Eimle kavga ettim

madem bıze soruyorsun,

kesınlıkle ılk adımı atan sen olma.... bu aldın verdın kavgası degıl.... ders alınacak bır mesele...

ayrıca bana guvenmıyormusun ayagında kı uste cıkmaları da yeme... yaptıgı cok yanlıs bırsey.... tavrını koru bır sure daha yukarıda dedıgım gıbı...

arkadaşım sen pek mantıklı düşünemiosun gibime geldi..

şüphe duymuşsun, şüphe duyduğun için şiddet görmüşsün, şiddet gördüğün için intihara teşşebbüs etmişsin, bütün bunları sana eşin yapmış ve sen hala nasıl barışırım diosun..

tamam git ayrıl deme yetkim yok, ama bari bırak adam hatasının farkına varsında telafisini yapsın..

bukadar taviz verme yaa

moralim çok bozuk doğru düşünecek durumda değilim ne yapsam doğru ne yapsam yanlış diyebileceğim durumda değilim. çünkü onu gerçekten çok seviyorum

Canım ortada ayrılma durumu fılan yok kı sevıyorum mantıklı dusunemıyorum dıyorsun...

Yasadıgınız olaydan ders cıkarmasını sagla sadece, sana soyledıgımız bu...

onuda dedim sende onunla aynısınki sırrına ortak oluyosun diye daha çok ağır laflarda kkonuştum. önce alttan alıyodu özürler diledi ama sonra çıldırdı laflarımdan sonra

ya aslında açıkça söylemek gerekirse bir pislik yüzünden bana el kaldırdı tabi bende ona. küste duramıyorum barışmakta içimden gelmiyo. ama kaybetmekten daha fazla soğumaktan korkuyorum.

kusura bakma ama ohaaa yani eşine özür dilerim her ne kadar eşinde olsa yani bu kadar cibiliyetsiz bir adam için kendi karısına el kaldırırmı insan yawwklava: hayret bişii valla kat-i konuş güzelim bir şer...siz yüzünden sana böyle davranmaya hakkı yok haliyle şüphede edersin o herifin karısına da haber verirsin ama sen vesile olma tabii ama eşin bundan korksun

aynı iş yerinde çalışıyorlar demişsin o adamda olayı biliyor neticede ve eşin seni seviyor ve kaybetmek istemiyor ise o kişiyle merhaba merhaba başka da bir diyaloğu olmaması gerek en fazla bu yanii senden özür dilemesi lazım özürde affettirmez yaptığı şeyi ama halada dikleniyorsa bu da kötü yanii
intihar olayından sakın bahsetme bir daha arkadaşım güçlü ol senin bi çocuğun var hem intiharı düşündürecek bir olay bile değil ki keza intihar etmek gibi aptalca bişeyi yapacak kadar aciz biri değilsindir eminim kendine gel güçlü ol ve istediğin şey için çabala savaş derim

moralim çok bozuk doğru düşünecek durumda değilim ne yapsam doğru ne yapsam yanlış diyebileceğim durumda değilim. çünkü onu gerçekten çok seviyorum

ya canım kardeşim sen elalemin soysuzunun gayrı meşru ilişkisi yüzünden kocan şiddet uyguladı diye intiharı mı düşündün ?

sen kendine hiç mi değer vermiyosun

eşin de utanmış bakma bu aracılık meselesi yüzünden o yüzden seninle küs hala

bırak utancını yaşasın sonunda tıpiş tıpış hatasını anlayıp senden özür dilemeli o gerizekalı arkadaşı ve metresiyle de muhabbeti kesmeli

bırak burnu sürtsün ha kavga çıkar üstüne git demiyorum ama bırak hatasını anlasın

sen elalemin h.yarı için intihar mı edeceksin o arkadaşı ne halt ediyosa etsin ama sizden ve ailenizden uzak dursun

eşin elalemin hıyarı için yuvasında huzurunun bozulmasının ne demek olduğunu anlasın bırak

kavga etme ama hatasını anlamasını da sağla

Son düzenleme:
kafam üstümde değil ağlamaktan yoruldum nasıl vurur ben onu bukadar severken düşünmek kendimi alamıyorum. uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum. o kavgadan sonra mektup yazdım ve cekedinin cebine koydum intihardan bahsetmiştim. sabah 8.30 gibi gitti. 11 de öğrenci yollamış eve çakmak bahane ederek. aceba kendine bişey yaptımı diye. ve normalde öğle yemeğine gelmezdi okulda yerdi ogün çok kötü kavga etmemize rağmen eve gelldi. banada arada bi laf veriyo. mesela yataktan gitmedi ben gittim ben onunla aynı yatakta yatmak istemedim. amannnnnnnnnn ne düşüneyim bilmiyorum boşa koyyorum dolmuyo doluyo koyyorum almıyo

tamam canim elbetteki esini cok seviyosundur
ama su bi gercek esin sana siddet uygulamis ve abuk subuk olaylar yasatmis sana ama arkadaslar gibi bende demiyorumki git esini bosa ayril ondan evi basina gecir ama bi bekle sakinles önce sen esine yanasirsan ne olucak bi düsün esin kendi kendine diyecek a bak ben karima vurdum hakarat etdim böyle sacma bi olay yasatdim ama gine o geliyo benle barismak icin can atiyo ee gine yarin bi gün aynisini yaparsa gine ayni sekilde düsünecek. esim nasil olsa barisir affeder beni der.
biraz hakim ol kendine ve taviz verme o gelsin sana ve seni kirdigi icin o sana yalvarsin sen degil

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bunalımdayım bana bişeyler söyleyin moralimi yerine getirecek

sen moralini bozma güzelim eşin düşünsün bence sen oğlunla kendinle ilgilen tavrını bozma ha eşin hiçbir ilerleme kaydetmiyor ve diklenmeye seni sanki suçlu görmeye devam ediyorsada sen sabırlı ol ya kabullenecek ve yuvasını düşünecek yada beş para etmez o arkadaş müsfeddesi için yuvasını huzursuz edecek elbet aklı başına gelecektir eminim ama sen çocuğuna hissetttirmemeye çalış elinden geldiğince

sen intihardan bahsetmişsin o sadece eve öğrenci yollamış :umursamaz:

ya kusura bakma ama benim çok kötü konuşasım gelio eşin hakkındaaa

zaten arkadaşına öyle şeyler söyledimki bugün gördüm okulda yüzüme bakamıyo. ve eşimle konuşurken gayet mesafeli. eşimde zaten ben bağırıp kızarken ççok haklısın söz veriyorum birdaha böyle şeylere alet olmıycam ama uzatma bana güven dedi ben uzattıkça uzattım dayağı yeyp oturdum

salakça bir erkeklik gururu yapmış yaptığındanda utanmıştır bence sen haklısın bunu unutma özür dilemesi affedilmesi gereken kişi o bişeyleri düzeltmek için çabalaması gereken de o bunu unutma.ayrıca seni aramadan öğrencimi yolladı sadece belkide inanmadı

kızlar sizinde moralinizi bozdum ilgilendiğiniz çok sağolun bukadar ilgiyi açıkçası beklemiyordum hepiniz çok iyi arkadaşlarsınız çok sağolun ya

Hayatta yasadıgı bazı olaylar ondan sonrakı hayatı ıcın referans olur ınsana...

yanı sen sımdı bu mevzu ustune bırde tokat olayı eklenmesıne ragmen (ustelık bır kısılıksız adam ıcın !) ılk adımı atan sen olursan yahut mevzuyu basıte alır he esım yapmamıs ne de olsa deyıp hıcbırsey olmamıs gıbı hemen barısırsan bundan sonra olacaklara bır ortam hazırlamıs oluyorsun kendı ellerınle...

arda alyanın dedıgı gıbı.... telefonumdan kadın fotoları yolladım bırsey olmadı, kavga ettık tokat attım bırsey olmadı ertesı gun geldı kendı bana sokuldu.. buyutecek bırse yok der.. ve bır dahakı kavganızda kendını tutamazsa yıne o el kalkar... zamanla alıskanlık olur.. dogal karsılanmaya baslanır.... bu boyle gıder ısın kısası...

bu yuzden tavız verme... bundan sonrası ıcın tutacagın tavırla bır set koy kendıne yapabılceklerını yapamayacaklarını ıyı ezberlesın...

aynen dönürüm katılıyorum kesinlikleee ve kesinlikle hatalı olan eşini bi çırpıda affedersen sonra olacaklardan da sen sorumlusun marda bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…