Malesef kadınların yaptığı en büyük hata aldatmayı affetmek oluyor. Alışmış kudurmuştan beterdir diye bir laf var.
Allah size kolaylık versin. Gerçekten zor bir durum.
bazı kadınları cidden anlamıyorum
aldatmayı kimse haketmez ama davetiye çıkarır buna adım gibi eminim
bir insan sevdigi insana nasıl güvenmez?
güvenmedigi insana nasıl karılık yapar?
aldatıldıgı halde nasıl hala "seviyorum" diyebilir?
cidden garip...
kimileri evlilikte hiç bir problem yaşamadıkları halde sevginin aşkın bittiginden yakınır ve mahkeme salonlarını aşındırır
kimisi ise aldatıldıgı, hiçe sayıldıgı halde sevgisinden birşey kaybetmez
bu ne yaman celişkidir yahu?
1 değil 2 değil
3 defa anne evine gitmek de ne demek?
geri döneceksen o evden niye çıkıyorsun kardeşim?
laçkalaştırmışsınız evliliği
kocan ne düşünüyo diyim mi ben sana?
"ulan ben bu karıyı aldatsam da gider 2 gün anasında kalır sonra nasılsa tıpış tıpış geri döner! şakkıdı"
hiiç alınma darılma
aynen böyle düşünmüyorsa ben de bişi bilmiyorum kaydirigubbakcemile2
yahu madem biliyon ki kocan oynak bi herif, aldatmaya meyilli
ne işi var evde pcnin hele hele internetin?
değil salona yatagının taa ortasına da koysan pcyi seni 50 kere ayakta uyutur da gene yapar yapacağını
madem boşanamıyacaksın cocugunu bahane ediyorsun adamın ilk vakasında anasından emdigi sütü burnundan niye getirmedin?
niye çantada keklik imajından sıyrılamıyorsun?
bu adam seni kaybetmekten korkmuyo ki aldatmaktan korksun...
niye kendini oyuncak ediyorsun ona?
yapmayın Allah aşkına ya...
hep derim; boşanmak sıgınılacak son liman olmalıdır diye
ama bu kadar aciz olmayı da yakıştıramıyorum ben bi hemcinsime...
bu aldatma hikayelerinin genel ortak noktası şu:
eşim beni aldatıyor
ama ben onu çok seviyorum
daha önce affetim söz verdi birdaha yapmıcak (ama gene yapiyor)
çocuğum var onun için ayrılamamam çünkü babasına çok düşkün
maddi özgürlüğüm yok
eşime artık asla güvenmiyorum
çok klasık oldu artık bunlar
okuyunca kendi kendime diyorumki madem eşini affedeceksin ne diye bukadar kurcaliyorsun aldatığını ne diye ilaki öğrenmeye çalışıyorsunki, madem ayrılmıcaksin çocuğunu ve bunun gibi bisürü nedeni bahane edeceksin ne diye kendine eziyet ediyorsun
gerçi bu durumdaki eş artık işi yüzsüzlüğe vurmuş karısının gözü önünde yapıyor yapıcağını saklamaya gerek bile duymuyor, pişkinlik resmen.
Eee buda neyden kaynaklanıyor, adam düşünüyor nasılsa x kere aldatım karımda x kere beni affeti bundan sonrada herzaman affeder ayrıca bizim bir çocuğumuz var çocuğumuzu bensiz büyütmeyi asla göze alamaz ayrıca eşim bana deliler gibi aşık ben naparsam yapim beni terketmez diye düşünüyor....
kolay gelsin ne diyim...
kızlar bakdım adam hala bildiini okuyor bende ona katılmaya karar verdim yanına oturup sapıklıklar yapıyoruz maynette napim başka yola gelmiyecek..........
kızlar bakdım adam hala bildiini okuyor bende ona katılmaya karar verdim yanına oturup sapıklıklar yapıyoruz maynette napim başka yola gelmiyecek..........
magic, artık içmiyordur,şerefine kadeh kaldıracak kimse yok çünkü:smiley-cool:nikte tutuo yalnız "alemci":içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?