Ehlıyet benım de hakkım degıl mı ? ):

zaten hep öyle değil midir kızlar? oğullarının arabası, oğullarının evi,oğullarının çocuğu, oğullarının parası... biz de onların malıyız tabi, "gelin almak " diye bir tabir var bu ülkede. bizi aldılar, bütün özlük haklarımızla beraber. mantıkları bu. ister çalışan kadın olalım ister ev hanımı olalım.
bu düşünce değişmediği sürece biz daha çook çekeriz kızlar.

Maalesef ki çok doğru Allah akıl fikir versin hepsine.Geçen düşünüyroumda aslında yasal evlilik kursları olmalı, nişan döneminde aileyle beraber eşlere verilmeli.Belki bi adım atılmış olurud.Özelliklede eşlere aile için eşle tartışılmamsı gerektiğini bastıraa bastıra öğretmeli ....

Eger istegin var ise, muhakkak ehliyetini yap, bence cok mantiklisin.
Hem ehliyetini yap hemde arabada alin, ama baska türlü ehilyet yapmana izin yoksa sende arabayi alma derim ben bir ablan olarak.
Araba sürmek kadar zevkli bir sey yok , her bayanin tatmasini isterim, ikiniciside ehliyetin olmasi demek bir parca daha özgürlük demek.
Muhakkak yap, kimseyi dinleme, yeterki sen icinden iste ve yap.
Severim böyle hakkini arayani

Çok haklısın canım, boşver sen kimseye bakma.
İnsnalar bilmedikleri için yanlış doğru derler.
Yaşadıklarını bilenlerin seni anlamaması mümkün değil.
Ayrıca bence aklını kullanan kadın köşede parada biriktirir.
Aslında gizli hesap olmasın olayına bende eskiden karşıydım şimdi değilim aksine destekliyorum.
Çünkü dar gün var zor gün var, yine ailene eşine kullanacaksın o parayı.
Erkekler çok tutumsuz, Allah vermesin ani bi sağlık durumu çıksa cepte kuruş yok.
Kadın çıkarsa fen mı olur ? bu yüzden bi hesap olmalı.
Bunu burdan bi abladan duydum, o yapmış iyide yapmış.
Sen biriktirebiliyo musun dersen, hayır henüz başaramadım ama başarmak isterdim ....

Son düzenleme:
Hepınıze merhaba yenıden,

Bugun yenı bır gelısme var

Sonunda esımın ınadı kırıldı

Dun ettıgı bır soz uzerıne, ıtıraz edemedı.
'Arabamız olmasını cok ıstıyorum, X'in var, Y'nın var, bızımde olsun ıstıyorum' dedı
Bende fırsat bu fırsat,
'bende heveslenıyorum, ofıste calısan herkesın ehlıyetı var, ama benım yok, sorduklarında gücüme gidiyor, ehlıyetım yok demek' dedım.
Sonunda, 'tamam arabayı alalım, sende gıdersın ehlıyete' dedı.
'Olmaz, bır kac ay sonra gıdeyım, belkı o zamana kadar hamıle kalırım, gıdemem' dedım.
'Bakarız' dedı...
Bu bakarızın manasını bılıyorum ben, bır ıkı kere daha nazlandım mı tamamdır bu ıs

cok sevindim elefera olumlu bir gelisme..
gulumseyerek,cok hevesli ve gulumseyerek,sinirlenmeden konusmaya devam..ama once ehliyet sonra arabaasen arastirmaya basla kurslari..acele ettigini soylerse stajer ehliyet donemine kalmak istemedigini soyle..hem ne kadar erken alirsan o kadar iyidir.

Süper haber bu

Sen baskı yapsaydın huzursuzluk çıkarırdı kesin, böyle olması çok daha iyi olmuş. Şimdiden hayırlı olsun tatlım.:92: :92:

Tesekkur ederım canım.
Benım ıcın hem olumlu hem sasırtıcı
Buyuk laf etmıstı, 'ben hayattayken, ehlıyet alamazsın' dıye oysa kı!
Evet, bencede arastırmaya baslamalıyım.
Sabah dedım bıle, 'kredı kartını kullanırım' dıye, gulumsedı sadece
En basta ınat edıp, kırıcı davranmasaydım belkıde hıc bu kadar uzamayacaktı mevzu.
Neyse, bu da bana tecrube oldu.

Süper haber bu

Sen baskı yapsaydın huzursuzluk çıkarırdı kesin, böyle olması çok daha iyi olmuş. Şimdiden hayırlı olsun tatlım.:92: :92:

Sana da tesekkur ederım canım.
Kesınlıkle haklısın.
Deseydım kı 'bak sen heves edıyorsun, ama bana karsı cıkıyorsun, o zaman senınde hevesın heves olarak kalacak' emınım, hem tartısırdık hemde bır ınat ugruna gıder araba alırdı.
Iyı oldu boyle, ne o kırılacak ne de benım hevesım heves olarak kalacak.
Oh be, ıyıyım sımdı

gözün aydın elefera hadi hayırlısı ehliyeti ve arabayı alınca bizide gezdirirsin artık

nasıl bi araba alcan ki bütün kk sığalım ben onların adınada gezerim daha masrafsız olur sana

Ben modellerden pek anlamam ):
Aslında bılıyor musun, ehlıyete de cok meraklı degılım.
Ama ıs ınada bındı, yasaklandı ya bır kere benım o yasagı delmem lazım
Esım bıraz daha aıle tıbı bır araba dusunuyor.
kk da bır aıle sayılır, kocaman bır aıle.
Sırayla hepınızı gezdırırım
Kk. dakı arkadaslarıma feda olsun

canım sen kk için bi kamyon al kasasına doluşuruz gezdirirsin bizi püfüür püfüür ese ese..
şaka biyana ehliyet almana çok sevindim ..buarada ehliyet harçları kurs parasına zam gelicekmiş ben kursun yalancısıyım alıcaksan bir an evvel kaydını yaptır zamlardan etkilenme..
benimde bu cumartesi direksiyon sınavım var

Bende sevındım.
Ama ehlıyet alacak olmamdan cok, esımın ınadının kırılmasına.
Sevıyor sanırım bu adam benı :82:
Aslında dıyorum kı, hazır yumusamısken hemen alayım ehlıyetı.
Ama 'once araba, sonra ehlıyet' dıyor.
Bende fazla ınatlasmak ıstemıyorum.
Zam olayından bu sabah bahsettım.
'Ben oderım' dıyor. Ehlıyet almama ızın vermeyen adam, sımdı ucretını karsılamaya razı.
Sevıyorum ben kocamı ya

Seviyor canım tabi, gerçekten çok sevindim kabul etmesine. Bence ehliyet almak araba almaktan daha kolay bir iş, sen git kaydol bir kursa taksit taksit ödersin. Arabayı şimdi alacam desen araştırması, bulması vs 6 ayı bulur. Çok titizse eşin daha da uzun sürer.

yasak delindi ehliyet yakın hayırlısıyla alırsın inşallah

Bende sevıyorum kocamı.
Bu sabah konusuyoruz, dıyor kı 'yarın bıle alabılırım'
Cok ıstıyor araba almayı.
Ama yıl sonu fıyatlar daha uygun oluyormus sanırım.
Bu nedenle evet, sanırım 6 ayı bulur.
Ama ben 6 ay bekleyemem

süper:) hadi beraber öğrenelim şu işi:)

Valla sayenızde heyecanlanmaya basladım.
Esımı ben kafalamaya baslayayım en ıyısı.
Hafta sonu bır arkadasından araba alsında, bana bıraz dıreksıyon calıstırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…