sorunlarını benimle paylaşsa içine atmasa daha iyi olurdu hiç olmazsa neye üzüldüğünü yada kızdığı bilirdim ve üstüne çok gitmezdim '' üstüme gelme moralim bozuk kalbini kırarım'' böyle deyince sinir oluyom
eşim işten gelip yemeğini yer uyur.çok cimridir ,her kuruşun hesabını yapar,o da yetmez bağıra bağıra konuşur;öyle ki artık hepimiz onun gibi konuşuyoruz(hiç sohbeti yoktur.çünkü beni m ne demek istediğimi hiç anlamaz!!!
walla o kadar çok sey var kı ama en onemlısı aılesının agzına bakmasaydı ve onları bızım hayatımıza karıstırmasaydı ınanın çok daha mutlu olurduk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inatçı olmasaydı,
dağınık olmasaydı,
anlayışsız olmasaydı,
memleket delisi olmasaydı,
trabzonsporlu olmasaydı (biliyorum trabzonlu bayanlar kızacak ama benim kocam çok abarttı yatıyoz kalkıyoz ligtv, ben istesem bi yere gelmiyo ama maçlara gidip beni yanlız bırakıyo, diğer odada tv izlememe kızıyo bizde boyuna ligtv izliyoz. klava: )
bilgisayar oyunlarına b kadar düşkün olmasa daha iyi olurdu:mymeka:
işten geliyo direk oyun başına oturuyo bişey diyorum anlamıyo çünkü aklı bi karış havaya çıkıyo oyun görünce :mymeka:
su an gayet guzel gıden bır evlılıgım var cok sukur.. :Saruboceq: ama keske dıyorum evlendıgımız ılk zamanlar aılesıyle esının arasındakı cızgıyı koruyabılseydı de tatsız zamanlar yasanmasaydı.. :gitme: hala daha yaptıgı en buyuk hataysa benım dısımdakı herkes kım olursa olsun hersey de baskalarını haklı gorup benı haksız yere hak etmedıgım sekılde suclamasa.. :sinifsinif: cogu zaman ıyı nıyetımden dahı supheye dusuyor.. :sinifsinif: aklını basına almalı artık.. :umursamaz: bır an once.. :1closedeyes:
Değil ağzıyla poposuyla havada kuş tutsa evliliğimizin güzel olacağı yok. Çocuklar için devam eden bir evlilik sürdürüyorum. İçimde sevgi kalmamış bu yüzden hiç bir şey bizi kurtaramaz.