Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

arkadaşlar günaydın.Melish im nasılsın ?senin yüzünden herkes bu sayfaya küstümü kimse gelmiyor?? yok öyle hemen durun bakalım ...moral bozmak yooook herşeyin hayırlısı diyoruzzz ve devam kızlaaar yorulmadan usanmadan devam ediyoruz.

Nasılsınız kızlar neden sesiniz soluğunuz çıkmıyor???? 35_oz tedavin nasıl gidiyor hangi aşamadasın ?? melish im lütfen kendini bırakma ve bizi de sensiz bırakma..bu sınav çok zor ama atlatacağız sizin yine yaşınız genç biz naapalım bak yaş oldu 34 Allah hepimizin yardımcısı olsun ama psikolojik olarak ayakta kalmak zorundayız...Vallahi patlayacağım burda göreceksiniz ama yaaaaaa

merhaba kızlar,bu aralar morelim iyi değil,gülerken ağlayasım var,benim gibi 5 yıllık evli olan hormon bozukluğu olan arkadaşım hamile,ben tüp bebek bile denedim,neden olmuyor,tadım tuzum yok sanki tedavi olsam kaç yazar,zaten yaptığım herşey boşuna ,

Bak şimdi yaaaa birazdan ekranından bir yumruk çıkacak ve burnuna çakacak ama haaaaaaa dur bakalım bu ne hiddet oz um???? sakiiin sakiiiinn tamammı. moral en iyi ilaç bize.sakın karamsarlığa kapılma.neler okudum burada ne badireler atlatıyorlar da bebeklerini alıyorlar kucaklarına...zaten yarın da güneş tutuluyormuş sakın olumsuz etkilenme dikkat et kendine.Yapılan hiç bir şey de boşuna değil öyle de düşünme.Ne olur moralini bozma tamammı..sen şu an hangi aşamadasın ege de başlayacaktın tedavine ne oldu süreç ne??? önceki yapılan her şeyi unut.mümkün değil biliyorum ama rahat olmaya çalış.kafanı başka şeylerle meşgul et gir face e oyun oyna ben buble diye bir oyun var ona sardım.unutturuyo herşeyi.bol bol da kitap okuyorum.kafamdan olumsuz herşeyi atmaya çalışıyorum.yapacak başka birşeyimiz yokKARAMSARLIK YOK TAMAMMIIIIIIIIIIIIIIIIIII GÜZELLİKLEEERRRRR..öpüyorummmmm...

Aşkım vala senin enerjine hayran kaldım maşallah sana, bunu hayatına da yansıtıyorsan süpersin derim daha da bir şey demem :))
Ben çok iyiyim canım benim, kendime 3 gün verdim ağlamak ve üzülmek için, sonra kendi hayatıma döndüm , dönmesem nolcak ki..bir süre burdan uzak durmak yorumları okumamak iyi geldi :) ama özledim :))

işe başladığım için akşamları girebiliyorum ancak kuzum..

35_öz , tatlım inan hava değişimi, adet döngüsü, tabii bu yaşanılanlar insanı gerçekten depresyona sokabiliyor, ancak yine kendimizle başbaşa kalıyoruz, kendimizin dr u olmak zorundayız, çok şükür ki sağlığımız yerimizde, inşallah bu imtihan da Rabbimin izniyle bitecek..umutsuzluğa düşmemeye çalış, üzül ama bunun sınırını da kendin belirle...

Kızlar hamiş olan arkadaşlarımı da özledim, bırakmayın bizi..ayzan, ayşe...

Son düzenleme:
napalım kuzu yaa ben bir yıl ağla ağla artık gözyaşı kalmadı gözümde artık iyice deliliğe vuruyorum.baktım bi halt olduğu yok ağla ağla nereye kadar?? işin kötüsü ben ağladıkça canım kocam da ağlıyor en çok ona üzüldüm zaten.napalım sabretçez bu da bizim sınavımız zor da olsa.senin de iyi olduğuna sevindim.veee yeni denizlere yelken açıyoruuuuuuuuuzz hadi balıklarımız gelin bakalıııımm gelcek gelcek keratalar var yaaa bi gelsin totoşuna totoşuna şaplak atçam neler çektirdin bize diye hep ağladık babacıkla beraber diye hehehehehehehe olmama ihtimalini düşünmemeye çalışacağız en azından ben öyle yapmaya çalışıyorum yoksa var ya bu hayatı kendime zindan ederim

yazmasamda hergün bakıyorum napıyosunuz diye,gözüm üzerinizde yani[/QUOTE]

anneeeeeeeeeeee bize bol bol dua et emiiiiii

güzel enerjin için teşekkür arkadaşım,tahlillerim vardı onları tamamladım haftaya egeye götüreceğim,hamdi dalanda tanıştığım bir arkadaşım vardı ,9 yıl bebeği olmuyormuş,aşılama yapmışlar ve tutmuş,darısı bizim başımıza

anneeeeeeeeeeee bize bol bol dua et emiiiiii
herr zaman dualarımdasınız canım,ama pozitif sonucu almakla bitmiyo.sonrası daha stresli o yüzden sizde bana edin lütfen. kızlar çok meşakkatli,yorucu,yıpratıcı bi yol bu,ama sonunda büyük ödül var o yüzden moral bozmak hele hele ümidi kesmek asla olmamalı.Allah hepinizin gönlüne göre versin.

ayzan mrb kimseler yok galiba

mrb arkadaşım,buralardayız genelde ama kimsenin olmadığı zamana denk gelmişsindir :)

Son düzenleme:
canlarım bende hep takip ediyorum sizi ama okadar hasta oldumki cevap yazamadım halada tam atlatmış değilim acayip öksürüyorum bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum.ayzan çok güzel söylemiş pozitifi görmekle herşey bitmiyor dahada stresli endişeli oluyorsun hamileliğin tadını çıkaramadım elimde olsa hergün doktora gider ultrasonda bebeğimin iyi olduğunu görmek isterim
işte böyle manyaklaşıyor insan,kucağıma alana kadarda rahet edemem heralde..
hepiniz dualarımdasınız rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün..

35 oz üm nasılsın canım.dosyanı teslim ettinmi hastaneye.iyi ki seni dinlemişim direkt ege ye gittim :))yoksa önce hamdi dalana gidecektim ki ilk gittiğimde bana buraya gelmeyeceksin diye bilgi vermemişlerdi.bu arada film çektirmiştim ve filmi çeken doktor film sonucu güzel demişti ancak sol tarafta hafif geçiş vardı operasyondan sonra düzelmiş açılmış yani.ama sağ taraf hasarlı olan taraf yani kapalı yine.biraz canım sıkıldı ama sonucu değiştirecek bir durum değildi zaten benim için.ikisi de açık olsa ne oluuur kapalı olsa ne olur?? napalım..neyse perşembe günü teslim ettim belgelerimi.bu arada hamilelik için sistemik bir hastalığı olmadığına dair rapor istiyorlar ya işte o raporu ne devlet hastanesi ne aile hekimi veriyor hatta aile hekimim açtı ağzını yumdu gözlerini.sonra sana değil yanlış anlama da koskoca ege üniversitesi neden dışarıya yönlendiriyor dedi.bende gitttim özelden aldım raporu.hemşire kontrol etti birşey demeden aldı dosyayı.hocalar görüp karar verecek yarın yada haftaya sizi arayacağız dedi.cuma arayan olmadı bugün de arayan olmadı.nezaman arayacaklar bunlar bizi aceeebaaaaaa????

sen ne yaptın teslim ettinmi dosyanı.sana ne dediler.aradılarmı??tedavinle ilgili birşey dedilerme???

melish imm sen neyapıyorsun bizi unuttun mu yoksaaa?? her gün giriyorum ama bakıyorum kimse yok bi selam çakın bari yanlız hissetmeyelim kendimizi kızlar

herkese sevgiler hayırlı haberler olur inşallah

hayırlı olsun arkadaşım ,ben kısmetse perşembe günü teslim edeceğim,ben de ailw hekiminde raporu almayı düşünüyorum bakalım inşallah sorun çıkarmazlar,burada paylaşoırım gelişmeleri

mrb arkadaşlar ben bütün tahlillerimi verdim sadece rahim filmi kaldı pazartesi onuda çektirip göndereceğim.inşallah hepimiz biran önce tedavilerimize başlarız başka bir sorun çıkarmazlar umarım.hayırlı haberler almak dileğiyle.

hayırlı olsun arkadaşım ,ben kısmetse perşembe günü teslim edeceğim,ben de ailw hekiminde raporu almayı düşünüyorum bakalım inşallah sorun çıkarmazlar,burada paylaşoırım gelişmeleri

Ben perşembe günü evraklarımı vermiştim yarın arayacağız demişlerdi.ama bugün aradılar tüp bebek raporum onaylanmış adetimin birinci günü hastaneye gelmeniz gerekiyor dediler.sen de bir an önce evraklarını ver canım çok bekletmiyorlar biran önce tedavilerimize başlayalım hayırlısıyla bakalım neler yaşayacağız daha...

Bu arada hamileliğe engel sistemik bir hastalığı yoktur raporunu aile hekimimden alamadığımı ve özelden aldığımı söylemiştim.sorun çıkmamış fikir olarak rapor çıkarmaya çalışan arkadaşlar özelden de alabilirler raporlarını demek

tolunay çok sevindim,direk tüb bebek mi uygulayacaklar sana

sanırım evet canım çünki yaklaşık yarım saat önce aradılar tüp bebek raporunuz onaylandı adetinizin birinci günü hastaneye gelin dediler.umarım orada yok biz tüp demedik falan demezler uçarım valla

hayırlısı ,sizde herhangi bir problem varmıydı yoksa sebebsiz infertilemisiniz canım ,bizim sebepsiz infertile inşallah bizim de raporumuz hemen çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…