Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Merhaba kızlar. Bende Ege üniversitesinde tup bebek tedavisi görüyorum. Nasipse bu üçüncü denemem olucak bugün aradim egeyi haber bekliyorum. Hep durumu bu sayfadan takip ettim. Bende sizi haberdar edeyim istedim
Haber geldi mi acaba resmi yazı bekliyoruz demişler gelmiş mi.

Evet şimdi konuştum. 15 hazirandan sonra alıcaz denildi. O yüzden temmuza adet inde tekrar arayacagim. Bu ayda yalan oldu...
Teşekkür ederim hayırlısı olsun bu ay gider miyim bilmiyorum gidersem bilgi aktarırım. Giden arkadaşlardan ortam işleyiş hakkında bi değişiklik var mı bildiren olursa seviniriz

Geçen günlerde beni aradılar ege'den 21 temmuzdaydı bizim ilk randevu korona sebebiyle 7 ağustosa ertelendi işte bazı hazırlamamız gereken evrakları söyledi telefondaki hanfendi.. biraz tatlı bir heyecan oluşuyor içimde rabbim hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun... 2.5 yıldır hiç gebelik oluşmadı eşim varikosel ameliyatı oldu hızı hiç artmadı ben dna hasarı olduğunu düşünmeye başladım onca takviyeye rağmen hızın olmamasının inşallah direkt tüp bebek yaparlar.. Benim merak ettiğim bir şey var ilk görüşmede neler konuşuluyor neler isteniyor takviye vs mi yazıyorlar tüp bebek öncesinde nasıl bir süreç bekliyor bizi bilgilendiren olursa mutlu olurum :)

Öncelikle hayırlısı olsun canım. Ben ilk görüşmeyi yapalı 2.5 yıl geçmiş hatırladığım kadarıyla yazayım sana. Önce seni muayene edicek kadın doğum, smear testi vb alıcak. Esin sen kan vericeksin. Sonra esin doktorla görüşecek. Bizim görüşmemizde eşim varikosel çıkmıştı. Sperm örneği alıp sonra ameliyat günü vermişlerdi. Eşim ameliyat olmasına rağmen iyileşme olmadı. Sonra hemen tup bebeğe başladık. Hiç takviye kullanmadık. Eger sperm sayısı falan çok düşükse genelde hemen başlıyorlar tedaviye. Bazen kadınlardan ayrıca rahim filmi istiyorlar benden istemediler ancak sulu ultrason çektiler. Bı de benim triod değerlerim yüksek çıktı onun düşmesini için ilaç kullandım. Triod değerlerim de düşünce başladık tedaviye. Şimdiden hayırlısı olsun inşallah

Teşekkür ederim hepimizin hakkınd hayırlısı olsun inşallah.. Ben de haşimato var zaten ilaç kullanıyorum . bizde sayı değilde hız sıkıntı %3 ... artmıyor hiç gebelik oluşmadı bile.. aşılama istemiyorum umarım direkt tüp bebek yaparlar..

Merhaba kızlar Haziran 15 ten sonra başlıycak diye haber almıştık, giden var mı. Süreçte bi farklılık var mı. Çok merak ediyorum. Lütfen gidenler kısaca da olsa yazabilir mi.

Kimseden ses çıkmadı ama ben bugün aradım öğrendim. Regl i bildirmek için aradığımda başlamışlar tedavilere gerçekten. Bana bu sefer 21. Gün gel dediler daha hiç başlanmamıştı transfer değil yani. Farklı bi sistem izlenecekmiş. Aranızda böyle bir dönüş alan var mı. Uzun protokol yaptıran var mı tüp bebek tedavisinde. Yazarsanız sevinirim.

Rahimi hazırlayacaktır canım. O yüzden uzun protokol uygulamıştır. Muhtemelen daha önceki doğal gebelikleri baz alarak boyle bi sonuç cikmistir

Size uzun protokol tedavi olacağı mı söylendi? Ve bu sizin ilk görüşmeniz mi olacak?

Size uzun protokol tedavi olacağı mı söylendi? Ve bu sizin ilk görüşmeniz mi olacak?
Bana açık açık uzun protokol yapacağız demediler. Regl olunca 2.ya da 3.gün çağırıyorlardı aşılamada. tüp bebek uygulaması ilk defa yapılacak bu sefer 21.gün gel dediler ben de şaşırdım ve 'bi yanlışlık yok di mi tüp bebek başlancaktı dedim evet evet dedi hemşire peki dedim neden bu sefer 21. gün uzmanlarımız öyle uygun gördü' dedi. Sonra araştırdım 21.gün başlanan sistem uzun protokol diye geçiyormuş.sebeplerine baktığımda anladım benim gibi kisti olanlara falan uygulanıyormuş. Size de öyle mi dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…