- 3 Eylül 2014
- 23
- 34
- 88
yasamadan bilemesiniz ki.. Hayat uzaktan tahmin uzerine kurulu degil. Ayni unvan veya eşit unvan olununca mutluluk garanti mi..Arkadaşlar merhaba 3 hafta kadar önce yeni bir ilişkiye başladım, 4,5 aydır tanışıyorduk ve bir anda sevgili olmaya karar verdik. Bir ortamda dertlesirken tanıştık birbirimizle, once dostça mesajlar falan derken, nasil olduğunu anlamadan sevgili olduk.
Uzak mesafedeyiz, ben yüksek lisans yaptığım için başka bir şehirde eğitim görüyorum. Şimdilik ilgisi çok iyi her sabah günaydın mesajları, aramalar falan çok iyi durumdayız ben yakın bir zamanda yanına gideceğim, o büyük şehirde yaşıyor ben oldukça küçük bir şehirdeyim. Rahat olmamiz için ilk buluşmamız onun yanında olsun istiyoruz...
Fakat şöyle bir sorun var ki o maddi imkansızlıklar yüzünden üniversiteyi yarım bırakmış ve okuyamamis benimse akademik kariyer hedefim var. Bu durum ilerleyen zamanlarda aramizda büyük bir soruna neden olur mu? Ben asla bu durumu yüzüne vurmam ama erkeklik gururu ileride bu durumu önemser mi? Bu konuda çok düşünceliyim, kararsızım...
Sen kararını vermişsin zaten. Ama bilki sorun olacak. Heleki sen ondan daha kariyerli ve maddi olarak daha çok kazanan bir duruma geleceksen % 99 erkeklerde görünen ego devreye girer bak nasıl bir manyağa dönüşür o da . Canım bu zamanda kırılmak , yıpranmak ve boşa zaman harcamak istemiyorsan 1. Mantık 2 duygular. Sıramız böyle . Ben bir çok acı deneyimden sonra bu sırayı uyguladım. 7 senedir eşimleyim hiç sorum yaşamadım. Aynı eğitim seviyesindeyiz. Benden biraz daha fazla kazanır ( bebeğim olduktan sonra evdeyim şuan kendi işimi kurdum ) demem o ki 38 yaşında okumuş etmiş bir kadın olarak sana en büyük tavsiyem her zaman kadınların kendi dengini bulması. Hayat arkadaşlığı çok uzun bir yolculuk ve bir çok olay yaşayacaksınız beraber , okumuş bir adamla kötü bir tecrübe yaşaman , mantıksız karar vermeye yönlendiriyor seni ancak farklında değilsin. Uzun yazdım kusura bakma ama bu işin sonunda kırılan taraf sen olucaksın. Şu an ki söylediği vaadlere kanma. İlerde onunda aşağılık kompleksleri devreye girecek çünkü onun başaramadığı hep istediği eğitim hayatına devam etmişsin üstelik bu alanda kariyer yapacaksın. İçten içe seni hep kıskanacak , bende devam etseydim böyle olacaktım , şöyle olacaktım diyecek bir süre sonra seni eziklemeye aşağılayıcı tavırlar sergilemeye başlayacak. Sonuç bu olacak bana İnan . Bunların hepsini deneyimledim. Şimdi sana destek görünür ama ilerleyen zamanlarda kıskançlık , imrenme, ego suna yenik düşer. Sen hayaller - o hayatlar olacak umarım derdimi anlatabilmişimdir. İnşallah mantığınla hareket eder kendine denk düzgün bir adam bulursunAslında çok mantıklı bakarım olaylara ama bundan önceki ilişkimde erkek arkadaşım 4,5 üniversite bitirmiş bir adamdı ama katıksız bir manyak çıktı. Hayatımın dersini alarak çıktım ilişkiden, en azından kişiliğin eğitimle ilgili olmadığını anladım...
Garanti olmasada daha yüksek bir olasılıkyasamadan bilemesiniz ki.. Hayat uzaktan tahmin uzerine kurulu degil. Ayni unvan veya eşit unvan olununca mutluluk garanti mi..
Arkadaşlar merhaba 3 hafta kadar önce yeni bir ilişkiye başladım, 4,5 aydır tanışıyorduk ve bir anda sevgili olmaya karar verdik. Bir ortamda dertlesirken tanıştık birbirimizle, once dostça mesajlar falan derken, nasil olduğunu anlamadan sevgili olduk.
Uzak mesafedeyiz, ben yüksek lisans yaptığım için başka bir şehirde eğitim görüyorum. Şimdilik ilgisi çok iyi her sabah günaydın mesajları, aramalar falan çok iyi durumdayız ben yakın bir zamanda yanına gideceğim, o büyük şehirde yaşıyor ben oldukça küçük bir şehirdeyim. Rahat olmamiz için ilk buluşmamız onun yanında olsun istiyoruz...
Fakat şöyle bir sorun var ki o maddi imkansızlıklar yüzünden üniversiteyi yarım bırakmış ve okuyamamis benimse akademik kariyer hedefim var. Bu durum ilerleyen zamanlarda aramizda büyük bir soruna neden olur mu? Ben asla bu durumu yüzüne vurmam ama erkeklik gururu ileride bu durumu önemser mi? Bu konuda çok düşünceliyim, kararsızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?