Eimle kavga ettim

dedim görüşme dedim ama eşimin okulunda memur ve mecbur hergün görüşüyolar. engel olamamki bide buralı yani şırnaklı. aslında aptalın teki tipine baksan. iki lafı biraraya getiremez oyüzden böyle şeylere kalkışıyo internetten bulmuş

hayır eşinizin arkadaşının telefonunda o kadının resmi neden bulunsun ki eşinden de korkmuyo eşinizin arkadaşı

bu ne çocuk gibi davranışlar bir de eşiniz niye aracı oluyo b.ktan bir fotoğraf için ?

taviz vermeyin valla ne bu 20 yaşındaki abazan arkadaş muhabbetleri böyle ayıp yani koskocaman adamlar bunlar.

eşimi çok seviyorum ve eminim onunla alakası olmadığınada eminim alakası olsa fotoğrafı silerdi bide zaten yapacak bir insan değil ama benim sorunum el kaldırması

Çok ilginç bir olay açıkcası
Neden foto eşinin telefonuna geliyor ki
Biraz çekintisi olan biraz düşünen erkek buna izin vermez

bilemiorum çok yanlış olmuş bu her 2 durumda..

yani hata üstüne hata dedikleri bu olsa gerek..

daha önce böle bişe yapmışmıydı? nekadar zamandır evlisiniz?

o gün intiharı bile düşündüm kabullenemedim daha önce elini hiç kaldırmamıştı bana. kalktım tuvaletin tavanına kablo bağladım sonra oğlumun yanına gittim uyuturken bana anne seni seviyorum beni bırakma dediği aklıma geldi yapamadım. kavgaya şahit olduğu için dedi çocuk

hayır eşinizin arkadaşının telefonunda o kadının resmi neden bulunsun ki eşinden de korkmuyo eşinizin arkadaşı
bu ne çocuk gibi davranışlar bir de eşiniz niye aracı oluyo b.ktan bir fotoğraf için ?

taviz vermeyin valla ne bu 20 yaşındaki abazan arkadaş muhabbetleri böyle ayıp yani koskocaman adamlar bunlar.

şiddetle katılıyorum ..
arkadaşının kırdığı cevizin kocanın telefonunda ne işi var ? neden atmış kocana fotoğrafı? arada sende bak bilmem nee tööbee töbeelmaz:
arkadaşım ver numaranı bende sana atıcam bi yakışıklı fotosu eşine dersin arkadaşım attı.. yerse:mymeka:

en mantıklı soru sanırım; ne alaka ?
arkadasının karısını aldattıgı kadının fotografından eşine ne ? çok mantıksız bır olay...
daha acıkcası yalan var gıbı geldı bana.... telaşla ayakustu uydurulmus bır yalan gıbı ?

kafam çok karışık bunalımdayım affedemiyorum. ama küste duramıyorum

arkadaşım sende bu kadar aciz misin! evladın var gururun var bi ailen var. kocanın telefonunda gördüğün bi fotoğraf için kendini mi alıyodun!:mymeka:
bu kavga eşine ders olmuştur. bundan sonra kendiside o çevresindeki arkadaşlarıda aklını başına devşirir. sende güçlü ol azcık. insanlar neler yaşıyoda isyan etmiyo.sen bi foto için kendini asıyon !!

:umursamaz::umursamaz:

eşinize gönderen kişinin numarasını kontrol ettinizmi
ki eşinizin müdürü sizin yuvanız yıkılmasın diye yalan yemin etmiş olabilir
he birde eşinize diin bakalım aynısını benim arkadaşımla aramda olsa ne yapardın diye ciddi ciddi sorun ve cevabını alana kadar peşini bırakmayın taviz vermeyin

yalan değil eminim çünkü ilk yalanları arkadaşının yeğeninin resmi yalanıydı ben yutmayınca arkadaşı itiraf etmek zorunda kaldı.eşim bide normalde kolay kolay yemin etmez ama bu sefer kurana bile bastı

asla çare değil aklınızın ucundan bir daha geçirmeyin bile lmaz:

valla süründür arkadaşım bu ne avam ne avanak bir muhabbettir

'metresimin yolladığı foto gelmiyo benim telefona kanka bir de sen denesen sevabına'

yani ben erkek olucam arkadaşım da bana böle diyecek ben de ona ' dur bi de ben deneyim' diyecem

ne bu ya böyle saçmalığa bak

'afedersin ama neyim ben p.... miyim' diye sorardım yani arkadaşıma

eşinizin artık böyle abazan muhabbetleri yapacak yaşı çoktan geçtiğini anlaması ve toplum içinde bu aracılık işine telefonda dahi olsa ne sıfat verildiğini bilmesi lazım

hele hele bir de o gerizekalı arkadaşı için size el kaldırmışsa istediği kadar küs dursun beyefendi hiç üstüne düşmeyin ta ki yaptığının ne büyük bir salaklık olduğunu anlayana dek

müdür olan eşim oda okuldaki memur. şırnaklı işte. dedim öyle benim telde erkek resmi blsan ne yaparsın diye çok haklısın aşkım sonuna kadar dedi ben uzatınca arkadaşının karısına söyliycem arkadaşını arayıp laf sayıcam diye kavga o yüzden çıktı bi hata yaptım kıramadım dedi

şu kurana el basmalara da bu kadar inanmayın.çaresiz insan herşeye el basar.çocuklarının üzerine yemin edipte aldatan çok insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…