Sizinki de tam tersiymiş eski erkek arkadaşımla en son kredi kartı harcamalarım yüzünde. Kavga ettik dediği şuydu evlenirsek tek kredi kartı olur ben görürüm ne alıyorsun ben bişey istesem senden izin mi alıcam saçmalama dedim istediğini alırsın işte tek kart olur dedi ben herşeyi söyleyip de alacaksam niye çalışayım evlenirsek çalışmam o zaman dediğimde ayrılırız o zaman dedi Böyle yazınca bir tuhaf oldum ama söylediği buyduben evlendiğimde atanamamıştım. eşim çalışmamı istemiyordu. çok ders çalıştım ve sonunda atandım. eşim inanılmaz sinirlenmişti kabullenememişti çalışmaya başlamamı.
akşama kadar evde oturup ot gibi beni beklememi istiyordu.
şimdi alıştı çok şükür. hesapları o yapar bana da maddi anlamda kısıtlama getirmez.
Valla kamuda durum rezalet ötesi oğlunu evlendirecek abiler var birbirlerine sordukları ilk soru gelin hanım çalışıyor mu midem bulandı artıkGünümüzde artık erkeklerde maddi durumu iyi olan kadınları tercih ediyor, bu bi gerçek. Ama ne kadar sağlıklı bir ilişki olur tartışılır tabi.
Diyelim ki ileride işten çıktın çalışmak istemiyorsun eee senin paran yok boşanmak istiyorum mu diyecek?!
ben çalışmıyorum -şartlar öyle gelişti- eşimin maddi hiçbir beklentisi yok benden. çocuk büyüdü artık çalış, kursa git bir uğraş bul kendine sıkılıyorsun psikolojin bozuluyor diyor bana. doğru söylüyor. geçen sene psikologlara epey para döktüm. dünyanın bin türlü hali var eşime birşey olsa ayaklarım üzerinde durmamı istiyor. haklı bence.
eşitlik diyoruz, haklarımız diyoruz sonra erkek bakmakla yükümlü diyoruz. olmaz öyle işte. dengelemek lazım birşeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?