Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Benim de uzun protokol 16.günü lucrin iğne vuruldum.

Bizi aradılar istenen evrakları söyledi bayan 7 agustos 8:30 da burada olun dedi bu kadar

Yani biz daha önce tedavi olmadık o hastanede biz başlangıçtayız kontrollere göre tedavi şekillenecek sanırım hayırlısı olsun hepimizin hakkında :)

Bugün adet oldum canım 5.gün başlıcaz dedi ben de anlamadım çok geç değil mi ben adanada tedavi oluyorum bu arada
Bende ilk denememi adanada yaptim kisla baskentte 5. Gun baslattilar igneye bence geç 3 yumurta toplandı 1 tanesi 3. Gune gekdi tuttu ama dusurdum 2. Tedavimde 3. Basladi. 6 yumurtam oldu 4 tanesi dollendi 1 tanesi geriden geldigi icin elendi 1 tane tranfer ettiler 2 tanesini dondurduk oda tuttu onida dusurdum malesef ben asla bidaha 5. Gun baslamam 1 ay sonra baslarm gerekirse

Sizin de mi acaba uzun protokol du. Uzun protokol da böyle olabiliyormuş inan benim de aklım karıştı

Bu arada hep 3.gün embiryosu mu transfer edildi size

Hayir uzun değil ikiside taze transfer edildi
Yok tedavi biçimi uzun protokol ve kısa protokol diye 2 ye ayrılıyor bana adetin 16.günü lucrin vuruldu canım uzun protokol da böyle oluyormuş adetin 5.günü ne kadar da başlanıyor muş iğnelere ben adana da Bülent haydardedeoğlu da tedavi görüyorum tanıyorsanız

Biliyorum canım benim kisa protokoldu tanıyorum benimde tedavimi yapan bülent beydi

Kızlar acayip kızgınim size de mi aynı şeyi yapıyorlar diye soruyorum. Sürekli bir sallama halleri var. Haziranda dosyam bulamadılar, zaten hasta almicaz dediler. Bugun aradım gene dosyayı bulamadılar, geçen ayda aynı şey oldu deyince dosyayı arayıp buldular. Sımdı de asla daha önceden istenmeyen genetikten pıhtılaşma testi istediler. Ama daha önce istemediler. Sanki hasta almamak için direniyorlar. İnanın burda tedavi olmaktan yoruldum... Daha doğrusu tedavi olmaya çalışmaktan ama tedavi olamamaktan yorgunum

Yani benim ege hakkında deneyimim yok ama bence bu tür testleri istemeleri çok güzel.. inşallah bizdende dna hasar kan pıhtılaşma testi vs isterler ilk görüşmede... ben mutlu olurum açıkcası...

Malesef söylediğiniz gibi ilk tedavide de beni bi 9 ay falan oyamışlardı o zaman teşhis koyma aşaması idi şimdi de 1 yıldan fazla oldu çünkü araya pandemi süreci girdi. Kayıp ve başarısız aşılamaya rağmen dna hasar testi de istenmesi özelde de bir doktorum var aynı zamanda ona da kontrole gidiyorıum.genetik ve kan pıhtılaşma testlerini özelde ki doktorum isteyip yönlendirmişti. Şuanda da başka arkadaşımdan duyduğuma göre ege üni çok hasta almamak için erteliyormuş

Evet ne yazık ki fazla hasta almamak için erteliyorlar gibi geldi bana da. Bugun gidip yüz yüze konuştum. Testi istiyorlar ama daha önce istememislerdi. Yarın gene de dosyaya bakıp haber verıcekler. Sanırım bu testi mecbur yaptırıcam. Evet test isteyip araştırmalari çok iyi, ancak parça parca haber vermeleri kötü oldu. Her test bir kaç ay işlemin uzaması demek. Senin de dediğin gibi canım bende de test isteye isteye neredeyse 1 yıl oldu işleme baslamadilar. Önümüzde de kurban bayramı var acaba hasta alicaklar mi, bilginiz var mı

Siz ne dediniz ve ne için istediler dna hasar testini embriyolar için mi yaptırmak istediniz. Daha önceye bağlı bi sebep var mı, kendiniz mi istediniz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…