Einiz plak uyumanz isterse?

eşiniz çıplak uyumanızı isterse?

• ne münasebet canım!

OY: 21 3,9%
  • öyle rahat edemem ben,hem çekinirim

OY: 61 11,4%
  • olabilir tabi neden olmasın kocam o benim

OY: 430 80,7%
  • bi fikrim yok

OY: 21 3,9%

• Ankete Katılan
    533
yaz aylarında çok sık yatarım bu şekilde en güzel giysimiz cildimiz demi kızlar bende kocamın yanında en güzel giysimle uyuyorum :)))

ileride evlendiigmde kocam böyle birsey istese yaparim herhalde sonucta güveniyorum ona evlenmisim herseimi görmüs bilmis :)))

bizdede bi acayiplik vardır gülmeyin kızlar ben çıplak yatmak isterim ammavelakin yatamam çünki eşim kızar vücudunun üst bölgeleri deforme olur yatma çıbıldak çıpıldak diyoooŞeniz :utangac: çok ilginç bi çiftiz biz yavvvkaydirigubbakcemile3

bizdede bi acayiplik vardır gülmeyin kızlar ben çıplak yatmak isterim ammavelakin yatamam çünki eşim kızar vücudunun üst bölgeleri deforme olur yatma çıbıldak çıpıldak diyoooŞeniz :utangac: çok ilginç bi çiftiz biz yavvvkaydirigubbakcemile3
eşin ne kadarda çok geleceği düşünüyomuş:roflol::roflol:

nasil deforme olabilir ki anlamadim ben galiba:utangac:

üstümüzde sadece bir kaç saniye kalan, dünyanın parasını verip aldığımız bir sürü sexi çamaşırlara yazık oluyor aslında sırnaşık şey

soruya bak.cewaplara bak...
-ne munasebet canım
-öyle rahat edemem ben çekinirim
bu iki şıkkı seçen ewli bayanları anlayamıyorum....
neden çekiniosunuz? onca şey yaşadıktan sonra neden çıplak uyumayasınız ki :P
yani söyledıgınız gıbı deprem wb. bu gıbı nedenleri öne sürenlere eywallah haklılar da 'olmaz cekınırım' de ne oluyo yani:) ne bu tripler:) ınsan mahremının yanında neden çekinir hiç anlamam :)

bende korkarım ,deperem falan aklıma gelir birde çocuklu aileler için istenmeyen sonuçlar olur..benim küçük oğlan her gece nerdeyse yatağından yanımıza yatmaya gelir..

ciplak yatmak cok rahat oluyo gercekten ama üstünüzden yorgani ceken bir kocaniz yoksa...

bu aralar soguk diye pijamalar favorim ama yazin asla yatamam öyle bisey giyip...

Hiç çekinmem,eşim o benim..

Yatak odasının mahremiyetindeyiz nasılsa..Yeri geliyor birlikte oluyoruz da çıplak uyumaya mı utanacağım...kafamçokkarıştı

Cevap :e şıkkı : Ben zaten o istemeden de arada öyle yatıyorum....:jeyyar:

Back
X