e Walker ve fitness ile zayıflama ya çalışıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mlyt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şuana kadar güzel geçti,bir kaçamak yokakşama başemel soslu karnıbahar var .yanına salata yerim belki bir kase çorba,bugünü de böyle kapatırım inşallah.

Hos geldin canım vericez inşaallah şu kiloları .afiyet olsun .e afacanla ancak biter işler

şuana kadar güzel geçti,bir kaçamak yokakşama başemel soslu karnıbahar var .yanına salata yerim belki bir kase çorba,bugünü de böyle kapatırım inşallah.
Aksam menüsü süper şimdiden afiyet olsun canim bu günü böyle kapatılan harika olur

sorma
spor evin içinde sabahtan beri dolpçı beygiri gibi koşturmaşaka bir yana spor yapamıyorum şu sıralar hem zaman açısından hemde kış ayları biraz nanemolla oluyorum.havalar düzelsin hem açık havada yürüyüş hem de leslie yürümeye başlarım

Inşallah canım.ama evdede bir şeyler yapmaya calissan güzel olur

Inşallah canım.ama evdede bir şeyler yapmaya calissan güzel olur
bir süre böyle geçecek ,şuan sıkıntılı bölge mide ve ayva göbekçikbunlar için bir şeyler yapabilirm aslın da ama biraz da tembellik mi ediyorum nehula lopum var ilk iş onunla tekrardan selamlaşayım ben

Bence de hemen başlamalı sın ben kendime spor saati koydum saat 2 dedimi yapıyorum bi görev gibi işe yarıyor sende dene istersen

Az önce akşam yemeği mi de yedim Semiz otlu cacık (bu günlerde Semiz otundan gidiyorum. Bağırsakları çalıştırıyor mus) 2 parça haşlanmış tavuk yağsız tuzsuz. Yatmadan spor umuda yapsam süper olurum ama bi rehavet var üstümde hayırlısı bakalım

afiyet olsun canım,semizotu ve cacık çok severim ben.
gelelim bana ;akşam 2 saat dışarıya çıktık hem alışveriş hem gezme iyi geldi doğrusu.yemek konusuna gelince menümün dışına çıkmadım hatta çorba içmedim.bol salata ve yemek.yalnız 1 avuç içi kadar kuruyemiş yedim.ve iki akşamdır bu saatlerde kendimi aç hissediyorum

Günaydın. Kahvaltı mı yaptım 1 tane haşlanmış yumurta .3 tane zeytin 1 dilim ekmek .

Dün ugraya madim malum pazar ve avm iyiki gitmisim 4 ay önce 50 bedendeeeen 44 e dusmusum kabine resmen havalara uçuyordum görevli kız 50 getirdi büyük 48 46 derkeeeen 44 oldu mutlu mutlu musmutlu oldum

Dün ugraya madim malum pazar ve avm iyiki gitmisim 4 ay önce 50 bedendeeeen 44 e dusmusum kabine resmen havalara uçuyordum görevli kız 50 getirdi büyük 48 46 derkeeeen 44 oldu mutlu mutlu musmutlu oldum

günaydın;dün tüm gün evdeydik biz ,benim kuzucuk biraz üşütmüş bizde çıkmadık dışarıya.bugün doktora götüreceğiz bakalım.
çok sevindim senin adına 3 beden dilek olay.ama 44 ten daha 38 e var dimiyaza 38 beden kıyafetler alırken ki halini düşün birde

umarım bu haftada güzel ve kalıcı eksiler görürüz inşallahbu cumayı da sabırsızlık la bekliyorum

Cok geçmiş olsun kuzucuga

Çok şükür gitti yarısı.40 olsam bile bana yeter inşaallah yaza kadar oda olacak yavaş yavaş

teşekkürler canım.
ayda 2 kg verilse bile 5 ayda 10 kg eder az mı .başaracağız kesinlikle .zafer bizim.

selam canım geçerken uğrayim dedim gunlugun hayırlı olsun bol bol kilo vermeler hep yağların erisin

Öğlen yine yeniden Semiz otlu cacik 1 dilim ekmek
Aksam 3 kaşık pirinç pilavı bamya yapmıştım suyu hariç 5-6 kaşık bamya 1 dilim ekmek
1 .5 lt su 2 tane nescafe 2 si biarada bitki çayı
Yazarken yoruldum çokmu yemiş icmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…