EEL-tiimmm ve İlişkim

hakLısınnn aaayy çok saoll yorumların için:)

ayhh cnaım benimmmm doğru diOsun asLında oturup ağlayana kadar yada nşanlıma sarana kadar buraya yazıp yorumları okuarak rahatlayablirm belkide şuan olduğu gibi :)
ben nişanlıma bi msj atıyım seni çok seviyorum diye

Eltin seni kiskaniyor olabilir mi acaba onlarin sana karsi davranislarini mesela bir ara birilerinden bisey duymustum 2 oglunuda evlendiren aile buyuk cocuklarina maddi durumlari kotu oldugu icin pek bisey yapamamislar ama kucuk couklarina yapmislar maddi durum duzeldigi icin bunuda buyuk elti bi turlu cekememis surekli kucuk gelini dolduruyormus yani boyle bir olayda olabilr

hakLısın canım yorumun için teşekkür ederim. dediğin gibi herkez herkezi tanısmıştır az çok

kötü düşünmek istemioyrum ama olabilir. yani eltim baska şehirden gelin gttiği için mesela hemen hemen herşey acele gibi olmuş ide nişan elbisesi diktrilmemş alınmış. ama görsen çok hoş elgbisesi benmkinden güseldi yani. bende diktirdim.. Önce söleme dediler bana kırılmasın diye ben sölemiş bulundum sonra yok felan dedim ama inanmadı tabi. kurduğu cümle şuydu :
BANA YAPILMADI SANA YAPILSIN NEDEN KISKANIYIM BEN MUTLU OLUURUM KV KISKANIIO FELAN DİYEBİLİR AMA İNANMA LÜTFEN.

en basit örneklerden biri bu mesela

Bunda kirilacak birsey yok aslinda ama bana gore eltin seni kiskaniyor kendisine yapilmayan olaylar sana yapild diye cekemiyor bu yuzden surekli karsi tarafi kotuluyor sana.

Niye herşeyini anlatıyor ki eltiniz ? Ne biçim elti ilişkisi. Evlilik içinde olan şey anne babaya bile anlatılmaz normalde. Ama eltiniz siz daha evlenmeden herşeyini dökmüş maşallah.
Eltinizle aranıza mesafe koymalısınız.

Bana yapılmadı saana yapılsın sözünü içtenlikle söylememiştir muhtemelen. Ama sizde de var bence birşeyler. Çok basit bir konu mesela bu elbise olayı. Kim nişan elbisesini diktiriyor ki. Genelde hazır alınır. Ama siz benimki dikildi onun ki dikilmemiş diyorsunuz. Sizde onu kıskandırmaya çalışıyorsunuz bence

Bunda kirilacak birsey yok aslinda ama bana gore eltin seni kiskaniyor kendisine yapilmayan olaylar sana yapild diye cekemiyor bu yuzden surekli karsi tarafi kotuluyor sana.

evet doğru olabilir. işte ama hep asla öle bişe yok ben iyi ol isterim demesinden dolayı kötü düşününce kndmi kötü hissediyorum..

ne alakası var ? kıskandırmakla elbiseylemi kıskanılcak Allahaskına:) benm zayfıım ve bi anda nişana karar verildi üzerime göre bulamadım. ayrıca maddiyat olarak ikimzinkide hemen hemen aynı tuttu. bana da al dediler ben diktirdim. oda diktircem dseydi diktirridi. hemde ben ona diktircez demedim o dedi diktiryormussun diye bende evet demiş bulundm kv söleme kızım dedi. bende vazgeçtik canm zaten üzerime göre buldum diktrmicem bende dedim

hiçbirşey değil....

AŞK.. AŞK.... AŞK.............

Bu eltilik işleri hep böyle demek ki, ille gizli bir çekişme oluyor..
Her konuya ya yazdım buraya da yazmazsam olmaz, bendenizin de 3 adet elti adayı mevcut.
Büyük elti adayımı severim, ablammış gibi, bir insan ancak bu kadar içten olabilir.
Bir elti adayımı doğru düzgün tanımam, aile' den kimseyle görüşmüyorlar.
Diğer elti adayım da konuşkan iyidir, biraz övüngeç bir insan sanırım, bunu fark ettim bide kendisinin başına gelen, ya da kendisinin karar verdiği her şeyi herkes yapacak gibi düşünüyor.. En son teyzemlerle gittiğimiz de çocuk meselesinden konu açıldı mesela, çocukları sevmeme rağmen anne olmak bana çok uzaktır, tabii ilerisi bilinmez ama anne olacaksam bile bunu evliliğimin ilk yıllarında düşünmem, onunda küçük bebeği var, öyle sohbet ederken konu evlenince bebek mevzusuna geldi. Ben de düşüncelerimi aynen söyledim, bana; bende öyleydim, ne çocuğu ya diyordum, ama evlenince öyle olmuyor bir kaç ay geçince hayat monotonlaşıyor, kumanda bi eşimde, bi bende yapacak bir şey kalmıyor falan dedi, seni de göreceğiz, hatırlatırım sana bunu unutma falan dedi. İlla ilk yılımda doğurtturacak beni..

Son düzenleme:
eltiniizn hem eşiyle hem de eşinin ailesiyle sorunları var ve senin de olsun istiyor.sen mutlu olsan kıskanacak.mutsuz olsan sevinecek.böyle birinden ne eş ne dost olur.adı üstünde elti.

yok bence o kadar kötü niyetle söylememiş, ne kötüler var.

"öyle diyorsun ama dur bakalım çocugun olacak mı daha" dememiş

bana da çok içten bir ilişkınız var gıbı gelmedı açıkçası
benımde eltım var ...ama bu gune kadar ne o nede ben eşlerımızın anne babası hakkında konustuk...
ben fazla samımıyet tez ayrılık getırır dıyenlerdenım....
ve eltımle olan bu ilişkide boyle gıdecek.... mesafeli ama sıcak...
sende samımı olalım ıyı olalım adına fazla muhatap olma derim canım...
mesafe her zaman ıyıdır

bebegim sen ötten beri gelmeden eltinle vıcık vıcık olmuşsun az çek kendini geri.... ne biliyon ailesin kötü oldugunu belki ona karsı öyledirler... benimde eltim var o bana anlatır yasadıklarını, ama ben pek anlatmam, hemen hemen aynı seyleri yasamısız.. ama ben ona demem... onlar baska şehirdeler ama genel olarak aramız çok çok iyi.. benim eltim çenelidir, kaynanada kinci.. çok sey yasamıslar çok kavga etmişler... ben bilmiyodum tabi...kaynanam benide öyle sandıgı için bana çok çektirdi... sonra diyomuski eşime bu ötekine(eltime) benzemiyo, bu baska bu iyi demiş... şimdi fazla bişey demiyo bana... onun için ne eltin ne bi baskasının lafına bakarak hareket etme canım... olan sana olur üzülen sen olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…