Einiz plak uyumanz isterse?

eşiniz çıplak uyumanızı isterse?

• ne münasebet canım!

OY: 21 3,9%
  • öyle rahat edemem ben,hem çekinirim

OY: 61 11,4%
  • olabilir tabi neden olmasın kocam o benim

OY: 430 80,7%
  • bi fikrim yok

OY: 21 3,9%

• Ankete Katılan
    533
yahu o benm kocamsa ne için cekineyim ki daha önce defalarca gördüğü yerlerimi görcek diye mi :D komik :D
tedbirli olup yanınızda sabahlık gecelik bulundrduktan snra seve seve yaparım aayrıca bnm de cok hoşuma gideceği kanısınadyım :))

Arasıra bana bunu söylerr :)
Bende tamam derim:)
Yani bu ikimizinde çokkk hoşuna gidicek olan bir şey:)
Sorun yok ikimizde öyle yatarız.

hiç kusura bakmasın kışın yatamam üşür hasta olursam nolcak!!!!!
belki yazın cnm isterse yatarım
evlenceğim zaman tabi :D

ben giyinik yatamadığımdan dolayı bu teklifi onun yapmasına gerek yok. giysideki pijamadaki o dikişler gece boyu uyutmaz beni.

ben yatamam ya acayip deprem fobim var uyuyncaya kadar akla karayı seçer eşim uyuduktan sonra da kalkar giyinirim heralde:P

hmmm olabilrde olmayabilrde
dha çok ruh halime bağlıı ,, ımmm
ama çırılçplak yatmaktansa kısacık bi şort , ince ve dar bi penye giymeyi terch ederim ....

olabilir tabi eşim o benim neden olmasın kaydirigubbakcemile3

ama geceler çokk uzun olur ozaman çokk uzun kızz uykusuzluktan harap oluruz ateşle barut yanyana durmaz :lepi:

aaa çok ilginç bi naket doğrusu ama arkadaşım sana katılıyorum demesine gerk yok ben zaten severim :))) ama olası felaket durumları için üzerime heme alabileceğim pratik bi şeyler olmalı baş ucumda

zaten böyle şeyler bizim fazla olmuyor ama benimde aklıma hemen deprem falan gelir düşünsenize öyle cıkarıldıgınızı göçükten aman alahh korusun gönlü olsun diye yatarım ama sabaha kadar değil

rahatlıktan yanayım zaten işime gelir ama çamaşırla uyurum yinede bende melekler gelmez diye biliyorum basucumdada mutlaka pijamam durur ne olur ne olmaz yanii

valla ortam onu gerektiriyorsa yaparım tenlerin dokunması hoş bişey yakın oluyosun bir oluyosun tabiki acil durumlar için baş ucunda bulundurman gereken birşeyler olmalı ama utanılcak bişi yok kızlar ya onlar hayat arkadaşlarmız

Back
X