- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
canımmmm kaç günlerdir sesin solugun çıkmıyor ne yapıyorsun durumun ne seni çok merak ediyorum arada gir birşeyler yaz bizlere de moral ol özletme de kendini canımm
aaa inanmıyorum aynı anda yazmışız,, tatlım ben bu gün hsg çektirdim tüm evrakları perşembe elime alıp doooğru hamdi dalan binasına gidip teslim edeceğim bakalım ne diyecekler artık bekleyeceğim sanırım senden ne haber şimdi bırak bizi sen boşver
Canım benim kalp kalbe karşı derler yaa :)
Kuzum vala işte ben hala beklemedeyim, cuma günü öğreneceğim sonucu, açıkcası umutluyum diyemiyorum çok tırsıyorum :) inşallah hakkımızda hayırlısı olur diyorum..tarifsizim yaa..
Sen şimdi en önemli engeli atlatmışsın, hsg çekimi olduysa heyete girer senin dosyan, sonra da eşinin sorunu yoksa direkt başlanılır artık aşılamamı tüp mü karar verilir, canım benim ya hakkında hayırlısı olsun inan, ege de tüpe hemen geçilmiyor eşinin ve senin ciddi sorunlarınız yoksa iki aşılama öneriliyor, vala sevindim .. hadi bakalım.
rahim filmini çektirdikten sonra hamile kalan çok var inşallah bizede vesile olur YARABBİMMMMMMMMMMM,.....Bende aşılamalarla vakit geçirmek istemiyorum,hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun,evrakları tamamlayınca tekrar hamdi dalana gidileceğini bilmiyordum ben direk egeye götüreceğim.
Canım benimsin ya sağol moralim yerine geldi :)sakın sakııııııııııın umudunu yitirmee delimisin ya ben bugün hsg çekildim de amanbelki bu sebep olur normal yolla hamile kalırım diye sevindim bile.hele sen bukadar yolu aşmış ve işlemlere başlamışken sakın kendini demoralize edecek durumlara sokma olurmu noolur zaten hiç aklımdan çıkmıyorsun diğer arkadaşlarımın da adını çok hatırlamasamda hepimiz için hep dua ediyorum.insan okadar çok şey yaşıyor ki artık kanıksıyor herşeyi.ola ki olmadı yine de moralini yüksek tut.ama ben bebişinin seninle olduğunu biliyorum çünki bana öyle bi haber geldi aramızda kalsın amaaa tamammıııııııı tatlışşş
canım benim sanırım ki bu şartlarda sana aşılama yaparlar, sakın zaman kaybı olarak görme, çoğul gebelik olma ihtimalinin çok olduğu bir yöntem, ayrıca tüp bebek gibi daha zahmetsiz, sevinmelisin ki aşılama yapılanların sorunu yok gibi bir şey, bize direkt mikroenjeksiyon denildi, lütfen aşılamayı zaman kaybı olarak görme, hsg çekimi ile de normal gebelik olma ihtimalinde var bol şans diliyorum, Rabbim yanında olsun her daim.Melish çim bu arada benim tüpler açık görünüyor septumu da almışlar eşimde de sorun yok.şimdi ben direkt tüp bebeğe başlamalarını ümit ediyorum ama aşılama fikri beni biraz üzüyor zaman kaybı yaşamak istemiyorum çünki.yani durumumuza sevinmelimiyim yoksa ciddi bir sorun olmamasına rağmen hamiş kalamıyorum diye keşke ciddi sorun olsaydı diye dövüneyimmi türlü psikolojik durumlarda gezinikdurum yawwwwwwwww hakikaten çok zor ..ama baak ben burda dövünükdurum diye sen sakın üzülme haaa gül bakeem güüüüüüüüüüüüüllll heeeeeeeeeh şöööleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee valla kuşlara söylerim bebişine söyler bak sen doğunca çok yaramaz ol tamammmı annen hiç laf dinlemiyodu diye şikayet ederim.
artık okadar sabırsızımki, daha yeni iki arkadaşımın hamile haberlerini aldım,bazen aklım gelip gidiyor gerçekten güçlü bir insanım ama bazen bende bitiyorum aklım yitirmekten korkuyorumGECELERİ UYANMAKTAN OKADAR KORKUYORUM Kİ BOĞULUYORUM RESMEN,Allahım artık dualarımı kabul etsin yada bana bu duygu için büyük sabır versin ,
cevabın için çok teşekkür ederim öncelikle..hocaların hasta muayenesi kalktı gibi bişey duydum o yüzden asistanmı yapıyo diye sormuştum.dediğin çok doğru,fakülte olarakta egenin iyi olduğunu duyuyorum hep.bi muayene olmakta fayda var gerçekten.hepside duyduğum doktorlar.
sen sanırım bebeğine kavuştun,sağ salim kucaklarsın inşallah..inşallah bizde tadarız o duyguyu..
burnuma sıcak sıcak tazecik hayırlı güzel haber kokuları mı geliyor nee (Allahın da izniyle)??????
laporoskopiyle tüplerine müdahele edilmedimi ki? film konusunda sıkıntı yaratmıyorlar istediğin yerde çektirebiliyorsun ayrıca.ama ege üniv. de hiç anestezi yok.özel çınarlı da ki ilk filmimi ben burada çektirdim rahattı genel anestezi, şifa da lokal anestezi uyguluyorlar.ikinciyi de yani laparoskopi operasyonumdan sonra kontrol amaclı şifada çektirdim .lokal de en fazla 10 saniye sıkıntı oda uyuşturucuyu uygularken.ben çok rahat geçirdim.ssk pirim günü de sanırım 600 yada 900 gün yanlış hatırlamıyorsam tabi.yani ikisinden biri diye biliyorum...rahmin son durumunu görmeden değerlendirme yapmıyorlar sanrıım çünki sende bir operasyon geçirmişsin sonuçta.bir de tüpler açıksa ilk etapta aşılamayla başlayacaklar galiba tedaviye.umarım böyle değildir ama ben de çok sıkılıyorum.yaş ta 34 oldu bukadar oyalandım artık direkt tüp e başlamalarını istiyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyoruz..
Hayırlı cumalar arkadaşlar güzel haberleri paylaşmak dileklerimle....melishcim seni merak ediyorum canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler verirsin bizlere
Canım malesef hamileyim diye yazamıyorum ama biliyorum ki Rabbim hayırlısını verdi..sizlerden de tekrar Allah razı olsun güzel dilekleriniz dualarınız için..öpüyorum inşallah bir daha ki sefere..
canım benim sakın üzülme ne olur inan akşamdan beri o kadar dua ettim ki senin için ve hepimiz için.inanıyorum ki bir gelcekler maymuncuklar.sanırım burada yazan izmirde tedavi olan kızlar hep beraber birden süpriz yapacağız hepimiz birbirimize hamileyiz deyip birbirimizin sevincini paylaşacağız inanıyorum ve sen de inan sakın kendini bırakma tamammı tatlım ne olur.kalplerimiz birbirimizle herzaman...
arkadaşım çok üzüldüm inan ki ,Allahım sabır versin ,negatifi görmek çok yıkıcı ,ama sabır,ne yapsakta olmayınca olmuyor işte,üzüntünü paylaşıyorum,
sağolun arkadaşlarım, inanın üzülmemek elde değil ama dualarına beni katan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.Yorumlarınızı okurken duygulandım2 başarısız denemesi olmuş biri olarak seni çok iyi anlıyorum meliscim.tevekkül ediceksin canım benim,inan herşeyin bir günü,zamanı var,o vakit gelmeden olmuyo,Rabbim yardımcın olsun,hayırlı vakitte hayırlı evlatla müjdelesin inşaALLAH.ne zaman konşmak istersen biz burdayız.
melish üzülme, hayırlısı olsun.. daha güzel günlerimiz olacak inşallah.. her şeyin bir zamanı var-mış.. beklemek bize düşer.. ben de persembe günü egede yaptırdım aşılamamı.. hayırlısı.. bu 2. aşılamam. 1. si özelde olmuştu.. dualarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?