Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

TOLUNAY nasılsın,geçtimi lekeler,doktora gittinmi,merak ettim seni.

ben 3 ay sonra ilk defa yarın gidicem egeye:) sabah bi arkadaşımın transferi olucak.hepiniz iyi sonuçlar alırsınız inşallah kızlar/COLOR]

TOLUNAY nasılsın,geçtimi lekeler,doktora gittinmi,merak ettim seni.

ben 3 ay sonra ilk defa yarın gidicem egeye:) sabah bi arkadaşımın transferi olucak.hepiniz iyi sonuçlar alırsınız inşallah kızlar/COLOR]

canım benim sanırım crinone jel yüzünden tahriş falan oldu galiba kanama yok hafif pempemsi bir akıntı ve kahverengi akıntılar oluyor.bugün gelecektim ama arabanın vize günüydü ben tam gün diye düşünmüştüm ama eşimde vize için randevuyu sabah saat 10 a almış yetişemem diye evden çıkamadım.

ah canım benim yaaa şimdi karşıdan görmek nasıl dimi insan tuhaf hisseder kendini yani sende daha önce bebek için hastanelerde kıvranıyorken şimdi ne güzel bebişin seninle ve sen bu kez bebeğinle hastanedesin ve o kadar insan sana bakıp iç geçiriyordur inşallah bizimde olur diye.allahım kimseyi çaresiz bırakmasın ben de hastaneye gittikçe allahım diyorum bukadar insana yardım et hep kendimi tek sanırdım bu konuda amaan hastaneye gitsem en fazla 4 5 bilemedin en fazla 7 8 kişi falan vardır diyordum ama, aman allahım ne kadar çokmuş kısırlıkla mücadele eden bebek özlemi çeken .....

eveli gün birkaç damla kırmızıları görmüştüm sonra geçti tabi regl ağrısı gibi ağrılarım da vardı.dünü rahat geçirdim ama bugün crinone uygulama saatimde birde baktım yine aynı manzara jel i yine uyguladım ama benim umudum yok artık.resmen kırmızı kart yedim

canım sen yine tedbirli ol,dikkat et kendine.ayaklarına yastık koy mümkün olduğunca dinlen.
karşıdan bakmak tuhaf değilde,o kadar iyi anlıyorum hisettiklerinizi,korkularınız,heyecanlarınızı.benim transferim yapılacağı gün ikizlerine hamile bi bayan vardı,yarın transferi olucak arkadaşla bakıp iç geçirmiştik bizimde olucakmı acaba diye,benim bu defa tuttu hamdolsun ama arkadaşım malesef kimyasal gebelik geçirdiği için yarın ikinci denemesini yapıcak,bende yanında olmak istedim.bu iş kısmet işi inanın,kadının biri 9.denemesinde hamile kalabilmiş,Allah'ım hiçbirinize o kadar aratmasın inşallah,duayı hiç bırakmayın,mümkün olduğunca okuyun,Allah'tan isteyin zira O istemeden hiç bişi olmuyo,bu tedaviler vs hep vesile.hepimize Salih kullarından hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.

bu arada senin test tarihin 2 ocak dimi,ogün sabah 10'da bizimde kızımla dr kontrolümüz var,4lü tedtimiz yapılıcak.bizde biraz tırsıyoruz açıkçası :)

Allah kımseyı aratmasın gercekten ve dedıgın gıbı hersey bahane Allah ısteyınce olur sadece ve her işinde de bır bıldıgı vardır dilerim hepımıze en kısa zamanda anne olmak nasıp olur tolunaycım uzme kendını sakın 2 ocaktan once olumsuz dusunme once sonucu alalım hep beraber herkeze huzur dolu geceler

merhaba arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum benim çarşamba günü ege üniversitesinde ilk randevum var ilk gidildiğinde tahlil felan yapılıyormuş bu nedenle aç mı gitmek gerekiyor yoksa aç veya tok olmak birşey fark ettirmiyor mu yardımcı olurmusunuz lütfen

farketmez arkadaşım kahvaltını yapıp gidebilirsin yani.

hadi hayırlısı canım nasıl geçti inşallah bebişin hemencik gelir bitanem

güzel geçti arkadaşım. sana tavsiyem acele şekilde egede hemşirelerle görüşüp hamdi dalana gitmen orada veriyolar çünkü ne tahlil olacagını saat 1de muayenen oluyo. benim tahliiller yetişmedi bende çarşamba günü gidecegim tahliller için... Tüm bu yolda çaba harcayanların sıkıntısı bebeklerıyle gecer inş...

Kusura bakma cevap yazdıktan sonra yeni gördüm mesajını seve seve anlatarım tabi. egeye gidip yeni dosya actıracam diyip ismini söyluyosun bekletıyorlar bız cok bekledık ama acele ettir biraz yoksa geç alıyorlar görüşmeye. gorustukten sonra hamdi dalana yonlendırıyorlar eşinde androlojı bolumune gıdıyor. hamdi dalana gıdıp ön gorusme yapıyorsun evrakları verıyorsun sorular soruyorlar daha önceden yaptırmıs oldugun tahlılın varsa onlarıda gotur yanında ve dosyan acılıyor biz gittigimizde 11 buçuktu saat 1den sonra gelın dedıler muayane olacaksın dedıler sonra saat 1 de bayan uzman rahim agzından kultur alıyor ve alttan ultrasonla bakıyor burda ısın bıtıyo bundan sonra hamdı dalana bı daha gıtmeyecegız egeye devam tahlıl sonuclarını egeye goturecegız benımde tahlıllerım olmadı carsamba gunu gıdecegız belki gorusurz rabbim kolaylıklar nasıp etsin hepimize arkadaşım..

çokkk tşk ederim canım inşallah çarşamba günü karşılaşırız ordada bana sabah 8,30 orda olmamı söylediler bizde o saatte orda olacaz tahlillerimin çoğunu yaptırmıştım zaten canım inşallah sıkıntı olmaz

egenin güzel hastaları nerelerdesiniz,Allahım yar ve yardımcımız olsun,

Ben burdayım Hergün bakıyorum buraya da bende yazacak bi durum yok toxoplazma testini tekrar istediler benden (2 sene önce yaptırdığımı eski buldular) sonuç yarın çıkacak sanırım. alıp vereceğim.eşimin spermlerinde hareketlilikte problem vardı en son yaptırdığı testte herşey normal çıktı. toxo yu da vereyim heralde bi sonuç çıkar diye ümidediyorum. Sonuç çıkarsa burdan yazarım inşallah. Bu arada sabırsızlıkla Tolunay35 in sonucunu bekliyorum. İnş sonuç pozitif çıkar ve bize de umut olur....

canımm benim bana umut bağlamayın çünki benim de kendimden umudum yok.benim transferden sonraki 4. gün lekelenmelerim başladı ve bugüne kadar 4 kere oldu damla halinde.hastaneyi aradım önce adet kanaman başlıyordur dediler daha çok var normal günüme dedim sonra da bana normal olabileceğini söylediler tabi benim içim içimi yedi ve pazartesi günü hastaneye gittim tahlil sonucumda progesteronum düşük çıktı.doktor beklemediğimiz bir durum dedil..acaba embriyo yu kaybetmişmiyimdir diye sordum asabi bir şekilde öyle düşecek birşey değil o dedi ama git iğneni vurdur diye azarladı resmen rafael miş galiba adı...çok canım sıkıldı ve o günden sonra umut etmemeye çalışıyorum çünki üzülmek istemiyorum.bundan sonraki tedavimi planlamaya başladım yılbaşından sonra prof fatih şendağ dan randevu aldım ona yaptıracağım.inşallah hayırlısı olur.....aman en küçük damla bile olsa kanamanızda hemen doktorunuza gidin.baktınız birşey yapmadılar dışarda özelde progesteron ve e2 baktırıp sonuçlarını götürün.zaten bazı durumlarda 4 6 8. günlerde bu tahlilleri rutin isteyebiliyorlarmış.ben crinone yi günde bir kullanıyordum rafael bey 2 ye çıkardı şu an sadece bekliyorum...inşallah sizlerinki sorunsuz geçer ve bebişlerinizi göbişlerinizde sağlıcakla taşır sonra da kucaklarınıza alırsınız

bizde beklıyoruz senı tolunaycım hayırlısıyla guzel haberler ver bıze fatıh beyı nerden buldun tel no varmı bıde ozel muayene mı ozel hastanemı egeye gelıp yapcakmı 2. transferını yoksa baska yerdemı bıde ucret olarak ne ıstedı bılgılendırırsen sevınırım

canım birinci sonucu belli değil ama ben hiç umutlu değilim progesteronum olması gerekenden düşüktü ve benim moralimi çok bozdu umudum yok ben 2. ciyi deniycem fatih beyle özelinde ..ege de çalışamıyorlar artık.yılbaşından sonra randevu alacağım ön görüşme ücretsiz bugün asistanı aradı muayenehaneden.bilgi alır almaz soranları bilgilendireceğim.benim ameliyatımı fatih hoca yapmıştı görüşmeye gittiğimde de çok sempatik bulmuştum.açıkçası gebe bile kalsam takibimi yaptırmak istediğim doktor kendisiydi.bakalım hayırlısı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…