- 9 Kasım 2008
- 8.972
- 8
- 156
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu kurana el basmalara da bu kadar inanmayın.çaresiz insan herşeye el basar.çocuklarının üzerine yemin edipte aldatan çok insan var
o gün intiharı bile düşündüm kabullenemedim daha önce elini hiç kaldırmamıştı bana. kalktım tuvaletin tavanına kablo bağladım sonra oğlumun yanına gittim uyuturken bana anne seni seviyorum beni bırakma dediği aklıma geldi yapamadım. kavgaya şahit olduğu için dedi çocuk
yada barışmalımıyım ilk adımı atayımmı
çok inatçıdır eşim bana güvenmiyosun diye konuşmuyo
yada barışmalımıyım ilk adımı atayımmı
arkadaşlar vurmasından sonra çok kırıldım ama aldatmadığına ve olayın onunla alakası olmadığınada eminim. dedimya çok seviyorum bir pislik yüzünden evliliğimin bitmesini istemiyorum. kaybetmekte istemiyorum. kendimi ezdirmeden nasıl barışabilirim.
kızlar lütfen akıl verin bana. eşimle arkadaşı yüzünden kavga ettik. arkadaşı karısını aldatıyomuş. aldattığı kadının resmini eşimin telefonuna yollamış. bende gördüm çok kötü kavga ettik. bir haftadır küsüsüz. yanında yatmıyorum. ama çok kötü durumdayım. boşanalım bile dedik birbirimize ilk defa böyle bir kavga ettik. ne yapıyım nasıl barışabilirim. oğlum 3 yaşında ve kavgamıza tanık oldu. çok üzülüyo.