EEL-tiimmm ve İlişkim

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
kızlar öncelikle ufak bi özet geçiyim. ben nişanlanmadan önce eltimi netten tanıdım hep konusurduk şakalaşırdık felan. bazen anlatırdı işte kocam böle bunu şunu yaptı anacı felan diye. umarım seninkide öle olmaz derdi. bende birden o sinirle sevgilime patlardım sende böle olucaksın gibisinden. dderkeeen neyse biz nişanlandık felan eltim hep yanımda oldu yani nişanda ayakkabıma kadar o giydirdi diyebilirim. nebiliyim hep msjlar atardı ki hala atar hal hatır sorar yada bişe sormak için atar. bazende eşini yada kv anlatır böle şöle diye..

Neyse geçen hafta eltimler baska şehirde oturuO buraya geldikleri için hep birlikte görüştük... yaLnız nişanlıma limoniydik biraz tavırlıydım nişanlıma karsı buyüzdende eltim koluma girdi gel kız felan diye. 1 saat sonra felan biz barıstık nişanlımla aa barıstınızmı dedi bende gülümsedim... bişe demedim. Sonra nişanlımın babası aradı ( anesi memlekette adam tek ) yemek yaptım gelin diye. ben bişe demedim eltimde yaa hayır burada yielim zaten ayda yılda bi geldik dedi. eşide iiyi siz yiyin biz babamızla yeriz dedi.. neyse çıktık bişklde bişiler aldık . sonra nişanlım benm yemeğimden alıcaktı bende gülerek babanla ye sen dedim ama saniyesi geçmeden kaşığı uzattım al askm diye. tavır aldı bana bende yiemedim yemeğimi öle yapınca. sonra ağlama krizi geldi tabi lavobaya gttim çıktığımda bekliodu. önce kızdı felan ne diosun sen diye sonra sarıldı öptü vs konustu etti. el ele gittik işte tekrar yemek yerine o yedirdi bana kendiside yedi :) baktık bukesde eltimle kaynım küsmüş noldu dedim ses yOk. sonra kaynım siz geziosanız gezin biz burda otuuruz dedi. ben aslında olur dicektim ortam dağılır diye. eltim istemez dedi. kalktık. eltim o arada anlattı işt kaynım sen suçlusun melek 1 sölüosa sen 2 söylüosun büyüksün ondan ortamı yumusatcağına iyice geriosun die azarlamıŞ. ve baska bi konu içinde azarlamış o bizlik bişe deil. bebeğiyle ilgili. arabaya bindik beni eve bırakıcaklardı. erkekler önden gitti biz arkadan. arabaya bindik beyler şakalaşıo felan bizde arkada sustuk biraz. bnmki bana laf felan atıo :) sonra indim ben... ßenimki akşam aradı gayet iyiydi felan işte güsel güsel konustuk. eltimler naptı dedim iyilermi? iyiler nolcakki dedi. ertesi gün eltimle mesajlaşırken nasılsınız dedi iyiyiz şükür dedim .. oda aman siz ii olun biz pek değiliz dedi. bende ya güzel bi masa hzırlada barısın boşverin dedim. amaaan öküz işte seninkide öyle dedi. arabada sen inince saydılar daha bana dedi. bende nsıl yani dediğimde eltim şu mesajı attı
( İKİNİZDE AİLEMİZE KARSI SAYGIISIZSINIZ İŞTE KENDİ BABANIZ OLSA ADAM TEK DİYE EVE GİTMEYİ TERCİH EDERDİNİZ..SÜREKLİ BİZDEN BİŞE İSTİYOSUNUZ ALDIRIYORSUNUZ) bende şOk tabi... çok üzüldüm yaa dedim öküz deme sadece içlerine öküzcük girmiş ama böle düşünmelerine üüüzüldüm felan dedim...
dayanamadım nişanlımı aradım söledim.. oda kızdı yine eltininin doldurusuna gelip bilip bilmeden tavır alma canımı sıkma benm dedi. ben küsüncede tamam konusuruz dedi. aradı anlattım aynen böyle. bu lafları ben deil abim dedi dedi .ayrıca saygsız olayında abim tekil konustu seni katmadı sadece kndi babası olsa mellekte tabi giderdi nie gitmesin dedim ben dedi. bsürekli bişe istiyosunuz olayınında adı bile geçmedi dedi. ve kızdı bana doldurusa gelip bişiler duyup bnmle tartısmandan bıktım diyerek.

kızlar uzun oldu biraz ama olduğu gibi anlatmak istedim. yani sorum şu kii eltim ne yapmaya çalışıyor yada burda suçlu kim? eltm bana bukadar iyi yaklaşrken kötülüğümü istiyordur diyemiyorum... nişanlıma zaten güveniyorum.. kaynımda çok mantıklı iyi adamdır . ßenim ne yapmam nasıl davranmam kiminle ne konusmam lazım bilemiyorum ?

ELTİMLE ÇOK İYİYİZ YİNE KIZLAR MESAFELİ OLMAK İSTEMİYORUM AMA BAZEN ANLATTIĞI ŞEYLERDEN KAVGA ETTİĞİMİZİ ACABA TAHMİN EDEMEDİĞİNDENMİ SÖLÜYOR HALA BİLEMEDİM:) AMA OTURUP KIRMADAN Bİ SORUCAM Bİ BUNU :) ÇÜNKÜ NEDEN BİLMİYORUM ELTİME KARSI AYRI Bİ SEMPATİM İLGİM VAR:)

Son düzenleme:
Bence...

Eltinizle aranıza mesafe koyun.
Onun anlattıklarıyla aileye tavır almayın ve git babanla ye örneğinde olduğu gibi gereksiz yersiz şakalar yapmayın.
Herşeyi de konuşmayın sormayın. Herkesin ilişkisi kendine özeldir. Her sorunda şöyle oldu böyle oldu diye anlatmanın gereği yok.

Son düzenleme:
eltinin sana o şekilde msj atması aslında bütün düşüncelerini dışarı çıkarmış mesafe koymalısın diyorumm..

yersizdi belki ama o an sürekli o şaka dönüodu bi an ağzımdan çıktı maalsef. nişanlıma bunu sormasam bnm hakkımda öyle düşündüğünü sanıcaktım ama

bencede kesinlikle eltinizle aranızda mesafe olsun asla nişanlınızla veya onun ailesi ile ilgili konularda eltinizle konuşmayınız.
buarada yemek olayına gelince bence gitmemekle ayıp etmişsiniz adam sizin için yemek hazırlamış
acaba kendi babanızda olsa gitmeyecekmiydiniz

canım orada ben bi cevap vermedim. çünkü ailem nişanlımın evine beni göndermez en basta nişan olurken böle anlaştık . yani onlar ne derse o olucaktı ben sustum. eltim istedi . Ama elbette ki bende evli olsam ben giderdim diye düşünüyorum acırdım adama. hatta nişanlımada dedim keşke onuda çağrsanız altında araba var diye. gelmez o askm dedi

Açık ve net..
Sende farkındasın zaten.. Hiç normal değil söyledikleri, tavırları..
Etkilenmemen gerektiğini sende biliyorsun ona göre davran

Ağlama krizine girecek ne var? Bu kadar nazlı olmayın lütfen. Ayrıca nişanlın ve abisi çok haklı ne demek siz gidin babanızla yiyin. Aynısını eşiniz ailene yapsa hoşuna gider mi? Hem gitmemiş adamları göndermişsiniz, bir de üstüne oturup naz-kapris yapmışsın. Bu şekilde devam edersen nişanlın üzerindeki etkin de azalır. Güzellikle iyi niyetle yaklaşırsan seni başına taç eder.

Tatlımm senin eltin biraz fazla fena gibi geldi bana :)

gerçektenmi ? :) yaa inan ben hayatımda kmsenin kötülüğünü düşünmedim . hatta onlar küsünce ben kötü oLurum. nebiliyim ben mutsuzken çevremde arkdaslrmı mtlu görüyüm ağlarım sevinçten :) ailemdede hiç görmedim böyle şeyler.
o yüzden şimdi konduramıyorum neden bana böyle yapoki. bide nebiliyim iyi davrandığı şeylerde çok belkide o yüzden konduramıorum. herkez demişti elti neticede diye... hatta nişanlımın tyzeleri felanda der hep vay be hayrlısı olsun eltilerde böyle olabiliomu felan diye

Açık ve net..
Sende farkındasın zaten.. Hiç normal değil söyledikleri, tavırları..
Etkilenmemen gerektiğini sende biliyorsun ona göre davran

öyle ama bi anda da çekemiOsun kendini... hemen ne oldu diyor. Yada tavr alıyor. birlikteyken bende biri bana tavır alınca çok kötü oluyorum hemen gözlerim doluo en gıcık huyum bu ama böyleyim

canım ßenim huyum bu nişanlım bana surat yaptığı zaman dayanamıyorum ki ailemd yapsa dayanamam yani bu durumu yadırgama lütfen çünkü nişanlımda ailemde çevremde alışkın . engel olamıyorum.
bu arada olayımız eltim yani babası değil babası olayı çünkü bnm dışımda bi olay bunu az önceki arkdasa anlattım

dediğinde de haklısın tabiki ben onun ailesine elbette saygı duyarım Allah var oda bnm ailemi sevip sayar çünkü

Canım sen eltinin dedikleriyle nişanlınla aranı bozma arana mesafe koy
anlaşılan oki suçlarına senide ortak etmeye çalışıyo hatta aranızı bozmaya çalışıyo

hem öyle bişey söylemiş olsalar bile aranız bozulmasın diye söylememesi gerekirdi

öyle ama bi anda da çekemiOsun kendini... hemen ne oldu diyor. Yada tavr alıyor. birlikteyken bende biri bana tavır alınca çok kötü oluyorum hemen gözlerim doluo en gıcık huyum bu ama böyleyim

Yok hemen çekme zaten kendini, yavaş yavaş laubali ve fazla sohbetten kaçın, Örnek hoşuna gitmeyen konularda cevap verme gülümse sadece..
En önemlisi kızın her söylediğini nişanlına aksetmezsen ve ne olduğunu bilip, kızdan etkilenmezsen sorun da kalkar ortadan

Evet işte bende ona şasırdım neden söledi ? bi yandan da acaba diyorum hani sende bil bak böle düşünüyorlar ona karar ver anlamındamı dedi ki benmi kötü düşünüyorum diye kendimi yedim sizlere sormak istedim:)

ama mantıklı gldi deidğin

bir eltiyle nasil bu kadar samimi olmayi basarbiliyorsunuz vallah hayretler icindeyim :44: :44:

kesinlikle mesafe sartttt

hımm doğru diosun bak olabilir aslında cevap yazmak yerine yada vermek yerine gülüp geçebilirim. Ama öyle yaklaşıoki yani anlatamam o an bende nasıl ne dedim bilemiyorum hoop ağsımdan çıkıyor. inşallah dediğini yapabilirim. çünkü nişanlımda rahatsız oldu bu durumdan iyice onuda üzüüyorum boşyere.

Şekerim sen öyle olmayabilirsin ama eltin fena :)
dikkat et bence herşeyi ona anlatma. sana kaynanasının veya eşinin onun bunun dedikodusunu yapan senin dedikodunu da onlara yapar. ne anlatıyorsan söyler. böyle tipler ortalık karıştırmaya meraklıdır. canım bence eltinin dediği hiç birşeye kulak asma ve nişanlınla da onun için tartışma. Birbirinizi yıpratmayın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…