Yani 5. Güne gidip blast olamicağı iÇin mecburen 4. Günde bırakmışlar. Dışarda kalırsa ölebilir ama rahimde yaşama şansı daha yüksek diye. Bu yüzden 4. Gün yani canım seninkiler sonrası şansa kalıyo zaten tüp bebek böyle maalesef. Takip et bnce umut var değer düşmedikçeAslnda iki embriyo verme sebebi ikiz istememizdi. Vajinal progestan ve haftalk müsküler progestana devam etmemi söyledi doktor. İlaclar olduğu gibi devam anlıcanız. Dört derken dört hücreli mi? Tam anlayamadım kusura bakmayın. Embriyonun resmini verdi. Altı hücreli falan. Gayet iyi simdilk. Beklicez görecez demisti transver sonrasıda
[/QUOT
öyle mi diyorsunz. İnşallahh güzel güzel artarda hayırla bende anne olabilirmYani 5. Güne gidip blast olamicağı iÇin mecburen 4. Günde bırakmışlar. Dışarda kalırsa ölebilir ama rahimde yaşama şansı daha yüksek diye. Bu yüzden 4. Gün yani canım seninkiler sonrası şansa kalıyo zaten tüp bebek böyle maalesef. Takip et bnce umut var değer düşmedikçe
Özel klinikler pazar günleri açık onlar ayarlıyor 5. Gün blast embriyo daha iyi öyle bi riske girmezler alakası olduğunu sanmıyorum. Ama laboratuvar ortamında yaşayamiyacak gibiyse hazır kalitesi iyiyken 4. Günde donduruyorlar yani bu onların elinde değil. 2. 3. Gün de konulabiliyor buna embriyolog karar veriyor zaten. Yoksa dondururlardı yine 5. Günü beklerlerdi şansı yükseltmek için. Hayırlısı artık pozitifi görmüşsün inşallah düzene girer :)öyle mi diyorsunz. İnşallahh güzel güzel artarda hayırla bende anne olabilirm
ımm bi soru daha sorsam size. Kafam biraz karıstığı için kusura bakmayın. Dördüncü günde vermek zorunda kalınms diyorsunz ya. Kalitesi düştüğü için mi yaşama sansı azalıyor. Benim transver cumartesi gününe yapıldı. Banada pazar günü uğrasmamak için cumartesi yapıldı diye düşünüyodm. gelişimi iyi olursa ilerleyişe göre cumartesi yaparız demisti.
Bide progestan kullanıyorm. Oda sağlıksz biöyle mi diyorsunz. İnşallahh güzel güzel artarda hayırla bende anne olabilirm
ımm bi soru daha sorsam size. Kafam biraz karıstığı için kusura bakmayın. Dördüncü günde vermek zorunda kalınms diyorsunz ya. Kalitesi düştüğü için mi yaşama sansı azalıyor. Benim transver cumartesi gününe yapıldı. Banada pazar günü uğrasmamak için cumartesi yapıldı diye düşünüyodm. gelişimi iyi olursa ilerleyişe göre cumartesi yaparız demisti.
inşallahhhÖzel klinikler pazar günleri açık onlar ayarlıyor 5. Gün blast embriyo daha iyi öyle bi riske girmezler alakası olduğunu sanmıyorum. Ama laboratuvar ortamında yaşayamiyacak gibiyse hazır kalitesi iyiyken 4. Günde donduruyorlar yani bu onların elinde değil. 2. 3. Gün de konulabiliyor buna embriyolog karar veriyor zaten. Yoksa dondururlardı yine 5. Günü beklerlerdi şansı yükseltmek için. Hayırlısı artık pozitifi görmüşsün inşallah düzene girer :)
Siz hiç böyle beta görüpte düzene binen duydunz mu? Bide iki embriyodan biri sağlıksz diyelm. O zamanda beta cok düşük olmaz mı?Yani 5. Güne gidip blast olamicağı iÇin mecburen 4. Günde bırakmışlar. Dışarda kalırsa ölebilir ama rahimde yaşama şansı daha yüksek diye. Bu yüzden 4. Gün yani canım seninkiler sonrası şansa kalıyo zaten tüp bebek böyle maalesef. Takip et bnce umut var değer düşmedikçe
Düzensiz artış değil de benim ilk test ikiye katladı ikincisi katlamadı mesela iki embriyoydu ondan kaynaklıydı büyük ihtimal bunlar olasılık zaten. Takip edilmesi gerekiyor. Pgt yurtdışına embriyoları genetiğe gönderip sağlıklı mı değil mi diye öğrenmek için yapılıyor. Diğer türlü tutsa bile sağlıksızsa düşer canım. Hakkında hayırlısı o yüzden inşallah katlanır bundn snraSiz hiç böyle beta görüpte düzene binen duydunz mu? Bide iki embriyodan biri sağlıksz diyelm. O zamanda beta cok düşük olmaz mı?
Hmm anladım. Ay inşallah katlanır artar. Bi umut bendekiDüzensiz artış değil de benim ilk test ikiye katladı ikincisi katlamadı mesela iki embriyoydu ondan kaynaklıydı büyük ihtimal bunlar olasılık zaten. Takip edilmesi gerekiyor. Pgt yurtdışına embriyoları genetiğe gönderip sağlıklı mı değil mi diye öğrenmek için yapılıyor. Diğer türlü tutsa bile sağlıksızsa düşer canım. Hakkında hayırlısı o yüzden inşallah katlanır bundn snra
Ben yaşadım ve sizin gibi çok araştırıp birşey bulamadım ve malesef kötü sonuçlandı doktorum sürekli kanamalarımdan dolayı kürtaj önerdi kalp atışı yoktu. Kürtaj için gittim ağlaya ağlaya kalp atışı duyduk sevindik 2 gün sonra düşük yaptım ama kızımda da kanamam yoktu devam etti gebeliğimArkadaslar meraba. Tüp bebek yaptrdım. Dokuzuncu gün beta değerim:33 iki gün sonra 44 cıktı. İki gün sonra tekrar baktrdk 63 cıktı. Böyle bisey basına gelen oldu mu? Lütfen yaşayanlar paylasabilir mi????
Kızınızdada mı beta böyleydiBen yaşadım ve sizin gibi çok araştırıp birşey bulamadım ve malesef kötü sonuçlandı doktorum sürekli kanamalarımdan dolayı kürtaj önerdi kalp atışı yoktu. Kürtaj için gittim ağlaya ağlaya kalp atışı duyduk sevindik 2 gün sonra düşük yaptım ama kızımda da kanamam yoktu devam etti gebeliğim
Aynen kızımda da bu şekilde idi. Az az arttı doktorlar olumlu bakmıyordu ama kanamam ağrım olmadiği için 2 hafta sonra gel dediler kalp atışını duyduk bebeği gördük 7. 5 aylık doğdu ama şükür bir sağlık sorunu yok.. 2 gebeliğim de bu sekılde ilerledi birinde düşük oldu diğerinde sağlıklı doğum..rabbim hayırlısını nasip etsin size..Kızınızdada mı beta böyleydi
Canım normal durumda bu beta artışı sağlıklı bir gebelik olmadığını gösterirArkadaslar meraba. Tüp bebek yaptrdım. Dokuzuncu gün beta değerim:33 iki gün sonra 44 cıktı. İki gün sonra tekrar baktrdk 63 cıktı. Böyle bisey basına gelen oldu mu? Lütfen yaşayanlar paylasabilir mi????
Ayy inşallah bende güzel haberler alırımAynen kızımda da bu şekilde idi. Az az arttı doktorlar olumlu bakmıyordu ama kanamam ağrım olmadiği için 2 hafta sonra gel dediler kalp atışını duyduk bebeği gördük 7. 5 aylık doğdu ama şükür bir sağlık sorunu yok.. 2 gebeliğim de bu sekılde ilerledi birinde düşük oldu diğerinde sağlıklı doğum..rabbim hayırlısını nasip etsin size..
Canım normal durumda bu beta artışı sağlıklı bir gebelik olmadığını gösterirama tüp bebek yönteminde bir farklılık olur mu bilemiyorum.. Ya inşallah durum normalleşir Rabbim size bebek nasip eder.. Doktorunuz belki olabilir belki olmayabilir tarzında konuştuğuna göre tüp yönteminde olabiliyor demek ki böyle beta artışı sonucunda çıkardım.. Çünkü normal yolla olduğunda doktorlar direk söylüyor durumun anormal olduğunu kimyasal gebelik gibi durumları falan.. İnşallah güzel haberler alırsınız..
Malesf güzel bir artıs değil. İnşallah düzene binerCanım normal durumda bu beta artışı sağlıklı bir gebelik olmadığını gösterirama tüp bebek yönteminde bir farklılık olur mu bilemiyorum.. Ya inşallah durum normalleşir Rabbim size bebek nasip eder.. Doktorunuz belki olabilir belki olmayabilir tarzında konuştuğuna göre tüp yönteminde olabiliyor demek ki böyle beta artışı sonucunda çıkardım.. Çünkü normal yolla olduğunda doktorlar direk söylüyor durumun anormal olduğunu kimyasal gebelik gibi durumları falan.. İnşallah güzel haberler alırsınız..
Embiroda genel olarak hastalıkların araştırılması demek . Pgtden çok nsg öneririm . Zira daha kapsamlı . Ayrıca doktorunuz çok fazla yumurta toplamadı diyosunuz . Mesela kaç yumurtanız var amh’nız ne biliyormusunuz ? Hemen doktoru suçlamamak lazım kaldıki zaten hepsinidr toplasa bu kezdr ohss riskinden dolayı taze transfer olmaz ( ki olmaması daha iyi bence rahim dinlenmiş oluyorda )Embriyoyaya pgt yapılması ne demek arkadaslar ?
Amh falan hep normal cıktı. Basta ooo cok gerek yok sana falan diyerek basladı. İlaclarını aşılama dozunda gibi vercez az vercez gerek yok dedi. O yüzden diyorm ilacı cok veripte cok yumurtam olsaydı. Dondurulsaydı diye. Altı tane yumurta olgunlastı. Dördü döllendi.Embiroda genel olarak hastalıkların araştırılması demek . Pgtden çok nsg öneririm . Zira daha kapsamlı . Ayrıca doktorunuz çok fazla yumurta toplamadı diyosunuz . Mesela kaç yumurtanız var amh’nız ne biliyormusunuz ? Hemen doktoru suçlamamak lazım kaldıki zaten hepsinidr toplasa bu kezdr ohss riskinden dolayı taze transfer olmaz ( ki olmaması daha iyi bence rahim dinlenmiş oluyorda )
Bendeki de belki dondurulms yumurta olsa kafam biraz daha rahat olurdu mantığıAmh falan hep normal cıktı. Basta ooo cok gerek yok sana falan diyerek basladı. İlaclarını aşılama dozunda gibi vercez az vercez gerek yok dedi. O yüzden diyorm ilacı cok veripte cok yumurtam olsaydı. Dondurulsaydı diye. Altı tane yumurta olgunlastı. Dördü döllendi.
Amh iyidi ? Kaçtı mesela .Amh falan hep normal cıktı. Basta ooo cok gerek yok sana falan diyerek basladı. İlaclarını aşılama dozunda gibi vercez az vercez gerek yok dedi. O yüzden diyorm ilacı cok veripte cok yumurtam olsaydı. Dondurulsaydı diye. Altı tane yumurta olgunlastı. Dördü döllendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?