Einiz plak uyumanz isterse?

eşiniz çıplak uyumanızı isterse?

• ne münasebet canım!

OY: 21 3,9%
  • öyle rahat edemem ben,hem çekinirim

OY: 61 11,4%
  • olabilir tabi neden olmasın kocam o benim

OY: 430 80,7%
  • bi fikrim yok

OY: 21 3,9%

• Ankete Katılan
    533
Valla ben kocama sarılıp ytmayı seviyorum isterse neden olmasın ama o gün bana iyi davranmış olması lazım bide azçık naz yaparım

bende yatıyorum 2 aylık evliyim zaten cok yeniyiz ..ilk hafta alısamamıstım hala onun önerisine uydum güzel ya helede ona asıksan kendini cok huzurlu hissediyorsun:):)
ııı bide baskalarına kaptrmak istemiosanız onu mutlu edıceksnz ;)

kızlar 15 senelik evliyim bu işin yenisi eskisi olmuyor ten uyumu çok önemli doğru insanla birlikteyseniz dünyanın en huzurlu yeri onun kollarının arası bide çıplaksanız deymesinler keyfinize

ohhhh vallaa aylin keyfin bozulmasın kuşum amaaaannnn souynup sarılıp yatasım geldi beeee Şenizkaydirigubbakcemile3

ayy ben yatamam cıplak biraz durup yine giyinirim
ama eğer cok isterse o yatsın cıplak kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana
dünya hali ne olacağı belli olmaz hırsızı var depremi var

Güzel geçen bir gecenin sonunda dinlenmek için (evliler anladı sanırım) bir müddet yatılabilir ama çocuğunuz varsa zaten buda biraz zor.Deprem olabilir hırsızlık olabilir Allah korusun ölüm olabilir. Her zaman tedbirli olmakta fayda var.Bizim bir tanıdığımız bu durumda kalp kırizi geçirip ölmüştü.

beraber oLduktan sonra ben de uyurum öLe neticede ama o da çıpLak oLucakk :jeyyar: ama çoğunLuğun dediğide doğru yani deprem oLsa ALLah korusunn senağlama
ama durum ya gerekirse uyurum tabi zevkLe aşık oLduğum adam neticede.. BakaLım bi evLenektee :1hug:

valla biz güzel geçen gecenin ardından bazen çıpak yatarız zaten, çünkü aşıkız birbirimize ve güzel oluyor, ama her zaman değil tabiki, söylersede hiç çekinmem çünkü kocam o benim, onunda çok hoşuna gider eminim

valla biz güzel geçen gecenin ardından bazen çıpak yatarız zaten, çünkü aşıkız birbirimize ve güzel oluyor, ama her zaman değil tabiki, söylersede hiç çekinmem çünkü kocam o benim, onunda çok hoşuna gider eminim

çok hakLısın tatLımm :kahve:

valla ben onu bunu bilmem arkedeş bir kadın her haim albenili olacak ama her zaman vermeyecek(ben hariç dayanamam artı o vermesede ben alırım hehe) şahsen ben her zaman çıplak yatarım geceleri bi ara uyandığımda bakarım ki arkası dönük dayarım popomu sıkıyosa dönmesin . ama tedbiride elden bırakmamak lazım demi yatağımın yanında bornoz, gecelik vs bulundururum!...-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
istediginde ewet..
yoksa evimiz kaloriferli olmadıgı için kış aylarında özellikle polardan vazgeçmiyorum
banne çok istiyosa kendi soysunnnnn

Ay Yok Hayatta Rahat Edemem Valla kafamçokkarıştı Aniden Allah Korusun Deprem,Yangın Başka Bişey Olur O Panikle Cıbıldak Çıkarım Valla Sonrada Seyret Hele Rezilliği sırnaşık şey-tatlicadiarzu-

istese keşke sadece özel anımızda çıkarır sonra giy der ben çok severim çıplak girerim
başucumda sabahlığım olur

Son düzenleme:
Back
X