- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
Merhaba, sormak istediğim bende egede histereskopi ve laraskopi olacağım. Nasıl memnun kaldınmı, randevuyu çok geçmi veriyorlar izlenimlerini öğrenmek isterim, neler yaşadın, zor bir işlemmi? çünkü özel olarak çok fazla ücret istiyorlar. Şimdiden teşekkür ederim..
canım be dün histeroskopi yaptırdım egede;sabah 8 gibi ordaydım yarım saat kadar bekledikten sonra yukarı muayene için gittik orda bilgilendirme yapıyor nasıl bir işlem olduğuyla ilgili,sonra ameliyathaneye geçiyorsun seni uyutuyorlar zaten bişey anlamıyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor.çok şükür temiz çıktı bende bir problem yokmuş.öğleden sonra 3,5 gibi taburcu ettiler ve evime gittim buğünde işe başladım..
tatlım sen doktorunun özeline falan damı gittin yoksa.beni pazartesi çağırdılar perşembe aldılar operasyona, nasıl olacağı hakkında da birşey söylemediler.çıkışta ta oradaki bir asistanın tutumu ve hastaya yaklaşımı berbat ötesiydi.konuşma tarzı insanı çileden çıkaracak kadar sinir bozucuydu.ölecek hastaya bile sen iki gün sonra öleceksin demek ne kadar zordur hatta söylenmez ki biz bebek için bukadar uğraşıyoruz kadın bana çat diye senin normal yolla cocuğun olmaz niye ağlıyorsun gibi bir sürü şey söyledi.ama ameliyatı yapan hoca durumdan ümitli normal yolla da hamile kalma şansın var dedi.aynı serviste çalışan iki dr un tezat yorumları. şaşkın durumda beklemekteyim üç aydır.bakalım ne olacak.
canım be dün histeroskopi yaptırdım egede;sabah 8 gibi ordaydım yarım saat kadar bekledikten sonra yukarı muayene için gittik orda bilgilendirme yapıyor nasıl bir işlem olduğuyla ilgili,sonra ameliyathaneye geçiyorsun seni uyutuyorlar zaten bişey anlamıyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor.çok şükür temiz çıktı bende bir problem yokmuş.öğleden sonra 3,5 gibi taburcu ettiler ve evime gittim buğünde işe başladım..
umarım geç kalmamışımdır cevap vermek için :) ayşe c arkadaşımız da anlatmış.hiç stres yapmanı gerektirecek birşey yok.rahat ol yeter canım.benim 6 ay sonraya verdiler.özelden dr bulursan bir ay sonraya alabiliyorsun tabi,o konu sıkıntı oldu yada benim şanssızlığım bilmiyorum.sgk lıysan hiç bir ücret ödemiyorsun.kolay bir işlem.hiç korkma ameliyat olarak ta görme zaten....sağlıkla kal....operasyonunu olur olmaz sen de izlenimlerini ve sonuçlarını bizimle paylaş olurmu...
Canım sen sadece histereskopimi oldun , benim rahmimde ufak yapışıklıklar kürtajlardan dolayı ve doğuştan gelen septumum mevcut o alınacak. Laparaskopide yapılması gerekiyormuş karından ufak deliklerle rahme dışardanda bakmaları gerekiyormuş. Sonuç olarak memnun olduğunu görüyorum , özel olarak çok para istiyorlar o yüzden egeye yönlendik daha dosya açmadım . Korkuyorum biraz, 3 düşük yaşadım malesef sanırım septum olayı çözecek bunu düşünüp cesaretimi topluyorum. Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. Benimle paylaştığın izlenimlerin için çok teşekkür ederim canım, içim rahatladı herşey gönlünce olsun tez zamanda inş. :)
canım 3 düşük yaşadım demişsin bunlarda doğal yollamı hamile kalmıştın?
Evet canım, normal yodan gebelik oluşmasında bir sıkıntı yaşamıyorum ama düşüyor en sonunda rahimde perde olduğu anlaşıldı. Sana niçin yapıldı bu işlem?
aradılar bugün üniversiteden aradılar tüp bebek kararı çıkmış ilk adetinde başlıyacağız dediler çok heyecanlıyım.ama sanırım adetim bayrama denk gelecek öyle olursa ne yaparım bayram tatilinde tüp bebek servisi açık oluyormu yoksa bir ay dahamı beklemek zorundayım Allahım hayırlısını nasip et nooluur..
aradılar bugün üniversiteden aradılar tüp bebek kararı çıkmış ilk adetinde başlıyacağız dediler çok heyecanlıyım.ama sanırım adetim bayrama denk gelecek öyle olursa ne yaparım bayram tatilinde tüp bebek servisi açık oluyormu yoksa bir ay dahamı beklemek zorundayım Allahım hayırlısını nasip et nooluur..
evet arkadaşlar bende çok merak ediyorum rahim filmini nasıl çekiyorlar ve ayrıca ücret alıyorlarmı ?
Ege bildiğim kadarıyla salı günler ve aneztesiz çekiyor.Ücretsiz tabii ki.Ama bana dışardan da çektirebilirsiniz demişti.Aklınızda olsun.[/
ooohhh bee bunu duymak güzeldi. o güne kadar cesaretimi toplarsam ege ünv. yok olmadı özele bayılcaz 400 tl...
ooohhh bee bunu duymak güzeldi. o güne kadar cesaretimi toplarsam ege ünv. yok olmadı özele bayılcaz 400 tl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?