- Konu Sahibi uyuyan_gxuxzel
yaz aylarında çok sık yatarım bu şekilde en güzel giysimiz cildimiz demi kızlar bende kocamın yanında en güzel giysimle uyuyorum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin ne kadarda çok geleceği düşünüyomuş:roflol::roflol:bizdede bi acayiplik vardır gülmeyin kızlar ben çıplak yatmak isterim ammavelakin yatamam çünki eşim kızar vücudunun üst bölgeleri deforme olur yatma çıbıldak çıpıldak diyoooŞenizçok ilginç bi çiftiz biz yavvvkaydirigubbakcemile3
bizdede bi acayiplik vardır gülmeyin kızlar ben çıplak yatmak isterim ammavelakin yatamam çünki eşim kızar vücudunun üst bölgeleri deforme olur yatma çıbıldak çıpıldak diyoooŞenizçok ilginç bi çiftiz biz yavvvkaydirigubbakcemile3
ay canım çok komiksin bu halde güldürdün beni yerimsenibenben rahat edemmemm üstelik bide kıllı bi eşiniz varsa kıllar battıkça siz kaşınırsınız........]
istesin ama pek yatamam hele dort aylik hamile gibi gozuken gobegimle olmaz olamaz, kendimi dobili hissederim yahu :))
bende korkarım ,deperem falan aklıma gelir birde çocuklu aileler için istenmeyen sonuçlar olur..benim küçük oğlan her gece nerdeyse yatağından yanımıza yatmaya gelir..