EEL-tiimmm ve İlişkim

bir eltiyle nasil bu kadar samimi olmayi basarbiliyorsunuz vallah hayretler icindeyim :44: :44:

kesinlikle mesafe sartttt

bilmem ben hep eltim olursa kardeş gibi olup giidp gelmeyi birlikte herşeyimizi paylşamayı hayal ederdim:) yada görümcem. görümcem yok ama eltim oldu fakat başarısız oldum bu konuda galiba

öyle ama bi anda da çekemiOsun kendini... hemen ne oldu diyor. Yada tavr alıyor. birlikteyken bende biri bana tavır alınca çok kötü oluyorum hemen gözlerim doluo en gıcık huyum bu ama böyleyim

Neden bir anda çekemeyecekmişsiniz ki. Ne oldu diye sormasına fırsat vermemek de sizin elinizde. Bu özelim der geçersiniz. Eğer mesafeniz olmazsa, her konuda açıklama yapmanızı isteyecek kadar hadsiz bir insandan hiçbir zaman kurtulamazsınız. Evliliğiniz ciddi şekilde tekilenir.
Bir cevap alamaz iki cevap alamaz susar.

anladım canım sana bir özür borçluyum ozaman
ama kesinlikle eltinden bu konularda mümkün olduğunca uzak dur
çok fena bir insana benziyor sanada zararı dokunabilir
en iyisi resmi durmak ve asla nişanlın ve onun ailesi ile ilgili konuşmamak
bu benim nacizane fikrim

teşekkür ederimmm yorumun içinn doğru onları bana anlatan benide onlara anlatıyor olabilir. kendi eşi bile demiş senin yüzünden tartıştılar ortalığı iyice gerdin diye. ama böyle buluşmalarda felanda gelmek istemesem bile hep arar noluuur gel diye:) yani nasıl bu çelişki. iyii olup alttanmı götüryüm işi diyor:)
kardeş gibi olsak nolurdu yani :)

Eltin seni alttan alttan doldurup onlara patlatıyor.
Sonra kendi iyi gelin sen kötü gelin olacaksın bu gidişle.
Mesafe koy arana ve onun dolduruşuna gelme bence. He de geç.

pambukcum canımın içi...
eltinin bazı sıkıntıları var ve yanına yoldaş arıyor anladıgım kadarıyla...
sende ıkınız cok ıyı anlasıp bır saf olursanız daha guclu olacagınızı duusnup senı yanına cekmeye calısıyor..

nişanlınla konus...
eltım ne yapmak ıstıyor bılmıyorum ama bana bırsey soylerse hıc kızmadan dırek sana sorucam..
sende bana dogruyu soylersın ztn emınım de... onu rahatlat...

eltınde bırdaha ole bı msj atarsa bı dk abla bunu ben nısanlıma bı sormam lazım ne demek ıstemıs de...
ztn o yalan soledıyse sorma nısanlına bosver falan dıye sacmalıycaktır emın ol...
nısanlına kızdıgını anlarsa daha cok safına cekmeye baslar senı...
dikkat et..
mesafe koy demıyorum bak...
kurnaz ol sadece

özüre gerek yok canım bu ayrıntıyı yazmamış olabilirim çünkü
teşekkür ederim ilgin ve yorumun için haklısın

Eltin seni alttan alttan doldurup onlara patlatıyor.
Sonra kendi iyi gelin sen kötü gelin olacaksın bu gidişle.
Mesafe koy arana ve onun dolduruşuna gelme bence. He de geç.

ay benden de ne kötü gelin olur ya
saol canım yorumun için. sizlerden de böyle yrumlar gelince daha emin olmaya basladım

Eltinle arana mesafe koymalisin daha nisanliyken sana nisanlinin ailesini kotuleyen birisi evlenince sirf aranizi bozmak icin seni kayinvalidene kotuler.Seni kendi konusmalarina ortak etmek istiyor dunya hali ne olacagi belli olmaz 2 gun sonra nisanlina senin soylemedigin sozleride soyleyebilir iste nisanlin ailen hakkinda bunu dedi diye eltinizin lafiyla hareket etmeyin belkide kayinvaliden ve kayinpederin cok seker insanlardir sirf arani bozmak icin bu tur sozler sarfedebilir.

Şekerim bazı insanların yapısı böyle işte. değiştiremezsin. gece gündüz arasın sorsun konuşsun herşeyi yapsın sen çok yüz verme hayatım. Bu tür kişiler biraz da kıskançlıktan böyle yaparlar canım. üzme kendini boşveeeerrrrr :)

dogunalım cancanım:)
yorumun çin teşekkür ederim. Evet belkide yanına çekmek istiyor.. bazen ben demeden o diyor aman seninkine söleme şimdi bana patlarlar diyerek. bende susuyorum napıyım nişanlım çünkü çok sinirlenirse yengeside olsa patlar ona biliyorum yada abisine sinirle anlatrsa abisi eşine çok kızar. nişanlımda istioki duyduna he de geç bana mümkün oldukça sorma inanma bişe varsa ben sana söylerim zaten diyor . az çok haklı ama içim rahat etmiyor işte. anlık sinirlenip dolduusa gelen ve hemen üzülüp ağlayan bi tipim istemdışı oluo maalsef :)
geçenlerde de bize gldiğinde mesela bi olay oldu lafa girdi... sonra eve gidince kv kp çok kızmışlar ona herkez üzerine gitmiş. nebiliyim işte nişanlımın tyzeleri buna şöle yapmıs bunu demiş vs. yani hep bişiler duyuyorum ve korkuyorum acaba banada evlendikten sonra değişceklermi diye. yoo bana çok iyiler hep arayıp soruolar diyorum . Allah allaah inşalaah öyle gider diyor. Bnde kurnaz olucam bundan sonra hıhh kardeş olalım dedim yaptıklarına bak

Ben bunu kayınvalideme uyguluyorum.
Sinir olduğum müdahalelerde falan bulunca uyduruk bir gülümseme yapıştırıyorum suratıma. Cevap vermekten daha mantıklı.
Seninki de o hesap seni etkilemesine izin vermemek ve fazla muhattap olmamak için

evet işte kv kp çok şekerler tabiki maddi şeyler için işine girince çok sorunlar oldu felan ama özlerinde iyiler yani. kp mesela kolunun dibinden ayırmaz sarılırda sarılır:) kv deseniz çay tasrken arkadmdan tabağmı dolştrır ayağma terlik veriri. ama eltimin anlattıklarını duyuncada şimdi mi böyle ? diye şüpheler giro zaten evlilik stresim var:)

kuzum söle yap...
madem hemen sınırlenıyorsun...
eltın mesajmı attı senın şartellerde elektrik mi başladı...
nişanlına saracagına buraya yaz...
bız ne ıcın varız..
yaz buraya taktık bulalım beraber...
bazen senın bnm aklıma gelmeyen taa antalyada dıyarbakırda hataydakı üyemizin aklına geliyor :)
hıc canını sıkma.. hallederız

Mesafe koymak illa ki tartışmak ya da hiç konuşmamak demek değil ki. Sadece özeli konuşmamak, konuşturmamak. İlişkilerine müdahale ettirmemek. Ve onun ailesiyle ilgili olaylarda yorum yapmaktan hatta dinlemekten kaçınmak demek. Mesafe koydu diye kayınvalidesine kayinpederine şikayet etse ne olur ki. Konusahibi zaten kendini tavrını onlara gösterecek. Eee eltiyi de az çok tanımışlardır. Huyunu öğrenmişlerdir..
Mesafeli olması bence eşi ve ailesi için de artı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…