- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
Teşekkürler canım ben de yıllık iznime getirmeye çalışacağım.stresi ayrı bir dert zaten.yani ortalama yumurta toplama ve transfer 2 ayrı gün..bir hafta sürer sanırım.doğru anladım sanırım benim 10 günüm var yıllık iznimden
cumartesi gece adet olmuştum, pazartesi direk hastaneye gittim, o gün iğneye başlattılar.. cuma ya kadar iğneleri vurdum, cuma günü tekrar gittim cuma ve cumartesi içinde iğne verdiler...dedilerki salı günü yumurtalar toplanıcak, pazartesi günü gelip yatış işlemlerini yapın,paranızı yatırın..yani pazartesi ve salı da ordaydık..cuma günüde transfer için gitmiştim...
ben ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlardan birşey öğrenmek istiyorum.tüp bebek için rapor çıkarmak istiyorum.ege de laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum.sağ tüpüm sorunlu sol u açtık dediler ama tüp bebekle anne olabileceğim söylendi.sağlık sigortam var.rapor çıkarma aşamalarında neler yapılıyor ne kadar ücret ödeniyor.rapor çıkarmak zor mu ve doktorunuz mu karar verdi yoksa sizlermi sorun var diye kendiniz mi başladınız tedavinize?? ben hastaneler yüzünden bayağı yıprandım.psikolojim bozuldu.hastanelerde beklemek çalışanların umursamaz tavırları işlemlerin yavaşlığı beni deli ediyor.bir kan vermek için bile kaç kere vezneye laboratuvara servise gittim ama ağlaya ağlaya.hemen şıp diye de olmasını beklemiyorum ama dedim ya çok yıprandım.lütfen bana yardım edin
rica ederim...
bugun 1 kutu bıttı ve muayene oldum..pazartesi tekrar muayene olucam ve 2.kutuyuda aldım..yumurtalar buyumus salı carsamba gıbı transfer yapılır buyuk ıhtımalle....
ben bu gün yine üniversitedeydim kızlar.daha öncede bahsetmiştim 1 haziranda eşim spermiogram vermişti ve onun sonucuna göre üroloji doktoru eşime evicap ve trental verip 13 temmuzda kontrole gel demişti.bugün onun için gittik dr un söylediğine göre eşimin değerleri artmış ve bize aşılama öneriyormuştabi hemen yukarı çıktım hemşirelerden biriyle konuştum smeer sonucumu yeni almıştım onuda götürdüm.dr bize aşılama önerdiğini ama bizim daha önce 4 kez aşılama 1 kezde tüp bebek tedavisi gördüğümüzü bunların sonuçlarınında dosyamda mevcut olduğunu söyledim.oda bana dosyamızın konseyde inceleneceğini 4-5 gün içinde beni arayacaklarını aramazlarsa benim arayıp sormamı söyledi.sizcede bazı aşamalardan geçmiş birine tekrar aşılama yapmak mantıklımı?sabırsızlıkla bekliyorum ne karar çıkacak hakkımızda hayırlısı
merhaba arkadaşlar,ben 32 yaşındayım.4,5 yıllık evliyim,bu zamana kadar smyrna da 1 aşılama ve ist medicana da bir tüp bebek denemem oldu.malesef ikiside negatifti.2 gün önce adet olmam gerekiyodu ama henüz bi gelişme yok,bugün adet sancım var sanırım bugün olucam.yarında ege ye gitmeyi düşünüyorum,benim yumurta rezervim azalıyo çünkü,erken menepoza girebilirmişim.şuan çok korkuyorum ya menopoza girmişsem,onun içinmi adet olmuyorum acaba diye.çok zor bir süreç bu Allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım ve durmadan sizi okuyorum 27 yaşındayım bende anne olamıyorum bu yüzde tüp bebek başvurcam ege ye gittim
ama bana prosüdürlerden hiç bahsetmediler ben 2 yıllık evliyim bu sorun olurmu prim günü önemlimi bana bunlar denmedi neden acaba.... tekrar gidicem ama oraya gideniniz varsa bana yardım edermisiniz
doktorumu özel seçmek için ne yapmalıyım
istenilen aranılan özellikler neler doktor seçimi nasıl olur...
Tedavisi başlayan olmadı mı arkadaşlar
Canım benim süper ya bir adım atmışsın.Ben işte tüm tahlilerimi verdim , ben de hiç sorun çıkmadı çok şükür.Rahim filmi çektirdim dr yapışıklık dahi yok dedi.Gayet iyi durumdaymışım.Ancak eşim işte yaaacanım benim pazartesi üniversitede histeroskopi çekilecek ondan sonra ne yapacağımız belli olur sanırım.sen ne durumdasın ne zaman başlıyorsun arayan soran oldumu?
merhaba arkadaşlar,bende ayın 20'sinde adetliyken gittim ön görüşme için,gitmişken kan verdim hormonlar için.bugün hem sonucumu almaya,hem dosyamı açtırmaya gittik eşimle,epey kalabalıktı.spermiyogram ve kan verdi eşim,birde ürolojiye gönderiyorlar tüm erkekleri :) muayne için.bende tekrar kan verdim muayne oldum.sol tarafta 1 yumurtam var,sağ tarafta emin olamadığı bi bulanıklık gördüğünü söyledi dr,onun için dışarda yaptırmam gereken bir kaç tahlil verdi bunlardan biri ca 125'ti,internette araştırdım ve "yumurtalık kanseri" tanısı için bu testin yapıldığı yazıyoüstüne birde fsh 16 küsür çıktı,bunun içinde ayrıca amh testi istedi emin olabilmek için.Allah'tan eşimde sorun çıkmadı,bendekiler yetti arttı bana,yarın gidip özelde bu testlerimi yaptırıcam,ankaraya gönderiliyomuş bu kan örnekleri sonuçlar ordan artık ne zaman gelir bilemiyorum,sonuçları alınca tekrar ege üni'nin kapısını çalıcam.hemşireler çok şeker,gayet sabırla ve kibarca anlatıyorlar size herşeyi,yalnız dr'umu değiştirmek istiyorum zira oldukça suratsız bi hanım ....şimdilik benim durumum bu,umarım bu sürede sizlerden güzel sonuçlar alırız.
ben ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlardan birşey öğrenmek istiyorum.tüp bebek için rapor çıkarmak istiyorum.ege de laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum.sağ tüpüm sorunlu sol u açtık dediler ama tüp bebekle anne olabileceğim söylendi.sağlık sigortam var.rapor çıkarma aşamalarında neler yapılıyor ne kadar ücret ödeniyor.rapor çıkarmak zor mu ve doktorunuz mu karar verdi yoksa sizlermi sorun var diye kendiniz mi başladınız tedavinize?? ben hastaneler yüzünden bayağı yıprandım.psikolojim bozuldu.hastanelerde beklemek çalışanların umursamaz tavırları işlemlerin yavaşlığı beni deli ediyor.bir kan vermek için bile kaç kere vezneye laboratuvara servise gittim ama ağlaya ağlaya.hemen şıp diye de olmasını beklemiyorum ama dedim ya çok yıprandım.lütfen bana yardım edin
Merhaba, sormak istediğim bende egede histereskopi ve laraskopi olacağım. Nasıl memnun kaldınmı, randevuyu çok geçmi veriyorlar izlenimlerini öğrenmek isterim, neler yaşadın, zor bir işlemmi? çünkü özel olarak çok fazla ücret istiyorlar. Şimdiden teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?