Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

umarım geç kalmamışımdır cevap vermek için :) ayşe c arkadaşımız da anlatmış.hiç stres yapmanı gerektirecek birşey yok.rahat ol yeter canım.benim 6 ay sonraya verdiler.özelden dr bulursan bir ay sonraya alabiliyorsun tabi,o konu sıkıntı oldu yada benim şanssızlığım bilmiyorum.sgk lıysan hiç bir ücret ödemiyorsun.kolay bir işlem.hiç korkma ameliyat olarak ta görme zaten....sağlıkla kal....operasyonunu olur olmaz sen de izlenimlerini ve sonuçlarını bizimle paylaş olurmu...

tatlım sen doktorunun özeline falan damı gittin yoksa.beni pazartesi çağırdılar perşembe aldılar operasyona, nasıl olacağı hakkında da birşey söylemediler.çıkışta ta oradaki bir asistanın tutumu ve hastaya yaklaşımı berbat ötesiydi.konuşma tarzı insanı çileden çıkaracak kadar sinir bozucuydu.ölecek hastaya bile sen iki gün sonra öleceksin demek ne kadar zordur hatta söylenmez ki biz bebek için bukadar uğraşıyoruz kadın bana çat diye senin normal yolla cocuğun olmaz niye ağlıyorsun gibi bir sürü şey söyledi.ama ameliyatı yapan hoca durumdan ümitli normal yolla da hamile kalma şansın var dedi.aynı serviste çalışan iki dr un tezat yorumları. şaşkın durumda beklemekteyim üç aydır.bakalım ne olacak.

yok canım özeline gitmedim.bir tanıdığımız aracılığıyla egeye başladım ben, erol hocayı tanıyormuş dosya açılması ve işlemlerin başlaması hızlı oldu ama hiç yüzünü görmedim beni tanımıyor zaten.histeroskopi sırasında bana denk gelen doktor gayet iyi davrandı öncesi ve sonrası bilgilendirme yaptı.ameliyat sonrasında parça almışlar patolojiye gönderdiler 2 haftaya kadar sonuç onlara gidermiş beni arayacaklarmış.ama aramazsak adet olduğunuzda siz bizi arayın dediler.bende bekliyorum ama sen 3 ay çok beklemişsin eksik evrağın falanmı vardı acaba arasan yada gidip bir yoklasan benim tedavi nezaman başlayacak diye sorsan canım belki hızlandırmış olursun ..

Canım sen sadece histereskopimi oldun , benim rahmimde ufak yapışıklıklar kürtajlardan dolayı ve doğuştan gelen septumum mevcut o alınacak. Laparaskopide yapılması gerekiyormuş karından ufak deliklerle rahme dışardanda bakmaları gerekiyormuş. Sonuç olarak memnun olduğunu görüyorum , özel olarak çok para istiyorlar o yüzden egeye yönlendik daha dosya açmadım . Korkuyorum biraz, 3 düşük yaşadım malesef sanırım septum olayı çözecek bunu düşünüp cesaretimi topluyorum. Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. Benimle paylaştığın izlenimlerin için çok teşekkür ederim canım, içim rahatladı herşey gönlünce olsun tez zamanda inş. :)

Merhaba, her gün girip baktım cevap varmı diye, merakla bekledim :) Teşekkür ederim ilgin için yani ben gönül rahatlığı ile egeyi tercih edebilirlim dimi? 4000-4500 diyorlar özelde biraz egede işler yavaş ilerliyor ama yapacak bişey yok. Sorunları ayşe arkadaşıma yazdım olur olmaz yazarım neler yaşadığımı. Sanada geçmiş olsun canım umarım bundan sonrası herşey çok güzel olur hepimiz için.. Sevgiyle kal..

canım 3 düşük yaşadım demişsin bunlarda doğal yollamı hamile kalmıştın?

Evet canım, normal yodan gebelik oluşmasında bir sıkıntı yaşamıyorum ama düşüyor en sonunda rahimde perde olduğu anlaşıldı. Sana niçin yapıldı bu işlem?

normal yolla hamile kalabilmen çok güzel fakat perde olduğu için gebelik sürdürülemiyor, bence biran önce bu ameliyatı olmalısın.bende 2007 yılında aşılamayla hamile kalmıştım fakat gelişmedi 8. haftada kese vardı ama içinde bebeği göremediler ve zaman ilerledikçe küçülmeye başlamıştı kürtaj olmak zorunda kalmıştım o yüzeden kontrol amaçlı histeroskopi yaptılar..

aradılar bugün üniversiteden aradılar tüp bebek kararı çıkmış ilk adetinde başlıyacağız dediler çok heyecanlıyım.ama sanırım adetim bayrama denk geleceköyle olursa ne yaparım bayram tatilinde tüp bebek servisi açık oluyormu yoksa bir ay dahamı beklemek zorundayım Allahım hayırlısını nasip et nooluur..

çok sevindim senin adına, ben de haber bekliyorum daha aramadılar.. süreci buradan paylaşırsan sevinirim.. bizim için de yol göstermiş olursun.. inşallah her şey gönlünce gelişir

selam kızlar.İlerleme kaydeden var mı. ben aradım az önce hastaneyi durumum için.baana cuma günü ara dosyalar dr un önünde inceliyor dedi.bakalım cuma belli olursa ki sanmıyorum.önüme bakmak istiyorum artık.

merhaba kızlar benide geçen hafta aradılar,raporum onaylanmış adet olunca ilk günü ara bizi dediler.bir iki gün içinde adet olucam,ve Allah kısmet ederse bu ay başlıycaz.Rabbim hepimize en hayırlısını versin.benim gibi bu ay başlıycak arkadaşlar varmı?

arkadaşım hayırlı olsun,başlayabildinizmi tedaviye,ne aşamadasın bilgi verirmisin?

benim de rahimde perde ve tüplerimde sorun vardı.ege üniv de operasyon geçirdim doktor bana altı ay dene dedi ama ben üçüncü ay doldu sonunda bugün ege üniversitesine gittim.ilk etapta randevu verdiler ayın 27 sine.acaba süreç nasıl geçecek????çok heyecanlıyım.yanlız birşey sormak istiyorum ege de rahim filmi çektiren arkadaşlar varmı??? ben ilk filmimi özelde çektirmiştim anestezi altında tabii ki :))) ancak duyumlarıma göre anestezisiz yapıyorlarmış,çok acı oluyormu ki? tek korkum şu rahim filmi....Allah yardımcımız olsun..

evet arkadaşlar bende çok merak ediyorum rahim filmini nasıl çekiyorlar ve ayrıca ücret alıyorlarmı ?

evet arkadaşlar bende çok merak ediyorum rahim filmini nasıl çekiyorlar ve ayrıca ücret alıyorlarmı ?

sgk varsa ücret almıyorlar canım.ama anestezisiz çektiklerini söylüyor bir arkadaşım çektirmiş çok zor oldu dedi o yüzden çok korkuyorum.sen şu an hangi aşamadasın

Ege bildiğim kadarıyla salı günler ve aneztesiz çekiyor.Ücretsiz tabii ki.Ama bana dışardan da çektirebilirsiniz demişti.Aklınızda olsun.

selam kızlar bir süredir nete girememiştim size bilgi veremedim.ayın 8 inde adetimin ikincigünü çağırdılar sabah erkenden gittim kan alındı muayene oldum eşimden de enfeksiyon aflan varmı diye spem aldılar.sonra saat 1 e kadar bekledik tahlil sonuçlarına göre hoca dosyaları değerlendiriyormuş.1 den sonra androlojinin yanına bi oda açmışlar orda bi hemşire tektek çağırıp bilgilendirme yaptı.benim fsh yüksek olduğu için short protokol uygulanacakmış.aynı gün ilaçlarım başlandı 300 ıu gonal f 4 gündür yapıyorumyarın yani pazartesi sabah kontrolüm var bakalım yumoşlar ne durumda
ne olur canlarım benim için dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…