Eimle kavga ettim

hmm bence siz eşinize inanmak istiyorsunuz
eğer gerçekten inanıyorsanız ki en iyi siz tanırsınız eşinizi
burnunu biraz sürtün taviz vermeyin eğer bir daha böle bir durum olursa yapabileceklerinizi hissetsin
sonrada yavaş yavaş düzelir..

Saçma bi fotoğraf yüzünden kendine kıydığına değmez canım çocuğunu düşün
Madem barışma istiyorsun barış taviz verme dedikçe biz sen kendini çıkmazdamı görüyorsun anlamadım ben
Ama sakin ol biraz hiç birşey senin canın kadar değerli değil

aman aman sakın...! Bir daha böyle bir şey aklına bile gelmesin.En kötü ihtimalle yalan söylüyordur, aldatıyordur.Hayatından ve çocuğundan daha mı değerli? Eğer düzelmiyorsa beni istemeyeni ben de istemem de, ama asla asla kendinden vazgeçme.

o zaman ikinci hataya gelelim..... yani eşin arkadasının karısını aldatmasına ön ayak oluyorsa bunu onaylıyor demektır..
bu mantıkta olması bıle ınsanı delı edıcı.. yanı nıyetım doldurmak fılan degıl.. dırek empatı kuruyorum suanda..
bır adamın karısını aldatmasına nasıl destek olur benım kocam ? onu yapan oymus gıbı bır sogurum once gozumden duser o anlıkta olsa...

ama iyi ders olmuştur... bır daha burnunu sokmaz o zaman bu ıslere.....

şimdi ben bişe anlamadım..

hem intihara teşşebüs edecek kadar (ipi bile bağlamışssınız) hayal kırıklığına uğramışssınız nefret etmişssiniz herşeyden , hemde onu kaybetmekten soğumaktan korkuorum demişsiniz..

:uhm:

eşinize gönderen kişinin numarasını kontrol ettinizmi
gerçekten müdürümü die

eşim sen çok kıskanç olduğun için yeğeni yalanını uydurdum dedi. gerçeği söylesem inanmazdın yine beni suçlardın dedi. ha bide erkeklerin kendi aralarında sırları olurmuş öyle dedi bende ozaman seninde onda sırrın var senin sevgilininde fotosu onun telde mi dedim iyce çıldırdı ben sana böyle bişey yapmam günahımı alıyosun diye

cok tuhaf bi durum gercekden
arkadasi karisini aldatiyo
sevgilim bana yolluyamiyo fotosunu sana yolasin sende bana yolla
yemezlerr
ne bicim bi olay aklim karisdi cikamadim isin icinden
ama ortada büyük bi yalan oldugu kesin aa bide dayak var tabi üsdüne üstlük

şu kurana el basmalara da bu kadar inanmayın.çaresiz insan herşeye el basar.çocuklarının üzerine yemin edipte aldatan çok insan var

en acısıda bu.. yalan soyleyebılen ınsandan herseyı beklerım ben artık.. helekı boyle yemınler ustune yalan konusmaları..... yalan yalan hayatta en nefret ettıgım sey....lanet bırsey...

arkadaşlar vurmasından sonra çok kırıldım ama aldatmadığına ve olayın onunla alakası olmadığınada eminim. dedimya çok seviyorum bir pislik yüzünden evliliğimin bitmesini istemiyorum. kaybetmekte istemiyorum. kendimi ezdirmeden nasıl barışabilirim.

arkadasim intihari bile düsndüm ne demek allh askina kendine gel senin 3 yasinda bi evladin var sen ona bu haksizligi yapamazsin onu annesiz birakinca eline ne gecek peki
insanlar ne olaylar yasiyoda intihar etmiyo
intihar edenler aciz insanlardir kendine gel lütfen ve evladina saril olaylari iyice anlamaya calis

sürekli o size gelsin hatasını affetirmeye çalışsın hemen yumşamadan yavaş yavaş anlasın ne kadar kötü birşey yaptığını

yanlis anlamada canim bence sen degilde esin acaba senin gönlünü nasil alcak o düsünsün bi kere

valla çok biliyo o eşin !!
git bide özür dile istersen barışın gitsin :hulya:

tavrını koru tartıs kavga et demıyorum, ama yelkenlerı hemen ındırıp meseleyı basite alma...
yapmaktan öte destek olmanın bile senın ıcın cok yaralayıcı oldugunun ıyıce bı bılıncınde olsun.........
kulagına ıyı bır kupe olsun....

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim bence taviz verme üzüm üzüme baka baka demişler eşin tasvip etsede etmesede arkadaşı onuda yoldan çıkarabilir benimde eşimin bir arkadaşı evliydi ve bi metresi vardı onunla kesin olarak görüşmemesini aksi taktirde kötü olacağını söyledim kendisine allahtan benimki 2 ık mık etti ama görüşmedi en azından ben öle biliyorum:sm_confused::smiley-cool:fakat bunu çocuğunuzun önünde yapmasaymışınız iyi olurmuş.hiddetle davranmayın sakin sakin halletmeye çalışın ikna ederek deneyin ama tavrınızı da koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…