Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

yazmasamda hergün bakıyorum napıyosunuz diye,gözüm üzerinizde yani
Ayzanım canım Allahım bebeğini korusun, biliyorum takipte olduğunu ama bize gelişmelerden de bahset..öperim..
Maşalllah sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. canım benim ya inan bana eve gelip aklıma siz geliyorsunuz, ama buraya girdim mi kafam bunalıma giriyor bazen, sanırım biraz zamana daha ihtiyacım var, bu yüzden de kendimi iyi hissettiğim zaman giriyorum, her şey olacağına varıyor, çalışmasam ne yapardım bilmiyorum, çok şükür ki iyiyim, bakalım biraz daha ggeçsin ikinciyi yapmak istiyorum...
ayşecim sen de iyisindir inşallah, gelişmelerinden bizi de haberdar et, Allahım bebeğini korusun canım, çok geçmiş olsun.öperim seni de

hayırlı olsun arkadaşım ,ben kısmetse perşembe günü teslim edeceğim,ben de ailw hekiminde raporu almayı düşünüyorum bakalım inşallah sorun çıkarmazlar,burada paylaşoırım gelişmeleri
Canım hayırlı olsun güzelim.inşallah güzel haberleri senden alırız...seni de hemen aramaları yakındır...

Canım benimmmm hadi gözün aydın , ayy hadi bakalım.....

hayırlısı ,sizde herhangi bir problem varmıydı yoksa sebebsiz infertilemisiniz canım ,bizim sebepsiz infertile inşallah bizim de raporumuz hemen çıkar

Benim sol tüp iptal yani kapalı laparoskopiyle de açılamadaı ama sol açık.eşimde sorun yok.aşılama beklerken tüp dediler hayırlısı inşallah.canım rapor işlemleri anladığım kadarıyla çok sürmüyor.diğer hastanelerde de en fazla 15 gün diyor.bugün kk deki diğer topiklerdeki arkadaşların paylaşımlarından da anladığım kadarıyla.

tamam canım sen yeter ki üzülme ama arada girip bize bi selam çak. bakalım bu taşlı topraklı yolda ilerleyeceğiz allahın da izniyle inşallah hayırlı sonuçlar alırız ve anne oluruz.çok umut bağlamamaya çalışıyorum doğrusunu söylemek gerekirse.aslında beni tek sıkan konu çevre baskısı.biz evlendiğimizde eltimin bir kızı vardı.herkes benden beklerken o ikinciyi patlattı.yanımda çocuklarını prensim prensesim diye sevince nekadar acı çektiğimi bir ben bir allah biiyor.hele o cadı kaynanamın yaptıkları aaahhh ah yani eşimde istiyor aslında ama olmazsa olmasın ben seninle çocuk yüzünden evlenmedim diyor ama işte totoşumun dibinde bunlar olurken de böyle oluyor amaaan neyse yaa hepimizin hakkında hayırlısı olsun allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah.hergün dualarım hepimiz için bebeklerimiz için allahım kabul et ne olur AMİN....

tolunay35 sende egedesin ben de ordayım ağustosta basladım önce butun testlerı yaptık bi sorun cıkmadı gecen ay rahım fılmı cektırdım edremıtte ozel hastanede doktor bısı yok dedı tüpler acıkmıs ama egeden aradılar sol taraf izlenemio sağ tarafta yapısıklık olabılır dediler anlamadım valla nese sonuc olarak egeye daha cok guvendım laparoskopı dedıler gecen ayı atladım bu ay aralık 26 gıbı olcam galıba sen de laparoskopi oldunmu laparoskopi ile tüplerın acılma sansı varmı ondan sonra zaten ya asılama yada dırek tup yapcaklarmıs işte bılmıom nasıl olcak yardımcı olabılırmısınız

inşallah hepımızın yuzu gulsun

laparoskopiyi kim yaptı bende olcam aralıkta egede bana da sonuca gore ya tup ya asılama dıcekler tuplerde sorun var hastanede ne kadar kalınıo zor bır ıslemmı lutfen cevap

laparoskopiyi kim yaptı bende olcam aralıkta egede bana da sonuca gore ya tup ya asılama dıcekler tuplerde sorun var hastanede ne kadar kalınıo zor bır ıslemmı lutfen cevap

benim sağ tüp ilk hsg de kapalı solda hafif geçiş ve rahimde septum yani perde vardı.laparoskopiden sonra sol tüp geçişi iyi sağ tüp yine kapalı yani ameliyatın sadece biraz sol tüpe faydası olmuş, eğer rapor için ameliyat şart değilse ve tüplerinde hidrosalpenks yani su toplama olayı yoksa ameliyat olmadan direkt rapor al.açık söylemek gerekirse ben ameliyat olduğuma pişman oldum.ameliyatımı prof fatih şendağ ve asistan ekibi yaptı ancak artık proflar hastanede ameliyat yapamıyıolar ve hasta bakamıyorlar.

ameliyatım yaklaşık 1 saat sürdü bunun en fazla 45 dakikası operasyondu.yani girmemle çıkıp kendime gelmem 2 saati buldu.kolaydı yani genel anestezi ile olduğu için birşey anlamadım.çok ağrım olmadı sadece bir gece kaldım serumla antibiyotiktedavisi uyguladılar.ertesi günü normal hayatıma döndüm hafif ağrılar dışında bir problemim olmadı.kolay bir operasyon kapalı yapılıyor göbek deliği ve kasıklardan toplam 4 delikten işlem yapıyorlar.dikişler de kendi atıyor zaten canım ...sormak istediğin birşey olursa hergün burdayım

valla ne deyım ben daha ben de tam olarak ne sorun oldugunu bile bilmıyorum ekım de rahım fılmı cektırdım özelde dr bısı yok dedı egeye gonderdım fılmı sol taraf ızlenemıo sağ tarafta yapısıklık olbılır dedı laparoskopı ıle anlasılır dedıler bu ay yapcaklardı ben bı ay daha bekleyım dedım dırek asılamada yapabılırız ama bosuna olur dedıler laporoskopıyle anlasılacakmıs tam kapalımı acıkmı bıde acılıyomu lap. ile acılır ınsallah benımkıler bana bu kadar dedıler pek bısıde solemedıler zaten orda hep hemsıreler var ama işler hızlı yuruyo bıde benım rapordan falan haberım yok yenıyız bu yolda orası rapor verıyomu rapor olursa yaklasık ucret ne kadar sımdıden tesekkur ederım iyiki benı ekledın lıstene egeye gıden bırıyle konusmayı cok ıstıyodum inş guzel haberlerini alırız

bende ege üni.tüp bebek istiyorum fakat bizim ssk indiriminden yararlanma şansımız yok ücretler hakkında bilgisi olan var mı?

ya tatlım ben şimde ne desem hastane prosedürü ne gerektiriyorsa onu yapacak.yapılacak operasyon zaten görüntüleme ve küçük müdahele yapılabilme olanağı sağlıyor yani artısı olur eksisi olmaz.yani başarısız olma diye birşey sözkonusu değil.en azından yaşadıklarıma dayanarak bunu söylüyorum.benim yaş 34 olduğu için hiç birşeye itiraz etmeden ne derlerse yaptım bir an önce ne olacaksa olsun diye.ama mantıklı olan laparoskopi yapılması yani hsg ile görülmeyenler görülebiliyor ve anında müdahele edilebiliyor.zaten kesin açılır yada açılmaz diye birşey söylemiyorlar ameliyatın başında da.ama rahat ol yani şu ana kadar hamile kalamadık ya aşılama ya tüp bebek olacak.ama insan umut ediyor açılsın da doğal yolla hamile kalabileyim diye.ben de böyle olsun istememiştim kabullenememiştim ama zamanla alışıyorsun olacaklara.madem bir adım attın laparoskopi yapsınlar.en azından görerek müdahele edilecek.yani filmler herzaman gerçeği yansıtmıyor.
evet hastanede hemşireler ile muhattab oluyorsun ama dediğin gibi işlemler hızlı maşallah.ama merak etme gereken yapılacaktır sen kafana birşey takma.hayırlısı olsun canım.

bende ege üni.tüp bebek istiyorum fakat bizim ssk indiriminden yararlanma şansımız yok ücretler hakkında bilgisi olan var mı?

canım ege de ücretli de tüp bebek tedavisi yapılıyor.sanırım piyasaya yakın 4500 5500 tl civarı olsa gerek.yani tedavide kullanılacak ilaçlar biraz pahalı onlara göre ayarlanıyor.

hayırlısı ,sizde herhangi bir problem varmıydı yoksa sebebsiz infertilemisiniz canım ,bizim sebepsiz infertile inşallah bizim de raporumuz hemen çıkar

merhaba bizimkisi de sebepsiz önce eşinin morfolojisi kötü dediler varikosel varmış ameliyat oldu değerleri düzeldi morfoloji %9 çıktı son testte bu değerlerle bebek sahibi olursunuz dendi ama olmadı bende ekimde rahim filmi çektirdim kentte onu kabul ederler inşallah çünkü benim çok zor oldu rahim ağzında sorun varmış gebeliğe engel değilmiş ama rahim filminde çok zorlandım işte... bende randevu aldım 20 aralığa verdiler hiç aşılama yaptırmadım muhtemelen aşılama da isterler zaten mayıs falan gibi düşünüyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepinize dua ediyorum sayenizde çok şey öğrendim ege ye karar vermemde de çok etkili oldunuz inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

canım ege de ücretli de tüp bebek tedavisi yapılıyor.sanırım piyasaya yakın 4500 5500 tl civarı olsa gerek.yani tedavide kullanılacak ilaçlar biraz pahalı onlara göre ayarlanıyor.
birde artık ikiz üçüz seçeneğin yokmuş galiba değilmi?tek yumurta ile işlem gerçekleştiriliyormuş doğrumu?
ve önceden 3 deneme hakkımız vardı şu anda 2 deneme hakkımız var değilmi?yardımcı olursanız çok sevinirim ....
ilgine çok teşekkür ederim...

egede 1.katta hemen sağda tüp bebek bölümü vardı orası başka yere mi taşındı kızlar,geçen gün bir arkadaşım gitti hastaneye görememiş orayı.şimdi nerede tüp bebek bölümü?

egede 1.katta hemen sağda tüp bebek bölümü vardı orası başka yere mi taşındı kızlar,geçen gün bir arkadaşım gitti hastaneye görememiş orayı.şimdi nerede tüp bebek bölümü?

tüp bebek bölümü ikinci katta merdivenden çıktıktan sonra sağdaki koridorda....zaten iki kat ta kadın doğumservisi..

35 yaşından gün alırsan iki embriyo koyuyorlar.35 den öncesi tek embriyo.ama özellerde böyle değil istersen iki tane embriyo transferi yapıyorlar.benim görüştüğüm dr lar hasta dr arasında isteğe göre hareket ediyoruz diyorlar.Ve malesef sadece 2 deneme hakkımız var.sayın!! başbakan herkes en az 3 çocuk yapsın diye bas bas bağırıyor ya ama bi halt yaptıkları yok daha da zorlaştırıyorlar tedavi yollarını......çok kızıyorum çokkk

aynı fikirdeyim ya hastanın maddi durumuna bağlı bişey bu gücü olana 2 embriyo transfer edilmeli zaten ikisini birden tutması zor bişey ama buna biz doktorumuzla karar verebilmeliyiz keşke böyle olmasa... ama maalesef aşılama şartı da var bana bu da saçma geliyor 5 milyonun üstüne illa aşılama olmamalı birsürü hormon alıyoruz sonuçta buna bizim karar vermemiz gerekir.. ama tabi bir yandan da yurtdışında tüp bebeği çok zor yapıyorlar türkiyede rapor alamasan bile maddi durumun iyiyse en azından özelde yaptırma şansın var.. gerçi onlar da işi ticarete dökmüş güvenemiyorum ben şansımı ege de denemek istiyorum..

kızlar size bişey sormak istiyorum 20 aralıkta randevum var benim dosya açtırmak için kan testi falan istiyorlar ya bide eşinden sperm testi aynı gün yaptırabiliyormuyuz hemen benim çok fazla izin alma şansım yokta ondan merak ettim yani ortalama nasıl bir sürede bu testleri tamamlarız benim rahim filmim var sonucumu götürcem zaten tüplerde sorun yok laproskopi istiyorlar mı herkesten.. çok sordum ama merak ediyorum kusura bakmayın nolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…