- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 35
Anlaşma konusu sıkıntı olmuyor, her konu hakkında bilgisi var, oturup her konuda bilgi alışverişi yapabiliyoruz. Cevremde kimse var mi bilmiyorum gerçekten, çok arayışta olan birisi değilim. Bu ilişkinin bile nasıl başladığını anlamadım desem yeridir:)
Lisans ve üzerinde nasıl bir aydınlanma yaşıyosunuz ya nolur bana da anlatın :) lisansüstü eğitimin bana akademik anlamda katkısı tabiki oldu, bir sürü yeni şey öğrendim işimle ilgili, ilgi alanımla alakalı ama kişilik özellikleri ve hayat görüşüm açısından hala üniversite zamanındaki insanım. Yani bi aşamadan sonra yüksek lisans doktora eğitimi bana ekstra Özellik katmadı? Herhalde sorun bende.
İyki vurmassınız, sorun edecek olsa şuan sevgili olmazdınız, bence siz bunu sorun etmişssiniz şimdidedenArkadaşlar merhaba 3 hafta kadar önce yeni bir ilişkiye başladım, 4,5 aydır tanışıyorduk ve bir anda sevgili olmaya karar verdik. Bir ortamda dertlesirken tanıştık birbirimizle, once dostça mesajlar falan derken, nasil olduğunu anlamadan sevgili olduk.
Uzak mesafedeyiz, ben yüksek lisans yaptığım için başka bir şehirde eğitim görüyorum. Şimdilik ilgisi çok iyi her sabah günaydın mesajları, aramalar falan çok iyi durumdayız ben yakın bir zamanda yanına gideceğim, o büyük şehirde yaşıyor ben oldukça küçük bir şehirdeyim. Rahat olmamiz için ilk buluşmamız onun yanında olsun istiyoruz...
Fakat şöyle bir sorun var ki o maddi imkansızlıklar yüzünden üniversiteyi yarım bırakmış ve okuyamamis benimse akademik kariyer hedefim var. Bu durum ilerleyen zamanlarda aramizda büyük bir soruna neden olur mu? Ben asla bu durumu yüzüne vurmam ama erkeklik gururu ileride bu durumu önemser mi? Bu konuda çok düşünceliyim, kararsızım...
Kızının doktora yapmasını isteyen bir aileyle, oğluna “maddi sıkıntımız var ama sen mutlaka okuyacaksın, bir şekilde hallederiz, yarı-zamanlı çalış ama okulunu bitir” demeyen aile arasında çok ciddi kültürel (hayata bakış açısından) fark olabilir. Yoksa üniversite terk ile doktora arasında çok büyük fark yok.
ben kadınların eğitim olarak kendilerinden düşük erkeklerle olmasını hoş karşılamıyorum mesele iyi biri olması değil yani iyidir ama yarın ne olacağını bilemezsin o ayrı olay senin gelişmeni engeller yoğun otokontrole iter..
erkeğin yüksek eğitimli olması sorun olmuyor ama kadın olunca misal sen yarın doktora yapmak isteyeceksin kafanda bin soru acaba kompleks yapar mı acaba kendini ezilmiş hisseder mi vs..
neden bunları çekeceksin ki?
degisir degil on milyon kere degisir 100 milyon kere degisir ne olursa olsun herkez dengiyle evlenmeli tamam simdi yazarlar okumamıs ama kendini gelistirmisler var diye kac tane yani allah askına söyleyinArkadaşlar merhaba 3 hafta kadar önce yeni bir ilişkiye başladım, 4,5 aydır tanışıyorduk ve bir anda sevgili olmaya karar verdik. Bir ortamda dertlesirken tanıştık birbirimizle, once dostça mesajlar falan derken, nasil olduğunu anlamadan sevgili olduk.
Uzak mesafedeyiz, ben yüksek lisans yaptığım için başka bir şehirde eğitim görüyorum. Şimdilik ilgisi çok iyi her sabah günaydın mesajları, aramalar falan çok iyi durumdayız ben yakın bir zamanda yanına gideceğim, o büyük şehirde yaşıyor ben oldukça küçük bir şehirdeyim. Rahat olmamiz için ilk buluşmamız onun yanında olsun istiyoruz...
Fakat şöyle bir sorun var ki o maddi imkansızlıklar yüzünden üniversiteyi yarım bırakmış ve okuyamamis benimse akademik kariyer hedefim var. Bu durum ilerleyen zamanlarda aramizda büyük bir soruna neden olur mu? Ben asla bu durumu yüzüne vurmam ama erkeklik gururu ileride bu durumu önemser mi? Bu konuda çok düşünceliyim, kararsızım...
Arkadaşlar merhaba 3 hafta kadar önce yeni bir ilişkiye başladım, 4,5 aydır tanışıyorduk ve bir anda sevgili olmaya karar verdik. Bir ortamda dertlesirken tanıştık birbirimizle, once dostça mesajlar falan derken, nasil olduğunu anlamadan sevgili olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?