik baktırdınızmı ? Eşin ve sen bu ikinci kimyasalanımış birde düşüğün var . Genetik analizlerinize baktırın eşinin sperm sonuçları nasıl ? Dna hasarı vs olabilirmi ?Tutunmus olsada beta değerleri cok az ilerliyor.
Yok hayır. Genetiğe bakılmadı hiç. Sperm analizi falan yapıldı. Varikosel var fakat gebeliğe engel olcak boyutta değil dendiKimyasal olma ihtimali yüksek evet ama allahtan ümit kesilmez .. bu arada genetik baktırdınızmı ? Eşin ve sen bu ikinci kimyasalanımış birde düşüğün var . Genetik analizlerinize baktırın eşinin sperm sonuçları nasıl ? Dna hasarı vs olabilirmi ?
İyide varikosrl varsa ameliyat neden olmadınızda tüp bebek yaptınız . Varikosel amrliyatla düzelip normal gebelik elde etme ihtimali çok yüksek. Düşük ve kimyasal içinde üzerinde durmanız gereken şey ikinizinde genetik analizi eşli olrak yapın . Herşeyi doktorlar söylemez siz araştırmalısınızYok hayır. Genetiğe bakılmadı hiç. Sperm analizi falan yapıldı. Varikosel var fakat gebeliğe engel olcak boyutta değil dendi
GeneYok hayır. Genetiğe bakılmadı hiç. Sperm analizi falan yapıldı. Varikosel var fakat gebeliğe engel olcak boyutta değil dendi
İyide varikosrl varsa ameliyat neden olmadınızda tüp bebek yaptınız . Varikosel amrliyatla düzelip normal gebelik elde etme ihtimali çok yüksek. Düşük ve kimyasal içinde üzerinde durmanız gereken şey ikinizinde genetik analizi eşli olrak yapın . Herşeyi doktorlar söylemez siz araştırmalısınız
Profösöre göründk. Ameliyata gerek yok dedi. Hatta üç ayrı doktora göründk. Ameliyata gerek yok dediler. Sperm sonuclarımZ normal. Kötü değilmis
Çok teşekkür ederimİnşallah.. Dualarımdasın zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?