Eden buluyor mu? ah alan elbet karşılığını görür mü?

Evet öyle istiyorum.dediğiniz şekilde uğraşmak sadece beni daha fazla yıpratır.Sonucunu ilahi adalete bıraktım o yüzden

Tabiki Allah hiç-bir haklının hakkını yerde bırakmaz.
Biz görürüz veya görmeyiz ama herkes hakkını birgün tastamam alacaktır elbet.
Bu arada bana birisi iftira atsa bu denli işlerimi engellese ben onun karşısına çıkardım hayırdır derdin ne diyerek.
Hiç sormadınız mi? Sadece hakkı yerde kalır mı diye düsünmeyin yuzlesin bakalım neymis derdi

Sevgili konu sahibi. Kötüyle değil, kötülükle savaşın. İnsanlara iftira atan bir harekette bulunmayı bir kötülük addedip, siz de bir gün aynı hataya düşmemeye çalışın. Biz sadece kendimizden sorumluyuz.

Sordum tabiki yüzüme karşı inkar ediyor yaptıklarını.Kabul etmiyor ki.İnkar ederek çıkıyor işin içinden o yüzden muhattap olmayı bıraktım

Sordum tabiki yüzüme karşı inkar ediyor yaptıklarını.Kabul etmiyor ki.İnkar ederek çıkıyor işin içinden o yüzden muhattap olmayı bıraktım
Bir tahminde bulunayım bu kişi eski bir sevgilinizin babası falan mı?

Öyle basit şeyler yapmam zaten.Allah a havale ettim sadece yaptığını bulsun diye

Bilmiyorum hakkımda konuştuğu kişilere de bi sebep sunamıyor zaten konuşmasını filan geçtim kim kimin işine engel olmaya çalışacak kadar ileri gider anlam veremiyırum
Konuştuğu kişilerin sizi önemsediğine emin misiniz? Kimse benim sevdiğim ve emin olduğum biri hakkında, karşımda oturup saatlerce atıp tutamaz.

Bir akrabam var fesat kalbi kötü bir kadın. Çocuğu olmayan kadınlar Allah'ın lanetli kulları diyecek kadar adi bir kadın. Ve o çok eğlenirdi ya oğlunun çocuğu olmuyor. 8 yıl çok uğraştılar da imkansızmış. Kimsenin kalbini kırmamalı Allah odetiyor.

Bir tahminde bulunayım bu kişi eski bir sevgilinizin babası falan mı?
Hayır öyle birşey olsa zaten sebebini anlamış olurdum.konu açacak kadar sıkmazdı canımı.olan oldu zaten engellediği işlerimi şu durumda geri getiremem.ben sadece Allah a havale ettim ettiğini bulsun diye

Konuştuğu kişilerin sizi önemsediğine emin misiniz? Kimse benim sevdiğim ve emin olduğum biri hakkında, karşımda oturup saatlerce atıp tutamaz.
Konuştuğu kişiler ortak tanıdıklarımız.Yaşına verip susuyorlar gerektiği yerde fikrini söylüyor onlar da.Konuşması neyse de arkamdan iş çevirmesi hoşuma gitmiyor.Allah ından bulsun demekten başka çarem yok

çocuğundan çıkması çok daha acı olmuş.

Bakın, bu hiç normal değil. Kimse kimsenin negatif enerjisini çekmez böyle, bi çıkarı ya da korkusu olmadıkça. Sizle uğraştığı gibi kendileri ile de uğraşmasından da korkuyor olabilirler. Ama ben bunu da iyi niyete yormam. Hiç değilse o adamı karşıma oturtup dinlemem. Kaçarım, hep bi bahanem olur. Dinleyen birilerini buluyor ki konuşuyor bu adam. Hadi o konuşuyor, neden dinliyorlar?

Kendisinden çekindikleri için birşey diyemiyorlar pek

Akrabaniz mi bu kisi?
Anne ya da babanizla husumeti vardir belki, sizden cikariyordur.
Yoksa hicbir aciklamasi yok aranizda iletisim olmayan kisinin enerjisini sizin hayatinizi mahvetmeye harcamasinin.
Hayır değil.Konumun ana teması eden bulur mu tarzında birşeydi.sebebini kendimin dahi çözemediği durumu burda hep beraber çözmeye çalıştık.Amacım ne sebeple yapıyorsa yapıyor ettiğini bulması

Basliga cevabim tabi ki hayir.

Hayır değil.Konumun ana teması eden bulur mu tarzında birşeydi.sebebini kendimin dahi çözemediği durumu burda hep beraber çözmeye çalıştık.Amacım ne sebeple yapıyorsa yapıyor ettiğini bulması

Yaptiklari karsisinda herkes susuyor ve hicbir bedel odemiyorsa nasil ettigini bulsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…