- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
merhaba kızlar,bu aralar morelim iyi değil,gülerken ağlayasım var,benim gibi 5 yıllık evli olan hormon bozukluğu olan arkadaşım hamile,ben tüp bebek bile denedim,neden olmuyor,tadım tuzum yok sanki tedavi olsam kaç yazar,zaten yaptığım herşey boşuna ,
arkadaşlar günaydın.Melish im nasılsın ?senin yüzünden herkes bu sayfaya küstümü kimse gelmiyor?? yok öyle hemen durun bakalım ...moral bozmak yooook herşeyin hayırlısı diyoruzzz ve devam kızlaaaryorulmadan usanmadan devam ediyoruz.
Nasılsınız kızlar neden sesiniz soluğunuz çıkmıyor???? 35_oz tedavin nasıl gidiyor hangi aşamadasın ?? melish im lütfen kendini bırakma ve bizi de sensiz bırakma..bu sınav çok zor ama atlatacağız sizin yine yaşınız genç biz naapalım bak yaş oldu 34Allah hepimizin yardımcısı olsun ama psikolojik olarak ayakta kalmak zorundayız...Vallahi patlayacağım burda göreceksiniz ama yaaaaaa
Bak şimdi yaaaabirazdan ekranından bir yumruk çıkacak ve burnuna çakacak ama haaaaaaa dur bakalım bu ne hiddet oz um???? sakiiin sakiiiinn tamammı. moral en iyi ilaç bize.sakın karamsarlığa kapılma.neler okudum burada ne badireler atlatıyorlar da bebeklerini alıyorlar kucaklarına...zaten yarın da güneş tutuluyormuş sakın olumsuz etkilenme dikkat et kendine.Yapılan hiç bir şey de boşuna değil öyle de düşünme.Ne olur moralini bozma tamammı..sen şu an hangi aşamadasın ege de başlayacaktın tedavine ne oldu süreç ne??? önceki yapılan her şeyi unut.mümkün değil biliyorum ama rahat olmaya çalış.kafanı başka şeylerle meşgul et gir face e oyun oyna ben buble diye bir oyun var ona sardım.unutturuyo herşeyi.bol bol da kitap okuyorum.kafamdan olumsuz herşeyi atmaya çalışıyorum.yapacak başka birşeyimiz yokKARAMSARLIK YOK TAMAMMIIIIIIIIIIIIIIIIIII GÜZELLİKLEEERRRRR..öpüyorummmmm...
herr zaman dualarımdasınız canım,ama pozitif sonucu almakla bitmiyo.sonrası daha stresli o yüzden sizde bana edin lütfen. kızlar çok meşakkatli,yorucu,yıpratıcı bi yol bu,ama sonunda büyük ödül var o yüzden moral bozmak hele hele ümidi kesmek asla olmamalı.Allah hepinizin gönlüne göre versin.anneeeeeeeeeeee bize bol bol dua et emiiiiii
ayzan mrb kimseler yok galiba
güzel enerjin için teşekkür arkadaşım,tahlillerim vardı onları tamamladım haftaya egeye götüreceğim,hamdi dalanda tanıştığım bir arkadaşım vardı ,9 yıl bebeği olmuyormuş,aşılama yapmışlar ve tutmuş,darısı bizim başımıza
hayırlı olsun arkadaşım ,ben kısmetse perşembe günü teslim edeceğim,ben de ailw hekiminde raporu almayı düşünüyorum bakalım inşallah sorun çıkarmazlar,burada paylaşoırım gelişmeleri
tolunay çok sevindim,direk tüb bebek mi uygulayacaklar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?