- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.721
Başlıyorlar. 15 haziran daBizim tüp bebek yapılacak
Başlıyorlar. 15 haziran da
Haber geldi mi acaba resmi yazı bekliyoruz demişler gelmiş mi.Merhaba kızlar. Bende Ege üniversitesinde tup bebek tedavisi görüyorum. Nasipse bu üçüncü denemem olucakbugün aradim egeyi haber bekliyorum. Hep durumu bu sayfadan takip ettim. Bende sizi haberdar edeyim istedim
Evet şimdi konuştum. 15 hazirandan sonra alıcaz denildi. O yüzden temmuza adet inde tekrar arayacagim. Bu ayda yalan oldu...Haber geldi mi acaba resmi yazı bekliyoruz demişler gelmiş mi.
Teşekkür ederim hayırlısı olsun bu ay gider miyim bilmiyorum gidersem bilgi aktarırım. Giden arkadaşlardan ortam işleyiş hakkında bi değişiklik var mı bildiren olursa sevinirizEvet şimdi konuştum. 15 hazirandan sonra alıcaz denildi. O yüzden temmuza adet inde tekrar arayacagim. Bu ayda yalan oldu...
Teşekkür ederim hepimizin hakkınd hayırlısı olsun inşallah.. Ben de haşimato var zaten ilaç kullanıyorum . bizde sayı değilde hız sıkıntı %3 ... artmıyor hiç gebelik oluşmadı bile.. aşılama istemiyorum umarım direkt tüp bebek yaparlar..Öncelikle hayırlısı olsun canım. Ben ilk görüşmeyi yapalı 2.5 yıl geçmiş hatırladığım kadarıyla yazayım sana. Önce seni muayene edicek kadın doğum, smear testi vb alıcak. Esin sen kan vericeksin. Sonra esin doktorla görüşecek. Bizim görüşmemizde eşim varikosel çıkmıştı. Sperm örneği alıp sonra ameliyat günü vermişlerdi. Eşim ameliyat olmasına rağmen iyileşme olmadı. Sonra hemen tup bebeğe başladık. Hiç takviye kullanmadık. Eger sperm sayısı falan çok düşükse genelde hemen başlıyorlar tedaviye. Bazen kadınlardan ayrıca rahim filmi istiyorlar benden istemediler ancak sulu ultrason çektiler. Bı de benim triod değerlerim yüksek çıktı onun düşmesini için ilaç kullandım. Triod değerlerim de düşünce başladık tedaviye. Şimdiden hayırlısı olsun inşallah
Rahimi hazırlayacaktır canım. O yüzden uzun protokol uygulamıştır. Muhtemelen daha önceki doğal gebelikleri baz alarak boyle bi sonuç cikmistirKimseden ses çıkmadı ama ben bugün aradım öğrendim. Regl i bildirmek için aradığımda başlamışlar tedavilere gerçekten. Bana bu sefer 21. Gün gel dediler daha hiç başlanmamıştı transfer değil yani. Farklı bi sistem izlenecekmiş. Aranızda böyle bir dönüş alan var mı. Uzun protokol yaptıran var mı tüp bebek tedavisinde. Yazarsanız sevinirim.
teşekkür ederim :) :*Rahimi hazırlayacaktır canım. O yüzden uzun protokol uygulamıştır. Muhtemelen daha önceki doğal gebelikleri baz alarak boyle bi sonuç cikmistir
Demek ki herhangi bi durum yok normal bir şekilde hasta almaya başladılarsa teşekkürler bilgi için, hayırlısı olsunMerhaba , ege üni aradım. Tüp bebek için regl gelince gideceğim. Size de bilgi vermek istedim.
Size uzun protokol tedavi olacağı mı söylendi? Ve bu sizin ilk görüşmeniz mi olacak?Kimseden ses çıkmadı ama ben bugün aradım öğrendim. Regl i bildirmek için aradığımda başlamışlar tedavilere gerçekten. Bana bu sefer 21. Gün gel dediler daha hiç başlanmamıştı transfer değil yani. Farklı bi sistem izlenecekmiş. Aranızda böyle bir dönüş alan var mı. Uzun protokol yaptıran var mı tüp bebek tedavisinde. Yazarsanız sevinirim.
Bana açık açık uzun protokol yapacağız demediler. Regl olunca 2.ya da 3.gün çağırıyorlardı aşılamada. tüp bebek uygulaması ilk defa yapılacak bu sefer 21.gün gel dediler ben de şaşırdım ve 'bi yanlışlık yok di mi tüp bebek başlancaktı dedim evet evet dedi hemşire peki dedim neden bu sefer 21. gün uzmanlarımız öyle uygun gördü' dedi. Sonra araştırdım 21.gün başlanan sistem uzun protokol diye geçiyormuş.sebeplerine baktığımda anladım benim gibi kisti olanlara falan uygulanıyormuş. Size de öyle mi dediler.Size uzun protokol tedavi olacağı mı söylendi? Ve bu sizin ilk görüşmeniz mi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?