hayır eşinizin arkadaşının telefonunda o kadının resmi neden bulunsun ki eşinden de korkmuyo eşinizin arkadaşı
bu ne çocuk gibi davranışlar bir de eşiniz niye aracı oluyo b.ktan bir fotoğraf için ?
taviz vermeyin valla ne bu 20 yaşındaki abazan arkadaş muhabbetleri böyle ayıp yani koskocaman adamlar bunlar.
arkadaşım sende bu kadar aciz misin! evladın var gururun var bi ailen var. kocanın telefonunda gördüğün bi fotoğraf için kendini mi alıyodun!:mymeka:o gün intiharı bile düşündüm kabullenemedim daha önce elini hiç kaldırmamıştı bana. kalktım tuvaletin tavanına kablo bağladım sonra oğlumun yanına gittim uyuturken bana anne seni seviyorum beni bırakma dediği aklıma geldi yapamadım. kavgaya şahit olduğu için dedi çocuk
o gün intiharı bile düşündüm kabullenemedim daha önce elini hiç kaldırmamıştı bana. kalktım tuvaletin tavanına kablo bağladım sonra oğlumun yanına gittim uyuturken bana anne seni seviyorum beni bırakma dediği aklıma geldi yapamadım. kavgaya şahit olduğu için dedi çocuk
o gün intiharı bile düşündüm kabullenemedim daha önce elini hiç kaldırmamıştı bana. kalktım tuvaletin tavanına kablo bağladım sonra oğlumun yanına gittim uyuturken bana anne seni seviyorum beni bırakma dediği aklıma geldi yapamadım. kavgaya şahit olduğu için dedi çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?