Düzensiz betaa artışı

Yani 5. Güne gidip blast olamicağı iÇin mecburen 4. Günde bırakmışlar. Dışarda kalırsa ölebilir ama rahimde yaşama şansı daha yüksek diye. Bu yüzden 4. Gün yani canım seninkiler sonrası şansa kalıyo zaten tüp bebek böyle maalesef. Takip et bnce umut var değer düşmedikçe

öyle mi diyorsunz. İnşallahh güzel güzel artarda hayırla bende anne olabilirm
ımm bi soru daha sorsam size. Kafam biraz karıstığı için kusura bakmayın. Dördüncü günde vermek zorunda kalınms diyorsunz ya. Kalitesi düştüğü için mi yaşama sansı azalıyor. Benim transver cumartesi gününe yapıldı. Banada pazar günü uğrasmamak için cumartesi yapıldı diye düşünüyodm. gelişimi iyi olursa ilerleyişe göre cumartesi yaparız demisti.

Özel klinikler pazar günleri açık onlar ayarlıyor 5. Gün blast embriyo daha iyi öyle bi riske girmezler alakası olduğunu sanmıyorum. Ama laboratuvar ortamında yaşayamiyacak gibiyse hazır kalitesi iyiyken 4. Günde donduruyorlar yani bu onların elinde değil. 2. 3. Gün de konulabiliyor buna embriyolog karar veriyor zaten. Yoksa dondururlardı yine 5. Günü beklerlerdi şansı yükseltmek için. Hayırlısı artık pozitifi görmüşsün inşallah düzene girer :)

Bide progestan kullanıyorm. Oda sağlıksz bi
inşallahhh

Siz hiç böyle beta görüpte düzene binen duydunz mu? Bide iki embriyodan biri sağlıksz diyelm. O zamanda beta cok düşük olmaz mı?

Siz hiç böyle beta görüpte düzene binen duydunz mu? Bide iki embriyodan biri sağlıksz diyelm. O zamanda beta cok düşük olmaz mı?
Düzensiz artış değil de benim ilk test ikiye katladı ikincisi katlamadı mesela iki embriyoydu ondan kaynaklıydı büyük ihtimal bunlar olasılık zaten. Takip edilmesi gerekiyor. Pgt yurtdışına embriyoları genetiğe gönderip sağlıklı mı değil mi diye öğrenmek için yapılıyor. Diğer türlü tutsa bile sağlıksızsa düşer canım. Hakkında hayırlısı o yüzden inşallah katlanır bundn snra

Hmm anladım. Ay inşallah katlanır artar. Bi umut bendeki

Arkadaslar meraba. Tüp bebek yaptrdım. Dokuzuncu gün beta değerim:33 iki gün sonra 44 cıktı. İki gün sonra tekrar baktrdk 63 cıktı. Böyle bisey basına gelen oldu mu? Lütfen yaşayanlar paylasabilir mi????
Ben yaşadım ve sizin gibi çok araştırıp birşey bulamadım ve malesef kötü sonuçlandı doktorum sürekli kanamalarımdan dolayı kürtaj önerdi kalp atışı yoktu. Kürtaj için gittim ağlaya ağlaya kalp atışı duyduk sevindik 2 gün sonra düşük yaptım ama kızımda da kanamam yoktu devam etti gebeliğim

Kalp atımını duydunuz ve düşük yaptınız. O durum da baya kötü. Suan aktif bi kanamam yok. Sadece kasıklarım ağrıyor sürekli.

Kızınızdada mı beta böyleydi

Kızınızdada mı beta böyleydi
Aynen kızımda da bu şekilde idi. Az az arttı doktorlar olumlu bakmıyordu ama kanamam ağrım olmadiği için 2 hafta sonra gel dediler kalp atışını duyduk bebeği gördük 7. 5 aylık doğdu ama şükür bir sağlık sorunu yok.. 2 gebeliğim de bu sekılde ilerledi birinde düşük oldu diğerinde sağlıklı doğum..rabbim hayırlısını nasip etsin size..

Arkadaslar meraba. Tüp bebek yaptrdım. Dokuzuncu gün beta değerim:33 iki gün sonra 44 cıktı. İki gün sonra tekrar baktrdk 63 cıktı. Böyle bisey basına gelen oldu mu? Lütfen yaşayanlar paylasabilir mi????
Canım normal durumda bu beta artışı sağlıklı bir gebelik olmadığını gösterir ama tüp bebek yönteminde bir farklılık olur mu bilemiyorum.. Ya inşallah durum normalleşir Rabbim size bebek nasip eder.. Doktorunuz belki olabilir belki olmayabilir tarzında konuştuğuna göre tüp yönteminde olabiliyor demek ki böyle beta artışı sonucunda çıkardım.. Çünkü normal yolla olduğunda doktorlar direk söylüyor durumun anormal olduğunu kimyasal gebelik gibi durumları falan.. İnşallah güzel haberler alırsınız..

Ayy inşallah bende güzel haberler alırım

Malesf güzel bir artıs değil. İnşallah düzene biner

Embriyoyaya pgt yapılması ne demek arkadaslar ?
Embiroda genel olarak hastalıkların araştırılması demek . Pgtden çok nsg öneririm . Zira daha kapsamlı . Ayrıca doktorunuz çok fazla yumurta toplamadı diyosunuz . Mesela kaç yumurtanız var amh’nız ne biliyormusunuz ? Hemen doktoru suçlamamak lazım kaldıki zaten hepsinidr toplasa bu kezdr ohss riskinden dolayı taze transfer olmaz ( ki olmaması daha iyi bence rahim dinlenmiş oluyorda )

Amh falan hep normal cıktı. Basta ooo cok gerek yok sana falan diyerek basladı. İlaclarını aşılama dozunda gibi vercez az vercez gerek yok dedi. O yüzden diyorm ilacı cok veripte cok yumurtam olsaydı. Dondurulsaydı diye. Altı tane yumurta olgunlastı. Dördü döllendi.

Bendeki de belki dondurulms yumurta olsa kafam biraz daha rahat olurdu mantığı

Amh iyidi ? Kaçtı mesela .
çok yumurta çok kalite demek değil yumurtalar çoğaldıkca multi kistik değilsen kalitesiz oluyor . Doktorun çok mantıklı yaklaşmış. Kaldıki ilaç dozu , ilaç dozu çok olursa çok yumurta olmuyor ! Ozaman amh 0,1 olan kadınlarada en yüksek dozaj verilerek çok yumurta elde edilirdi ama maglesef öyle olmuyor . Yani verdigi dozajla alakasız . İlaçlar yanlızca Olan yumurtaları büyütüyor .Eminim hepsini toplamamıştır doktorunuz oda ohss riskinden dolayı . Taze transferde bu olsun istenmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…