- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
bir eltiyle nasil bu kadar samimi olmayi basarbiliyorsunuz vallah hayretler icindeyim :44: :44:
kesinlikle mesafe sartttt
öyle ama bi anda da çekemiOsun kendini... hemen ne oldu diyor. Yada tavr alıyor. birlikteyken bende biri bana tavır alınca çok kötü oluyorum hemen gözlerim doluo en gıcık huyum bu ama böyleyim
canım orada ben bi cevap vermedim. çünkü ailem nişanlımın evine beni göndermez en basta nişan olurken böle anlaştık . yani onlar ne derse o olucaktı ben sustum. eltim istedi . Ama elbette ki bende evli olsam ben giderdim diye düşünüyorum acırdım adama. hatta nişanlımada dedim keşke onuda çağrsanız altında araba var diye. gelmez o askm dedi
Şekerim sen öyle olmayabilirsin ama eltin fena :)
dikkat et bence herşeyi ona anlatma. sana kaynanasının veya eşinin onun bunun dedikodusunu yapan senin dedikodunu da onlara yapar. ne anlatıyorsan söyler. böyle tipler ortalık karıştırmaya meraklıdır. canım bence eltinin dediği hiç birşeye kulak asma ve nişanlınla da onun için tartışma. Birbirinizi yıpratmayın. :)
anladım canım sana bir özür borçluyum ozaman
ama kesinlikle eltinden bu konularda mümkün olduğunca uzak dur
çok fena bir insana benziyor sanada zararı dokunabilir
en iyisi resmi durmak ve asla nişanlın ve onun ailesi ile ilgili konuşmamak
bu benim nacizane fikrim
Eltin seni alttan alttan doldurup onlara patlatıyor.
Sonra kendi iyi gelin sen kötü gelin olacaksın bu gidişle.
Mesafe koy arana ve onun dolduruşuna gelme bence. He de geç.
Eltin seni alttan alttan doldurup onlara patlatıyor.
Sonra kendi iyi gelin sen kötü gelin olacaksın bu gidişle.
Mesafe koy arana ve onun dolduruşuna gelme bence. He de geç.
varmı seninde
teşekkür ederimmm yorumun içinndoğru onları bana anlatan benide onlara anlatıyor olabilir. kendi eşi bile demiş senin yüzünden tartıştılar ortalığı iyice gerdin diye. ama böyle buluşmalarda felanda gelmek istemesem bile hep arar noluuur gel diye:) yani nasıl bu çelişki. iyii olup alttanmı götüryüm işi diyor:)
kardeş gibi olsak nolurdu yani :)
pambukcum canımın içi...
eltinin bazı sıkıntıları var ve yanına yoldaş arıyor anladıgım kadarıyla...
sende ıkınız cok ıyı anlasıp bır saf olursanız daha guclu olacagınızı duusnup senı yanına cekmeye calısıyor..
nişanlınla konus...
eltım ne yapmak ıstıyor bılmıyorum ama bana bırsey soylerse hıc kızmadan dırek sana sorucam..
sende bana dogruyu soylersın ztn emınım de... onu rahatlat...
eltınde bırdaha ole bı msj atarsa bı dk abla bunu ben nısanlıma bı sormam lazım ne demek ıstemıs de...
ztn o yalan soledıyse sorma nısanlına bosver falan dıye sacmalıycaktır emın ol...
nısanlına kızdıgını anlarsa daha cok safına cekmeye baslar senı...
dikkat et..
mesafe koy demıyorum bak...
kurnaz ol sadece
hımm doğru diosun bak olabilir aslında cevap yazmak yerine yada vermek yerine gülüp geçebilirim. Ama öyle yaklaşıoki yani anlatamam o an bende nasıl ne dedim bilemiyorum hoop ağsımdan çıkıyor. inşallah dediğini yapabilirim. çünkü nişanlımda rahatsız oldu bu durumdan iyice onuda üzüüyorum boşyere.
Eltinle arana mesafe koymalisin daha nisanliyken sana nisanlinin ailesini kotuleyen birisi evlenince sirf aranizi bozmak icin seni kayinvalidene kotuler.Seni kendi konusmalarina ortak etmek istiyor dunya hali ne olacagi belli olmaz 2 gun sonra nisanlina senin soylemedigin sozleride soyleyebilir iste nisanlin ailen hakkinda bunu dedi diye eltinizin lafiyla hareket etmeyin belkide kayinvaliden ve kayinpederin cok seker insanlardir sirf arani bozmak icin bu tur sozler sarfedebilir.
dogunalım cancanım:)
yorumun çin teşekkür ederim. Evet belkide yanına çekmek istiyor.. bazen ben demeden o diyor aman seninkine söleme şimdi bana patlarlar diyerek. bende susuyorum napıyım nişanlım çünkü çok sinirlenirse yengeside olsa patlar ona biliyorum yada abisine sinirle anlatrsa abisi eşine çok kızar. nişanlımda istioki duyduna he de geç bana mümkün oldukça sorma inanma bişe varsa ben sana söylerim zaten diyor . az çok haklı ama içim rahat etmiyor işte. anlık sinirlenip dolduusa gelen ve hemen üzülüp ağlayan bi tipim istemdışı oluo maalsef :)
geçenlerde de bize gldiğinde mesela bi olay oldu lafa girdi... sonra eve gidince kv kp çok kızmışlar ona herkez üzerine gitmiş. nebiliyim işte nişanlımın tyzeleri buna şöle yapmıs bunu demiş vs. yani hep bişiler duyuyorum ve korkuyorum acaba banada evlendikten sonra değişceklermi diye. yoo bana çok iyiler hep arayıp soruolar diyorum . Allah allaah inşalaah öyle gider diyor. Bnde kurnaz olucam bundan sonra hıhh kardeş olalım dedim yaptıklarına bak
eltım yok acıkcası cokda bu yuzden yorum yapmak ıstemıorum,,
ama baslık cok ıyı olmus EEL-timm olayı cok guldummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?