- Konu Sahibi uyuyan_gxuxzel
:teytey::teytey::teytey:valla kocam ıstemeden ben ısterım yaaaaaaaaaaa
derımkı bugun cıplak yatsana:teytey::teytey:
derımkı bugun cıplak yatsana:teytey::teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabiler ama yeni öğreniyoz işte sizin gibi çok bilmişlerden naniknanikFegat 4 senelik evlisin... :mymeka: Bir de kendini acındırıyor...sengözlerimebaksanab
Hahahahayyyy...:
İkinizin de ruhu menapoza girmiş bence..
Hiç de yuh çekmem..:
Ne var ki sanki?
Kocem ayol,o söylemese de canım çekmişse çıplak yatarım ben ne olacak ki?Şeniz
Geyik değil vallahi yatarım..O özel günler haricindeki her gece çıplak yatarım
Yeter ki gönlüm hoş,yüzüm güleç olsun..:icecream:
Ben yatarımjeyyar Kötü olayları ve afetleri falan düşünürsek hiç çiftleşmememiz gerekir. Zira ne zaman olacağı belli değil arkadaşlar....:lepi:
Başucumda daima hızla giyinebileceğim şeyler mevcuttur. Zaten tam olarak soyunuk olmasamda pek de giyinik sayılmam yatarken...:
Kocadan çekinilir mi yaw?
yaa ama dusda 8 saat kalmiyosun ki arkadasim...en fazla yarim saat gir cik..ama ciplak uyuyucna saatlerce öylesin..vede hirsizi var arkaadslarin dedigi gibi..yada depremi var..biz tedbirimizi alalimda gerisi allaha kalmis degil mi amaabazılarınızı duyanda bi başkası istiyor bunu sanacak:) eşiniz istemiş, ne var yani.:) ayrıca öyle ihtimalleri düşünerek yaşayacak olursak duşa falanda girmememiz lazım. yoksa üzeriniz giyinikmi alıyorsunuz duşuda:CüvCüv:
canım mor kafam Şenizyok yatmam...şu sıcak günlerde boğazımdan bileklerime kadar inen pazen gecelik yada pijamada gibi şeylerde giyemem ama penyeden kısacık şort ve üstü askılı olan babydole tarzı yatak pijamalarım var...onları giyiyorum...:sm_confused:hem eşimde böyle seviyor:asigim:....ya kızlar benim takıntılarım vardır bazı şeylerde...insan uyku halinde kontrollü değildirki...yani hiçte seksi görünmeyen garip pozisyonlara girebilir sonuçta nahoş ve hiçte hoş görünmeyen bir halimiz olabilirsengözlerimebaksanab...
zaten bizim gibi yetişkin çocukları olanlar için mümkün değil...ve tabii hayat bu gece aniden birşeyler olabilir o uyku sersemi içinde insan toparlanamayabilir....CADIARZUvs vs ıııı_ıııhhh benim bir sürü mazeretim var olmazzz...
gel kız öpecem Şenizben rahat edemem sanırım ya..
iç çamaşırı olabilir, her türlü gecelik falan olabilir
ama çırılçıplak... bilmiyorum çok hoşlanmadım bu fikirden..
masalım canikom ben halen donumla girerim dusabazılarınızı duyanda bi başkası istiyor bunu sanacak:) eşiniz istemiş, ne var yani.:) ayrıca öyle ihtimalleri düşünerek yaşayacak olursak duşa falanda girmememiz lazım. yoksa üzeriniz giyinikmi alıyorsunuz duşuda