Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

kızlaaarrr iyi akşamlarrr herkese.baktım topik bayağı bi gerilere düşmüş benim sık kullanılanlar listesinde hemen bi güncelleme atayım dedim :)) hepinizi mucukladım kocaman kocaman:)) tedavi yüzünden moralim bozuk ama yeni yıl geliyor diyemi ne içimde bi kıpırtı bi hoşluk bi enerciklik :) ay bi garibim valla galiba harbi harbi delirdim imdaaaaaaaat 2012 ye deli olarak giriyorum bütün yılım delirmiş modda geçecek hahahahahaha

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlar 2012 yılı bol bebişli olur inşallah..gönlünüzden geçen bütün dilekleriniz gercek olsun kollarımız bebişlerimizle dolsun bu sene evimiz bebiş sesleriyle şenlensin inşallah.Tabi en önemlisi sağlık mutluluk ve huzur dolu bir yıl olsun.hepinizi öpüyorum :124::124::124::122::122::122::122::122:

tolunay merak edfiyorum noldu şekerim sonuçlar daha belli değil galiba dimi...

tolunayyy heyecanlı mısın canım ))

kızlar malesef negatif....daha kan testi yaptırmadım 2 ocak yani yarın.ama ben cuma günü idrarda baktırmıştım ikinci çizgi belirmeye başlamıştı.bugün sabahın köründe yine baktım ilk idrarda bu kez ama çok siliiik belli belirsizdi ikinci cizgi..... yani ilk test sanırım geçtiğimiz pazartesi yapılan ovitrelle yüzünden pozitif gibi görüldü galiba...üzgünüm ama yapacak birşey yok.içim içime sığmıyor.birdaha aynı yollardan geçeceğiz yine sil baştan...hayırlısı olsun diyorum ....öpüyorum hepinizi...ayrıca sizlerin tedavisi ne durumda hiç kimse birşey yazmıyor artık???

Canım idrar testini dikkate alma,sabah git kan ver.benimde kontrolüm var sabah,ben eve döndüğümde senin güzel haberini okuyim burdan.:)

topikteki tüm arkadaşlarada hayırlı,bereketli,sağlıklı,paralı ve bol bebişli bir yıl yıl diliyorum.

ümitsizliğe kapılma inşallah pozıtıf olur benım tedavımde bısı yok yazcak laparoskopı ıcın gun beklıyorum 25 ocak gıbı olur herhalde tabı yıne atmazlarsa obur aya dıger arkadaslarınkıde durgun sanırım bende hergun gırıp bakıyorum buraya hepıız ıcın sağlıklı huzurlu ve bebıslı bır yıl olsun

tolunayyyyyyyyyyyyyy hadi güzel haberler ver bize

canım nerdeeeeeeeeeeeeee ( malesef negatif.....bebek tutunamamış annişine...üzüldüm ama neyapalım elden birşey gelmiyor belli bir şeyden sonra..yanlız birşey kafama çok takıldı.iki seferdir hastaneye gidiyorum ve 6 veya 7 kişilik her gruptan sadece 1 kişi olumlu sonuç alıyor...çok canım sıkıldı.sizin de moralinizi bozmak istemiyorum ama malesef izlenimim bu,Allah nasip ederse ve bir aksilik olmazsa ben 2. denememi özelde yapacağım.Fatih hoca olacak muhtemelen de...gerçekten moralim bozuldu.7 kişi içinden en az 3 olsa yine güzel diyeceğim ama hiç hoşuma gitmedi bu sonuçlar.kendi açımdan söylemiyorum genel olarak...hayırlısı olsun ne diyelim...en erken ne zaman başlarım diye sordum mart adetinde ara dediler o da çok geç geldi bana ya.zaten anca başlarız herhalde çünki eşim işten ayrıldı kendi işini kurdu yani yeni yıla yeni iş ile girdik iki güzel haber nasip olmadı bize.neyseki kutlayacak birşey var artık bebiş için ayrı bir kutlama olacak ona özel...kıskanç bizim bebiş kıskanç paylaşamam dedi iki kutlamayı dedi

Üzüldüm Tolunaycım ama herşey Allahtan.Eminim bunda da vardır bir hayır. Ama sen zaten umudunu kaybedecek birisi değilsin sanırım.Dua edelim de 2. denemede gelsin bebişler. (Allah söyletti galiba ikizmi olacak ne..bebişler yazmışım farkında olmadan.) Benim bir arkadaşımında tutmadı egede, 2. denemeyi özelde yaptıracak o da. Bu ara bir şanssızlık var galiba orada. Bende bugün toxo testimin sonucunu verdim. bu hafta içinde ararlarmış.Hakkımızda hayırlısı olsun. ÖZele gittiğinde de yaz buradan gözlemlerini. Bize de yol göstermiş olursun.

canım benim hiç birimiz ümidimizi kaybetmeyelim.allah herşeyin sabrını veriyor inan çok ağlamadım üzüldüm ama.inşallah canım zaten ikiz çok istiyorum.ikinci denemeyi allahnasip ederse yaza doğru yapacağım.eşim yeni bir işe girişti kendi arabamızı aldık servis işine girdik bayağı bi para kaçtı anlayacağın.bu aralar biraz sıkışacağız ama söz verdi karıcığımı birdaha o hastanede süründürmeyeceğim fatih hocaya gideceğiz hemde ikitane isteyeceğiz bu kez az sabret dedi.yani ikiz istiyor inşallah olursa :)))allah razı olsun eşlerimiz en büyük destekçimiz.ben o çok üzülecek yanımda ağlayacak diye sıkıntı yaptım çünki çok duygusal biri.ama allahtan o da alttan aldı bende yanında ağlamadım tuttum kendimi.hayırlısı olsun canım.elbette ki yaşadıklarımızı paylaşacağız inşallah sizin ilkinde yüzünüz güler.herşey nasip kısmet.allah hepimize bu yolda dayanmaya güç kuvvet versin ki bebişlerimize biran önce kavuşabilelim canım.sen de buraları bırakma bizi de habersiz bırakma ben yine de hergün girip bakıyorum ve devam edeceğim.ben de burada birçok şey öğrendim bana çok faydası oldu o yüzden bu yolda yürüyen tüm arkadaşlara yardımcı olacağız canım.allah size de kolaylıklar versin tedavin hayırlı uğurlu olsun birtanem öpüyorum.

canım benim herşeyde bir hayır vardır tabi.. allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin hep hayırlısını isteyelim demekki böylesi senin için daha hayırlıymış.. inşallah 2.denemeye gerek kalmadan olur kendiliğinden neler gördük burda biz belli mi olur hayatımbebeğin günü saati bile belli alnımıza ne yazıldıysa o ben bböyle düşünüyorum artık... ege ye kafam takıldı ama daha önce giden arkadaşlar 1-2 tane negatif oluyo diyodu bence değişen bişeyler var belki de hocaların bazılarının ayrılmasından ve yoğunluktandır ama bir sorun olduğu ortada...

aynen canım bak bu sıkıntıda bu konu hiç aklıma gelmemişti.kesinlikle katılıyorum bence de bu hocaların tedavileri yönlendirmemesi kötü etkiledi tedavileri yani görünen o.çünki bizim grupta olsa hadi neyse de daha önce gördüğümde öyleydi hatta başkalarından da duymaya başladım bu konuyu konuştukça sağda solda.hayırlısı canım ne diyelim.öyle yani vakti saati varmış daha demek...

egden istenilen testleri yaptırdım ama İÇ HASTALIKLARI KONSÜLTAN HEKİMİNE diyerek başlayan sanırsam gebelik için rapor ben bunu sağlık ocağındaki doktordan aldım kabul ederler mi? devlet hastanesinden mi almam gerekiyor? Yardım lütfen!!!!!:18:

Evet kabul ediyorlar özgün.Bende aile hekiminden aldım kabul ettiler.

aynen canım napalım boşveremiyoruz ama en azından kendimizi hırpalamayalım dimi..... hayırlısı inanıyorum ben birgün bizimde emeklerimizin karşılığını verecek rabbim...

Tolunaycımm, çok üzgünüm inan, demek ki hayırlısı böyleymiş, bebeğin normal yoldan gelsin inşallah..

Bu arada benim sonuç günümde ise 9 kişiden 1 kişi pozitifi gördü..genel olarak sanırım olumlu sonuçlar yok, ama kısmet tabi, hastane bahane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…