- 28 Haziran 2011
- 63.704
- 159.912
- 898
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Yok artık, kafayı yemiş25 yaş var aramızda
Valla bence siz bu ah almayı boşverin de babanız yaşında adam sizden ne istiyor ona yoğunlaşın.25 yaş var aramızda
Evet öyle istiyorum.dediğiniz şekilde uğraşmak sadece beni daha fazla yıpratır.Sonucunu ilahi adalete bıraktım o yüzdenSevgili kk üyeleri. Sizin bahsettiğiniz manada "iftira" bir suç değildir. Ceza Kanunumuzun 267. maddesinde düzenlenen "iftira suçu"nun oluşması için, iftira eden kişinin, iftira ettiği kişiye hukuka aykırı bir fiil gerçekleştirdiği iddiasıyla yetkili makamlara şikayette bulunarak soruşturma/kovuşturma başlatmak amacıyla o fiili isnat etmesi gerekir. Yani amiyane tabirle X şu şu hukuka aykırı fiili gerçekleştirdi diye yetkili makamlara şikayette bulunacak ve bunun doğru olmadığını kendisi de bilecek. Ancak bu şekilde kanunun belirttiği suç oluşur.
Konu sahibi hukuki bir yaptırım istiyorsa bu ancak manevi bir zararın meydana gelmesiyle olur ancak bunu da ispat etmesi gerekir.
Konu sahibinin zannımca istediği bunlar değil. Kendisine kötülük yapan birinin cezasının ilâhi manada verilmesini istiyor sadece.
Tabiki Allah hiç-bir haklının hakkını yerde bırakmaz.Aşk,kıskançlık,çekememezlik filan desem sanmıyorum yaş farkı çok fazla ihtimal veremiyorum.Zaten konuyu açma amacım haksızlık yapan ah alan karşılığını gerçekten bu dünyada alıyor mu.Yaşayan var mı,öğrenmek istediğim için açtım
Sordum tabiki yüzüme karşı inkar ediyor yaptıklarını.Kabul etmiyor ki.İnkar ederek çıkıyor işin içinden o yüzden muhattap olmayı bıraktımTabiki Allah hiç-bir haklının hakkını yerde bırakmaz.
Biz görürüz veya görmeyiz ama herkes hakkını birgün tastamam alacaktır elbet.
Bu arada bana birisi iftira atsa bu denli işlerimi engellese ben onun karşısına çıkardım hayırdır derdin ne diyerek.
Hiç sormadınız mi? Sadece hakkı yerde kalır mı diye düsünmeyin yuzlesin bakalım neymis derdi
Bir tahminde bulunayım bu kişi eski bir sevgilinizin babası falan mı?Sordum tabiki yüzüme karşı inkar ediyor yaptıklarını.Kabul etmiyor ki.İnkar ederek çıkıyor işin içinden o yüzden muhattap olmayı bıraktım
Öyle basit şeyler yapmam zaten.Allah a havale ettim sadece yaptığını bulsun diyeSevgili konu sahibi. Kötüyle değil, kötülükle savaşın. İnsanlara iftira atan bir harekette bulunmayı bir kötülük addedip, siz de bir gün aynı hataya düşmemeye çalışın. Biz sadece kendimizden sorumluyuz.
Konuştuğu kişilerin sizi önemsediğine emin misiniz? Kimse benim sevdiğim ve emin olduğum biri hakkında, karşımda oturup saatlerce atıp tutamaz.Bilmiyorum hakkımda konuştuğu kişilere de bi sebep sunamıyor zaten konuşmasını filan geçtim kim kimin işine engel olmaya çalışacak kadar ileri gider anlam veremiyırum
Hayır öyle birşey olsa zaten sebebini anlamış olurdum.konu açacak kadar sıkmazdı canımı.olan oldu zaten engellediği işlerimi şu durumda geri getiremem.ben sadece Allah a havale ettim ettiğini bulsun diyeBir tahminde bulunayım bu kişi eski bir sevgilinizin babası falan mı?
Konuştuğu kişiler ortak tanıdıklarımız.Yaşına verip susuyorlar gerektiği yerde fikrini söylüyor onlar da.Konuşması neyse de arkamdan iş çevirmesi hoşuma gitmiyor.Allah ından bulsun demekten başka çarem yokKonuştuğu kişilerin sizi önemsediğine emin misiniz? Kimse benim sevdiğim ve emin olduğum biri hakkında, karşımda oturup saatlerce atıp tutamaz.
çocuğundan çıkması çok daha acı olmuş.Bir akrabam var fesat kalbi kötü bir kadın. Çocuğu olmayan kadınlar Allah'ın lanetli kulları diyecek kadar adi bir kadın. Ve o çok eğlenirdi ya oğlunun çocuğu olmuyor. 8 yıl çok uğraştılar da imkansızmış. Kimsenin kalbini kırmamalı Allah odetiyor.
Bakın, bu hiç normal değil. Kimse kimsenin negatif enerjisini çekmez böyle, bi çıkarı ya da korkusu olmadıkça. Sizle uğraştığı gibi kendileri ile de uğraşmasından da korkuyor olabilirler. Ama ben bunu da iyi niyete yormam. Hiç değilse o adamı karşıma oturtup dinlemem. Kaçarım, hep bi bahanem olur. Dinleyen birilerini buluyor ki konuşuyor bu adam. Hadi o konuşuyor, neden dinliyorlar?Konuştuğu kişiler ortak tanıdıklarımız.Yaşına verip susuyorlar gerektiği yerde fikrini söylüyor onlar da.Konuşması neyse de arkamdan iş çevirmesi hoşuma gitmiyor.Allah ından bulsun demekten başka çarem yok
Kendisinden çekindikleri için birşey diyemiyorlar pekBakın, bu hiç normal değil. Kimse kimsenin negatif enerjisini çekmez böyle, bi çıkarı ya da korkusu olmadıkça. Sizle uğraştığı gibi kendileri ile de uğraşmasından da korkuyor olabilirler. Ama ben bunu da iyi niyete yormam. Hiç değilse o adamı karşıma oturtup dinlemem. Kaçarım, hep bi bahanem olur. Dinleyen birilerini buluyor ki konuşuyor bu adam. Hadi o konuşuyor, neden dinliyorlar?
Hayır değil.Konumun ana teması eden bulur mu tarzında birşeydi.sebebini kendimin dahi çözemediği durumu burda hep beraber çözmeye çalıştık.Amacım ne sebeple yapıyorsa yapıyor ettiğini bulmasıAkrabaniz mi bu kisi?
Anne ya da babanizla husumeti vardir belki, sizden cikariyordur.
Yoksa hicbir aciklamasi yok aranizda iletisim olmayan kisinin enerjisini sizin hayatinizi mahvetmeye harcamasinin.
Basliga cevabim tabi ki hayir.Selam hanımlar
Canımı sıkan bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim yine kısaca anlatarak.Benim hayatımda sürekli benimle uğraşan,yüzüme gülüp arkamdan ortak tanıdıklara hakkımda nefretle bahseden biri var.Ne yaptın da bu kadar senden nefret ediyor derseniz inanın hiç bilmiyorum zaten bu anlattığı kişiler de onun bu haline bi anlam veremiyor.Bu kişi zamanımda ekmeğimle dahi oynamış birisi.Başlarda beddua filan etmiyordum çünkü konduramıyordum yakıştırmıyordum yaptıklarını ona.Ama zamanla sevdiklerime benim hakkımda söylediklerini duyunca buz gibi soğudum ondan.Her gece dua ediyorum ettiğini bulsun diye.Sizce birinin ah ını alan hayatının bir bölümünde yaptıklarının cezasını çekiyor mu?Denk geldi mi hiç ah ettiğiniz birinin yaşadıkları? Ben kötü olsun demiyorum ama birşeyler yaşasın ki insanların ahını aldığını yaptıklarının yanlış olduğunu durup bi düşünsün aklı başına gelsin istiyorum.
Hayır değil.Konumun ana teması eden bulur mu tarzında birşeydi.sebebini kendimin dahi çözemediği durumu burda hep beraber çözmeye çalıştık.Amacım ne sebeple yapıyorsa yapıyor ettiğini bulması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?