Einiz plak uyumanz isterse?

eşiniz çıplak uyumanızı isterse?

• ne münasebet canım!

OY: 21 3,9%
  • öyle rahat edemem ben,hem çekinirim

OY: 61 11,4%
  • olabilir tabi neden olmasın kocam o benim

OY: 430 80,7%
  • bi fikrim yok

OY: 21 3,9%

• Ankete Katılan
    533
"herif heriiiiiifff klava:" der ömüğünü sıkarım tatlicadiarzu
Allah korusun deprem olur bişi olur, giyinmeyi mi dusuncem dışari çıkmayı mı bre manyak herifin derdine bak hele :enbuyukkk:

Geçirdiğimiz geceye bağlı...:icecream:
Evet kötü ihtimalleri düşünmek gerek ama gerçekten ortam güzel olunca pek insanın aklına olumsuz durumlar pek gelmiyor..:asigim:

"herif heriiiiiifff klava:" der ömüğünü sıkarım tatlicadiarzu
Allah korusun deprem olur bişi olur, giyinmeyi mi dusuncem dışari çıkmayı mı bre manyak herifin derdine bak hele :enbuyukkk:

nitekimde öyle oldu canım.sakarya kafamçokkarıştı depreminde millet sokaklara nasıl çıktı bir görseniz.:1shok:canlı şahitim doğrusu. rahat giyinmek ayrı bişey ama çıplak yatmak dahada ayrı.ben tercih etmem açıkcası

çarşaf saten değilse düşünebilirim...
zira satene özellikle yazın yapışıyorum...
acil durumlar için başucumda uzun derli toplu bir sabahlığım her zaman vardır...
Allahım yaşatmasın da...

sonuçta eşim neden olmasın çekinmem, ve lalemin dedediği gibi Geçirdiğimiz ve geçireceğimiz geceye bağlı son olarakta çirkin betty'e katılıyorum acil durumlar için başucumuzda uzun derli toplu bir sabahlığı her zaman bulundurmak gerek

kocem istesin yeter yatarım tabi :asigim:
onu mu kırıcam:asigim:
ama lalişime de katılıyorum o günkü bana davranışına göre de bi değerlendirme yapabilirim

Benimkinin aklına gelmez...
Keşke istese şu sıcak havada serin serin uyurum...:lepi:.
Benimki daha çok derki " en azından bir atlet,külot giyde çarptırma kendini":roflol:
düşünceli herifim benim.
Şeniz

hanımlar peki,bir iki günlüğüne değil sürekli çıplak uyumak isterse :1rolleyes:

Sürekli çıplak nasıl uyuyayım ayol..
Daha menapoza girmedim..şakkıdı
Her ayın belli dönemlerinde de çıplak uyursam vayy halime..:tomato:
Ama o günler haricinde uyurum,nema problema:icecream:

Sürekli çıplak nasıl uyuyayım ayol..
Daha menapoza girmedim..şakkıdı
Her ayın belli dönemlerinde de çıplak uyursam vayy halime..:tomato:
Ama o günler haricinde uyurum,no problem:icecream:

çok çok çok çok yaşa sen emiiii?? kafamı dağıtmak için böle konulara giriyorum bugün çok berbat bir gününümdeyimmmm ama sayende düzeliyorum ALLAH SENDENDE YORUMLARINDANDA ELLERİNDEDE RAZI OLSUNN LALİŞİMMMMa.s.

yatarım tabi ki neden yatmayayım, hatta o söylemeden de olur :lepi: eşimden mi çekincem Şeniz
tek başıma yaşıyor olsam şuan da çıplak yatardım
Ankara o kadar sıcak ki .. senağlama
ama deprem olayı gerçekten çok kötü olur Allah korusun :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…