- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Bence...
Eltinizle aranıza mesafe koyun.
Onun anlattıklarıyla aileye tavır almayın ve git babanla ye örneğinde olduğu gibi gereksiz yersiz şakalar yapmayın.
Herşeyi de konuşmayın sormayın. Herkesin ilişkisi kendine özeldir. Her sorunda şöyle oldu böyle oldu diye anlatmanın gereği yok.
eltinin sana o şekilde msj atması aslında bütün düşüncelerini dışarı çıkarmış mesafe koymalısın diyorumm..
bencede kesinlikle eltinizle aranızda mesafe olsun asla nişanlınızla veya onun ailesi ile ilgili konularda eltinizle konuşmayınız.
buarada yemek olayına gelince bence gitmemekle ayıp etmişsiniz adam sizin için yemek hazırlamış
acaba kendi babanızda olsa gitmeyecekmiydiniz
Tatlımm senin eltin biraz fazla fena gibi geldi bana :)
Açık ve net..
Sende farkındasın zaten.. Hiç normal değil söyledikleri, tavırları..
Etkilenmemen gerektiğini sende biliyorsun ona göre davran
Ağlama krizine girecek ne var? Bu kadar nazlı olmayın lütfen. Ayrıca nişanlın ve abisi çok haklı ne demek siz gidin babanızla yiyin. Aynısını eşiniz ailene yapsa hoşuna gider mi? Hem gitmemiş adamları göndermişsiniz, bir de üstüne oturup naz-kapris yapmışsın. Bu şekilde devam edersen nişanlın üzerindeki etkin de azalır. Güzellikle iyi niyetle yaklaşırsan seni başına taç eder.
öyle ama bi anda da çekemiOsun kendini... hemen ne oldu diyor. Yada tavr alıyor. birlikteyken bende biri bana tavır alınca çok kötü oluyorum hemen gözlerim doluo en gıcık huyum bu ama böyleyim
Canım sen eltinin dedikleriyle nişanlınla aranı bozma arana mesafe koy
anlaşılan oki suçlarına senide ortak etmeye çalışıyo hatta aranızı bozmaya çalışıyo
hem öyle bişey söylemiş olsalar bile aranız bozulmasın diye söylememesi gerekirdi
Yok hemen çekme zaten kendini, yavaş yavaş laubali ve fazla sohbetten kaçın, Örnek hoşuna gitmeyen konularda cevap verme gülümse sadece..
En önemlisi kızın her söylediğini nişanlına aksetmezsen ve ne olduğunu bilip, kızdan etkilenmezsen sorun da kalkar ortadan
gerçektenmi ? :) yaa inan ben hayatımda kmsenin kötülüğünü düşünmedim . hatta onlar küsünce ben kötü oLurum. nebiliyim ben mutsuzken çevremde arkdaslrmı mtlu görüyüm ağlarım sevinçten :) ailemdede hiç görmedim böyle şeyler.
o yüzden şimdi konduramıyorum neden bana böyle yapoki. bide nebiliyim iyi davrandığı şeylerde çok belkide o yüzden konduramıorum. herkez demişti elti neticede diye... hatta nişanlımın tyzeleri felanda der hep vay be hayrlısı olsun eltilerde böyle olabiliomu felan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?