Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Canım benim tekrar hayırlı uğurlu olsun.bebeğine bir adım daha yaklaştın.darısı bizlere olsun inşallah..muayeneden sonra bilgilendir bizi..Ben de hala beklemedeyim

Bugün hastaneye gittim adetimin 1.günü bizi arayarak haber vermemi istediler.Ancak kızlar ben Kasım gibi tüpe geçmek istiyorum.Eşime kürler ve ilaçlar vererek değerleri arttırmak niyetindeyim.Bilmiyorum şuanda kararım bu .hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşlar
bende MART ayında ilk micro denememi irenbede yaptırdım..ama ne gördüğüm muameleden nede sonuçtan memnun kaldık..şimdi 2.deneme için ege yi düşünüorum..hem rakam olarak daha uygun hemde daha kar amaçsız gelior bana..artıkhiç bir özel hastaneye güvenemiorum..irenbe bizi resmen sömürdü bu anlamda..sizler denemelere başlamadan önce sperm kalitesi için ve yumurta tembelliği için neler kullandınız arkadaşlar..bitkisel haplardan neler kullandınız destek amaçlı..bu arada eşim 3 ay oldu sigarayı bıraktı :))) inşallah sperm sonuçlarımızı etkiliyecek die düşünüoruz..ama Allahın işinede karışılmaz tabiki..Allahım utandırmasın kimseyi bu yolda..

merhaba kızlar biz tedaviye başladık bu hafta,yarın kontrolüm var .inşallah yumurtalarım gelişmitir.benim fsh yüksekti geçen ay,rezervimde sınırda o yüzden çok gerginim.inşallah yarın bi aksilik olmaz.sağlıklı bir kaç yumurtam oluşur.benim gibi bu hafta tedaviye başlayan arkadaşlar varmı?

Canım tabiki bir sürü takviye ve kür yaptım ancak eşimin değerlerinde pek yararlı olmadı.Ege ün.tüm muayeneleri tahlilleri ve her şeyi tekrar en baştan yapıyor.Öncelikle daha öncede ben ve diğer arkadaşlarım bu topikte yazdık incele istersen.Çünkü dosya açıyorsun Egede.Mesela benim dosyam mayısta açıldı.hala ses yoktu gittim konuştum.rapor çıkmamış ama yapılacak dedi dün.hayırlısı olsun.

bu arada çok haklısın özeller sömürüyorr asla smyrna da yaptırmayın derim ben..tamamen ticarete dökmüşler olayı.Ben de devletin ticari amaçlı olduğunu düşünmüyorum.hayırlısı olsun tekrar.

hayırlısı olsun cnm tedaviniz..genelde çok tüp bebek yapıldğında yumurta rezervinde sorun yaşatıyormuş biz kadınlara.Sizin tedaviniz neler oldu şimdiye kadar ve yaşın kaç.

Bende bu hafta adetim gelirse gitmeyi düşünüyorum ama hemen tüpe başlasam mı bunda kararsızım..

Son düzenleme:

amin canım sağol,32 yaşındayım,bu benim ikinci tüp bebek denemem,ilk denememde fsh normaldi,geçen ay 27 çıktı,bu ay normale döndü dedi dr ama ben görmnmedim sonucu.ilk denemem şubatta yapılmıştı özelde,ondan sonra oldu nolduysa kist oluştu,rezervim azaldı vs vs.İşimiz zor yani Allah hepimize yardım etsin.sen rapor çıkartmayamı çalışıyosun ege den,niye bu kadar uızun sürdü.ben geçen ay gittim ilk defa egeye,bu ay aradılar raporunuz çıktı,başlayalım diye.benim durumum seninkinden daha vahimmiş demekki o yüzdenmi erken çıktı acaba.ben geçen yıl bir aşılama yaptırdım,şimdiki aklım olsaydı hiç zaman kaybetmez direk tüp bebek yaptırırdım.umarım sende bir an önce sonuç alırsın,tedavine başlarsın hayırlısıyla.

Yok canım öyle deme durumun hiç de vahim değil Allahın izniyle olacak inşalah.
Ben de çok şükür bir sorun yok şimdilik.Bilmiyorum normal dediler bana.Zaten biz Egeye gittiğimizden beri ve öncesinde hep eşime yöneldiler.Çünkü sayı binlerde ve hareket , morfoloji 0 bizim durum daha vahim :))) Hakkımızda hayırlısı olsun.Ben de bu değerlerle tüp yapılırsa olmaz ve yıkılırım diye çoooooooook tedirginim.Rabbim ol desin yeter ki!

Evet rapor çıkarmaya çalışıyorum pazartesi günü aradım hastaneyi rapor çıkmadı dediler.Salı gittim yani ertesi gün.Adetiniz gelsin bizi arayın dediler . bu hafta içinde gelir büyük bir ihtimalle haber vereceğim bakalım.Dr ile de hiçççççççç görüşmedik biz.Eşime sürekli ilaç yazıp test istediler .Dr ile görüşürsem karar vereceğim ama birkaç ay sonra yapsak diye planlıyoruz ama.Hayırlısı olsun.

aaa hadi hayırlısı inşallah bir an önce başlarsın tedavine,raporun çıkıyo demekki ara dediklerine göre.benim bildiğim tüp bebek denemelerinde erkek kökenli sorunlarda daha başarılı olunuyo.eğer kadındaysa sorun biraz daha uğraştırıcı diye biliyorum.ama ben ege den memnunum,daha önce gittiğim özellerin yapmadığı dünya kadar testler,tahliller yaptılar,biraz uğraştırıcı ve yorucu oluyo ama soru işareti kalmıyo aklımızda.ben bugün kontrole gittim solda 3 folikül oluşmuş dilerim Rabbimden içleri boş olmasın,yumurtaya dönüşsünler 3'e de razıyım,olucaksa 1 lede oluyo.

Canım benim inşallah hadi bakalım.İnşallah olur canım yumoşların da bebeklerine kavuşursun.kontoller nasıl oluyor?

Benim vala bugün ağrımaya başladı kasıklarım adetim yakın gibi.Ya bir şey sorcam Ege cumartesileri açık mı.Ya benim hafta sonuna denk gelirse adetim napcam??

amin canım inşallah,yeni döndüm hastaneden kan değerlerim fena değilmiş,e2 yükseliyomuş ama henüz istenen boyutta değiller o yüzden yeni iğneler verdi dr,cumartesiye kadar vurulucam bunları yine.dert etme canım cumartesi de çalışıyolar,benim kontrolüm var mesela cumartesi,bakarsın denk geliriz.

Süper canım özelden sana ben vereyim numaramı.Eğer o güne denk gelirsek haberdar ederiz birbirimizi

E2 nedir biliyor musun? bu arada dr erol beyle mi irtibatta oluyoruz artık tüpte.Şahsen ben hiç onunla muhatap olmadım.hep hemşirelerle olduk.Bir kere de işte dosya açımında ayşin hanım muayene etti o kadar.hsg mi dışarda yaptırmıştım.zaten sorun eşimden kaynaklı olduğu için o 3 kere sperm testi verdi her gittiğinde de farklı bir dr ile görüşmüş transfer işlemini erol bey mi yapıyor biliyor musun?
hangi iğneleri verdi ay çok sordum sanırım kusura bakma.

cumartesileri çok kalabalık olmuyo canım,geçen hafta çok sakindi.bu haftada sanırım çok kalabalık olmaz.ben sabah 8 de orda olucam,hasta olursan denk geliriz kesin.

e2 kaba tabiriyle foliküllerin ve yumurtaların büyümesini gösteriyo,erol bey yeni çıkan yasaya göre hasta bakamıyo ege de,ama ben geçen hafta cumartesi erol beye muayene oldum,şansıma öğlene kadar o baktı hastalara.hangi dr a muayene olursan ol sonuçta sürekli hemsşirelerle muhattap olucaksın,bugün benim dr da ayşin hanımdı meselea,ilk gittiğimde gülnaz hanım.değişiyo yani,sabit bi doktorun yok kim denk gelirse :)transfer işlemine girip girmediğini bilmiyorum,sabah hemşirelere sordum belli olmaz dediler.bana menopur ve cetrotide verdi canım.sabah akşam vuruluyorum inşallah işe yarar.başka sorun varsa elimden geldiğince yardımcı olurum

Sağol canımmmmm :) hadi inşalah bakalım.Kasıklarım ağrıyor ama gelen giden yok :) şu protokol konusunda da bilgilendirir misin. neye göre kısa ya da uzun.

Sağol canımmmmm :) hadi inşalah bakalım.Kasıklarım ağrıyor ama gelen giden yok :) şu protokol konusunda da bilgilendirir misin. neye göre kısa ya da uzun.

rica ederim.protokola dr karar veriyo,eşlerin durumuna göre.eğer çocuk sahibi olmaya engel çok büyük bi problem yoksa kısa protokol uyguluyolar,

arkadaşlar ben de ege üniversitesine başvurdum tüp bebek için ve bana ayın 27 sine eşinle beraber gel dediler.dosya masrafı varmış ve istedikleri evraklar onları tamamladım şimdi o günü bekliyorum acaba rapor ne kadar zamanda çıkıyor kuruldan ??? benim tüplerim tıkalı ameliyatla açıldı ama ege üniv. de bana tüp bebekle anne olabilirsin normal yolla zor demişlerdi.bir de rahimde septum vardı o da temizlendi.aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum.Aşılama konusunda neyi kıstas alıyorlar yani herkese aşılamayı şart koşuyorlarmı yoksa hastanın durumuna göre mi şekillendiriyorlar tedaviyi ???

hayırlı olsun arkadaşım,rapor hastanın durumuna göre değişiyo bence,mesela benim rezervimde azalma var sınırdayım,geçen ay gittim ilk defa,bu ay raporum çıktı problemi olmayan durumu bizden iyi olan hastaların raporu biraz daha geç çıkıyo galiba.senin bundan önce tüp bebek yada aşılama denemen olmuşsa ve negatişf sonuçlanmışsa,durumunda göz önüne alınarak direk tüp bebek yaparlar ama eğer bu ilk denemen ıolucaksa yanlış bilmiyorsam ege de 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiyolar.ama belki senin durumuna göre farklı değerlendirirler.ama 27 sinde gittiğinde zaten hemşire sana anlatır izlenicek yolu.hakkında hayırlısı olsun

arkadaşaım ne alemdesin,adet oldunmu,tedaviye başladınızmı son durum ne.benim salı günü yumurtalar toplanıyo,Allah'ım bu sefer yüzüme bak yarabbim amin

Canım benim bugün adet oldummmmm :) hastaneyi aradım ancak yarın sabahtan aramamı istediler.Yarın 2.günüm hemen gelin derlerse gideceğim ancak prokollerim net mi bilmiyorum.Sen nasıl yapmıştın??

Bu arada hayırlısı olsun canım ya.ay ay detayları yazarsın bana olur mu , cepten mesaj at bana mutlaka..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…