onuda dedim sende onunla aynısınki sırrına ortak oluyosun diye daha çok ağır laflarda kkonuştum. önce alttan alıyodu özürler diledi ama sonra çıldırdı laflarımdan sonra
ya aslında açıkça söylemek gerekirse bir pislik yüzünden bana el kaldırdı tabi bende ona. küste duramıyorum barışmakta içimden gelmiyo. ama kaybetmekten daha fazla soğumaktan korkuyorum.
dedim görüşme dedim ama eşimin okulunda memur ve mecbur hergün görüşüyolar. engel olamamki bide buralı yani şırnaklı. aslında aptalın teki tipine baksan. iki lafı biraraya getiremez oyüzden böyle şeylere kalkışıyo internetten bulmuş
o gün intiharı bile düşündüm kabullenemedim daha önce elini hiç kaldırmamıştı bana. kalktım tuvaletin tavanına kablo bağladım sonra oğlumun yanına gittim uyuturken bana anne seni seviyorum beni bırakma dediği aklıma geldi yapamadım. kavgaya şahit olduğu için dedi çocuk
moralim çok bozuk doğru düşünecek durumda değilim ne yapsam doğru ne yapsam yanlış diyebileceğim durumda değilim. çünkü onu gerçekten çok seviyorum
moralim çok bozuk doğru düşünecek durumda değilim ne yapsam doğru ne yapsam yanlış diyebileceğim durumda değilim. çünkü onu gerçekten çok seviyorum
arkadaşım sen pek mantıklı düşünemiosun gibime geldi..
şüphe duymuşsun, şüphe duyduğun için şiddet görmüşsün, şiddet gördüğün için intihara teşşebbüs etmişsin, bütün bunları sana eşin yapmış ve sen hala nasıl barışırım diosun..
tamam git ayrıl deme yetkim yok, ama bari bırak adam hatasının farkına varsında telafisini yapsın..
bukadar taviz verme yaa
Bunalımdayım bana bişeyler söyleyin moralimi yerine getirecek
kafam üstümde değil ağlamaktan yoruldum nasıl vurur ben onu bukadar severken düşünmek kendimi alamıyorum. uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum. o kavgadan sonra mektup yazdım ve cekedinin cebine koydum intihardan bahsetmiştim. sabah 8.30 gibi gitti. 11 de öğrenci yollamış eve çakmak bahane ederek. aceba kendine bişey yaptımı diye. ve normalde öğle yemeğine gelmezdi okulda yerdi ogün çok kötü kavga etmemize rağmen eve gelldi. banada arada bi laf veriyo. mesela yataktan gitmedi ben gittim ben onunla aynı yatakta yatmak istemedim. amannnnnnnnnn ne düşüneyim bilmiyorum boşa koyyorum dolmuyo doluyo koyyorum almıyo
zaten hatasını anlamış demiş bişiiler sen çokmu gittin üzerinede kötü laflarmı ettin acep ki o sinirle edebilirsinde suçlayamam seni ama sana vurmak için hiç bişey bahanesi olamaz bırak hatasını anlasın gelsin önüne
sen intihardan bahsetmişsin o sadece eve öğrenci yollamış :umursamaz:
ya kusura bakma ama benim çok kötü konuşasım gelio eşin hakkındaaa
Hayatta yasadıgı bazı olaylar ondan sonrakı hayatı ıcın referans olur ınsana...
yanı sen sımdı bu mevzu ustune bırde tokat olayı eklenmesıne ragmen (ustelık bır kısılıksız adam ıcın !) ılk adımı atan sen olursan yahut mevzuyu basıte alır he esım yapmamıs ne de olsa deyıp hıcbırsey olmamıs gıbı hemen barısırsan bundan sonra olacaklara bır ortam hazırlamıs oluyorsun kendı ellerınle...
arda alyanın dedıgı gıbı.... telefonumdan kadın fotoları yolladım bırsey olmadı, kavga ettık tokat attım bırsey olmadı ertesı gun geldı kendı bana sokuldu.. buyutecek bırse yok der.. ve bır dahakı kavganızda kendını tutamazsa yıne o el kalkar... zamanla alıskanlık olur.. dogal karsılanmaya baslanır.... bu boyle gıder ısın kısası...
bu yuzden tavız verme... bundan sonrası ıcın tutacagın tavırla bır set koy kendıne yapabılceklerını yapamayacaklarını ıyı ezberlesın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?