Düzensiz betaa artışı

Amh hatrlamıyorm suan ama yani şimdiye kadar hiç
Olumsz bisey duymadım demedi. Peki neden sadece altı yumurta toplandı. On onbes değilde. Bu benmle alakalı bir sorun olduğunu mu gösterir

Amh hatrlamıyorm suan ama yani şimdiye kadar hiç
Olumsz bisey duymadım demedi. Peki neden sadece altı yumurta toplandı. On onbes değilde. Bu benmle alakalı bir sorun olduğunu mu gösterir
10/15 yumurtanında olgun olacağının garantisi olmaz kaldıki Taze transferde çok fazla toplanılmaz .. diyorumya ohss riskinden dolayı . Asıl soru neden 5 gün değilde 4 gün embriosu? Embrio kaliteniz neydi ? Bilginiz varmı ?

İki embriyo transver edildi. İkiside cok cok kaliteli dendi. Bitanede orta kalitede var dendi. Transver sırasındada kalan yumurta yok dendi

İki embriyo transver edildi. İkiside cok cok kaliteli dendi. Bitanede orta kalitede var dendi. Transver sırasındada kalan yumurta yok dendi
Hatta embriyonun fotosunu verdiler. Bak bak bebişlerine. Ne kadar güzel dedi falan. Embriyolarn cok iyi dendi

Hatta embriyonun fotosunu verdiler. Bak bak bebişlerine. Ne kadar güzel dedi falan. Embriyolarn cok iyi dendi
Tamam ama hücre sayısı ve kalitesi önemli şimdi nilemiyorum çok iyi denlen bi embrio 5aa 6aadır keşke embriolog söyleseymiş . Söylememiş olması ilginç aslında söylenir diye biliyorum . Beklemekten başka çağren yok . İllaha bi şey suçlayacaksanda neden az yumurta diye doktorunu veya kendini suçlama . Spermdede sıkıntı olabilir . Çünki ilk 3 güne yumurta son 2 günede sperm getirir . 6 tane döllenme oldu dediniz ee 4 tanesi nerde ?

Beni günlük aradklarında ( embriyologlar) ilk olarak dört yumurtanız döllendi dediler. Ertesi gün üç yumurtanız döllendi dendi. İkisi birinci kalite diğeri orta kalite dendi. Cumartesi transveriniz olcak dendi. Bikackez telefondada sordm hatta. Sorun yok değil mi?? Kaliteleri falan iyi değil mi diye. Embriyolog ikisi cok cok iyi dedi. Ama 5aa vs demedi

Aa bir dakika verilen kağıtta transver edilen embriyolar: 8/0BE YAZIYOR

Aa bir dakika verilen kağıtta transver edilen embriyolar: 8/0BE YAZIYOR
ne demek olduğunu bilmiyorum kağıtta numara yanındada ab bc ba gibi şeyler yazması gerekir . Ertesi gün aradıklarında 3 yumurtanız kaldı demişlerdi döllenme ilk gün gerçekleşir .. dediğim gibi genelde ilk tüp bebek denemesinin günahı yoktur . Doktorlar standart tedavi yaparlar . Sen 6 da 4 kaldı diye üzülüyorsun bende dusurm çok daha vahimdi .. ikinci tedavide başka şeylere dikkat edilir . Milyon test istenir ama ilk tedavi genelde böyle ayrıca belki tutunmuştur ikisinden biri .. bekle stres yapma

Tutunmus olsada beta değerleri cok az ilerliyor.

Tam bi sebep bulabilsek. Bir kürtajm oldu. Genetiğe gönderdik. Benden tahliller istendi. Pıhtılasma bozukluğu tesbit edildi. İğne kullanmam gerektiği söylendi. Bu sene mart ayında cok güzel ilerleyen betayla kimyasal gebelik gecirdm. Şimdi bundada betalarla basım belada

Normaldede onuncu gün yada onikinci gün yaptırıyolar diye biliyorm ben
Bn 14 diye biliyom bnm düzensiz artış ile düşşün iğneler yapılmıştı düşecekse kendi düşsün belki tutunur demiştim doktor dış gebelik ihtimali yüksek tüpüne zarar verir deyip sonlandrmıştı

Kimyasal olma ihtimali yüksek evet ama allahtan ümit kesilmez .. bu arada genetik baktırdınızmı ? Eşin ve sen bu ikinci kimyasalanımış birde düşüğün var . Genetik analizlerinize baktırın eşinin sperm sonuçları nasıl ? Dna hasarı vs olabilirmi ?

Yok hayır. Genetiğe bakılmadı hiç. Sperm analizi falan yapıldı. Varikosel var fakat gebeliğe engel olcak boyutta değil dendi

Yok hayır. Genetiğe bakılmadı hiç. Sperm analizi falan yapıldı. Varikosel var fakat gebeliğe engel olcak boyutta değil dendi
İyide varikosrl varsa ameliyat neden olmadınızda tüp bebek yaptınız . Varikosel amrliyatla düzelip normal gebelik elde etme ihtimali çok yüksek. Düşük ve kimyasal içinde üzerinde durmanız gereken şey ikinizinde genetik analizi eşli olrak yapın . Herşeyi doktorlar söylemez siz araştırmalısınız

Gene

Kızlar . İlk tüp bebek denemem .
9.gün 16
11.gün 33
13.gün 27 ve ağlıyorum hiç kanamam vs olmadı yarın yine kan vericem hiç şansı yok mu yükselmesinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…