- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Şekerim bazı insanların yapısı böyle işte. değiştiremezsin. gece gündüz arasın sorsun konuşsun herşeyi yapsın sen çok yüz verme hayatım. Bu tür kişiler biraz da kıskançlıktan böyle yaparlar canım. üzme kendini boşveeeerrrrr :)
kuzum söle yap...
madem hemen sınırlenıyorsun...
eltın mesajmı attı senın şartellerde elektrik mi başladı...
nişanlına saracagına buraya yaz...
bız ne ıcın varız..
yaz buraya taktık bulalım beraber...
bazen senın bnm aklıma gelmeyen taa antalyada dıyarbakırda hataydakı üyemizin aklına geliyor :)
hıc canını sıkma.. hallederız
Eltin seni kiskaniyor olabilir mi acaba onlarin sana karsi davranislarini mesela bir ara birilerinden bisey duymustum 2 oglunuda evlendiren aile buyuk cocuklarina maddi durumlari kotu oldugu icin pek bisey yapamamislar ama kucuk couklarina yapmislar maddi durum duzeldigi icin bunuda buyuk elti bi turlu cekememis surekli kucuk gelini dolduruyormus yani boyle bir olayda olabilrevet işte kv kp çok şekerler tabiki maddi şeyler için işine girince çok sorunlar oldu felan ama özlerinde iyiler yani. kp mesela kolunun dibinden ayırmaz sarılırda sarılır:) kv deseniz çay tasrken arkadmdan tabağmı dolştrır ayağma terlik veriri. ama eltimin anlattıklarını duyuncada şimdi mi böyle ? diye şüpheler giro zaten evlilik stresim var:)
Mesafe koymak illa ki tartışmak ya da hiç konuşmamak demek değil ki. Sadece özeli konuşmamak, konuşturmamak. İlişkilerine müdahale ettirmemek. Ve onun ailesiyle ilgili olaylarda yorum yapmaktan hatta dinlemekten kaçınmak demek. Mesafe koydu diye kayınvalidesine kayinpederine şikayet etse ne olur ki. Konusahibi zaten kendini tavrını onlara gösterecek. Eee eltiyi de az çok tanımışlardır. Huyunu öğrenmişlerdir..
Mesafeli olması bence eşi ve ailesi için de artı olacaktır.
Eltin seni kiskaniyor olabilir mi acaba onlarin sana karsi davranislarini mesela bir ara birilerinden bisey duymustum 2 oglunuda evlendiren aile buyuk cocuklarina maddi durumlari kotu oldugu icin pek bisey yapamamislar ama kucuk couklarina yapmislar maddi durum duzeldigi icin bunuda buyuk elti bi turlu cekememis surekli kucuk gelini dolduruyormus yani boyle bir olayda olabilr
kötü düşünmek istemioyrum ama olabilir. yani eltim baska şehirden gelin gttiği için mesela hemen hemen herşey acele gibi olmuş ide nişan elbisesi diktrilmemş alınmış. ama görsen çok hoş elgbisesi benmkinden güseldi yani. bende diktirdim.. Önce söleme dediler bana kırılmasın diye ben sölemiş bulundum sonra yok felan dedim ama inanmadı tabi. kurduğu cümle şuydu :
BANA YAPILMADI SANA YAPILSIN NEDEN KISKANIYIM BEN MUTLU OLUURUM KV KISKANIIO FELAN DİYEBİLİR AMA İNANMA LÜTFEN.
en basit örneklerden biri bu mesela
kötü düşünmek istemioyrum ama olabilir. yani eltim baska şehirden gelin gttiği için mesela hemen hemen herşey acele gibi olmuş ide nişan elbisesi diktrilmemş alınmış. ama görsen çok hoş elgbisesi benmkinden güseldi yani. bende diktirdim.. Önce söleme dediler bana kırılmasın diye ben sölemiş bulundum sonra yok felan dedim ama inanmadı tabi. kurduğu cümle şuydu :
BANA YAPILMADI SANA YAPILSIN NEDEN KISKANIYIM BEN MUTLU OLUURUM KV KISKANIIO FELAN DİYEBİLİR AMA İNANMA LÜTFEN.
en basit örneklerden biri bu mesela
hakLısınnn aaayy çok saoll yorumların için:)
Bunda kirilacak birsey yok aslinda ama bana gore eltin seni kiskaniyor kendisine yapilmayan olaylar sana yapild diye cekemiyor bu yuzden surekli karsi tarafi kotuluyor sana.
Bana yapılmadı saana yapılsın sözünü içtenlikle söylememiştir muhtemelen. Ama sizde de var bence birşeyler. Çok basit bir konu mesela bu elbise olayı. Kim nişan elbisesini diktiriyor ki. Genelde hazır alınır. Ama siz benimki dikildi onun ki dikilmemiş diyorsunuz. Sizde onu kıskandırmaya çalışıyorsunuz bence
Bence can ciğer görünüyorsunuz ama içten içe bir fesatlık sezdim . dikkat edin derim
ayhh cnaım benimmmmdoğru diOsun asLında oturup ağlayana kadar yada nşanlıma sarana kadar buraya yazıp yorumları okuarak rahatlayablirm belkide şuan olduğu gibi :)
ben nişanlıma bi msj atıyım seni çok seviyorum diye
hiçbirşey değil....
AŞK.. AŞK.... AŞK.............
Bu eltilik işleri hep böyle demek ki, ille gizli bir çekişme oluyor..
Her konuya ya yazdım buraya da yazmazsam olmaz, bendenizin de 3 adet elti adayı mevcut.
Büyük elti adayımı severim, ablammış gibi, bir insan ancak bu kadar içten olabilir.
Bir elti adayımı doğru düzgün tanımam, aile' den kimseyle görüşmüyorlar.
Diğer elti adayım da konuşkan iyidir, biraz övüngeç bir insan sanırım, bunu fark ettim bide kendisinin başına gelen, ya da kendisinin karar verdiği her şeyi herkes yapacak gibi düşünüyor.. En son teyzemlerle gittiğimiz de çocuk meselesinden konu açıldı mesela, çocukları sevmeme rağmen anne olmak bana çok uzaktır, tabii ilerisi bilinmez ama anne olacaksam bile bunu evliliğimin ilk yıllarında düşünmem, onunda küçük bebeği var, öyle sohbet ederken konu evlenince bebek mevzusuna geldi. Ben de düşüncelerimi aynen söyledim, bana; bende öyleydim, ne çocuğu ya diyordum, ama evlenince öyle olmuyor bir kaç ay geçince hayat monotonlaşıyor, kumanda bi eşimde, bi bende yapacak bir şey kalmıyor falan dedi, seni de göreceğiz, hatırlatırım sana bunu unutma falan dedi. İlla ilk yılımda doğurtturacak beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?