selam canım bence cok değil menun ama 2 nescafe ictiysen o fazla gibi geldi bana spor yaparsan tamamdirÖğlen yine yeniden Semiz otlu cacik 1 dilim ekmek
Aksam 3 kaşık pirinç pilavı bamya yapmıştım suyu hariç 5-6 kaşık bamya 1 dilim ekmek
1 .5 lt su 2 tane nescafe 2 si biarada bitki çayı
Yazarken yoruldum çokmu yemiş icmisim
selam canım hosgeldin.bebis nasıl olduselam canım bence cok değil menun ama 2 nescafe ictiysen o fazla gibi geldi bana spor yaparsan tamamdir
Kusura bakmayın ben La_vinya ile karıştırdımselam canım bence cok değil menun ama 2 nescafe ictiysen o fazla gibi geldi bana spor yaparsan tamamdir
selam canım hosgeldin.bebis nasıl oldu
2 nescafe aralarda oluyor mesela 1 tane kahvaltıdan sonra 1 tane İkindi gibi
Tamam canım yarın buralardayım görüşürüzbeni kimle karistirdin kız bulamadım ıspanyol olabilir ben bekarim unutmussundur ya kac gündür arkadasim geldi nisani var onunla uğraşıyorum giremedim yarın kaynatiriz topikte bir his geldin dedim sana kayboldum halbuki hep buralardayim yarın görüşürüz
olur ya bende cok karıştırıyorum bazen kim kimdiKusura bakmayın ben La_vinya ile karıştırdım
Iyi gecelerolur ya bende cok karıştırıyorum bazen kim kimdiiyi geceler
Çok geçmiş olsun kuzucugagünaydın canım,dün doktora gittik burun damlası ve şurup verdi ,onları kullanıyoruz şimdi.biraz nazlıyız şu sıralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?