Einiz plak uyumanz isterse?

eşiniz çıplak uyumanızı isterse?

• ne münasebet canım!

OY: 21 3,9%
  • öyle rahat edemem ben,hem çekinirim

OY: 61 11,4%
  • olabilir tabi neden olmasın kocam o benim

OY: 430 80,7%
  • bi fikrim yok

OY: 21 3,9%

• Ankete Katılan
    533
Valla benimki her gece şansını dener , hiç vazgeçmez.Bende keyfim yerindeyse he derim ,yerinde değilse çok beklersin,sen şansını kaybettin derim:)))Ama o hiç yılmaz her gece teklif eder:))))Kışın bile...
Biz 4 senedir bebek işini beceremedik,becerenleri ayakta alkışlıyorum....

Fegat 4 senelik evlisin... :mymeka: Bir de kendini acındırıyor...sengözlerimebaksanab
olabiler ama yeni öğreniyoz işte sizin gibi çok bilmişlerden naniknanik
hemde öyle şeylerlen işim olmadığından bilmiyorum sitenin ablalrı ne işe yarar yanlışlarımı düzeltin işte çok bilmişler:1closedeyes:

Hahahahayyyy...:
İkinizin de ruhu menapoza girmiş bence..
Hiç de yuh çekmem..:

Ne var ki sanki?
Kocem ayol,o söylemese de canım çekmişse çıplak yatarım ben ne olacak ki?Şeniz
Geyik değil vallahi yatarım..O özel günler haricindeki her gece çıplak yatarım
Yeter ki gönlüm hoş,yüzüm güleç olsun..:icecream:

imzasengözlerimebaksanab:dance:

Ben yatarımjeyyar Kötü olayları ve afetleri falan düşünürsek hiç çiftleşmememiz gerekir. Zira ne zaman olacağı belli değil arkadaşlar....:lepi:
Başucumda daima hızla giyinebileceğim şeyler mevcuttur. Zaten tam olarak soyunuk olmasamda pek de giyinik sayılmam yatarken...:
Kocadan çekinilir mi yaw?

e buna da imzasengözlerimebaksanab:CüvCüv::1hug::asigim:

yok yatmam...şu sıcak günlerde boğazımdan bileklerime kadar inen pazen gecelik yada pijamada gibi şeylerde giyemem ama penyeden kısacık şort ve üstü askılı olan babydole tarzı yatak pijamalarım var...onları giyiyorum...:sm_confused:hem eşimde böyle seviyor:asigim:....ya kızlar benim takıntılarım vardır bazı şeylerde...insan uyku halinde kontrollü değildirki...yani hiçte seksi görünmeyen garip pozisyonlara girebilir sonuçta nahoş ve hiçte hoş görünmeyen bir halimiz olabilir :utangac:sengözlerimebaksanab...:roflol:
zaten bizim gibi yetişkin çocukları olanlar için mümkün değil...ve tabii hayat bu gece aniden birşeyler olabilir o uyku sersemi içinde insan toparlanamayabilir....CADIARZUvs vs ıııı_ıııhhh benim bir sürü mazeretim var olmazzz...:dilcikar:

Bende espiri yaptım Hüzün yafu
Songül gibi bir kadının kuması olabilir mi hiç..
Allah bagışlasın Songül abla

bende uyuyabilirim oyle hatta uyudumda ama iste melekler gelmezmis olayi her defasinda sikinti yapti ama uyudum iste.hatta dedim ya olup kalirsam boyle diye.Allah korusun.

bende uyurum ne öle felaket tellallıyı geçmişiniz he kötü düşünmeyin canım sizde yani..........

ben kesinlikle uyumam biz tatildeyken otelde hırsızlık oldu ve yeni evli bi çiftin odasına girmişti hırsızlar ve kız giden paralara degil çıplak uyumuş onu öle gördüklerine agladı durdu ........

ben rahat edemem sanırım ya..
iç çamaşırı olabilir, her türlü gecelik falan olabilir
ama çırılçıplak... bilmiyorum çok hoşlanmadım bu fikirden..

uyumam kolaysa bide o uyusun şortla falan neyse
ama çırılçıplak asla şakkıdı
ölümü kalımı var depremi var ayol şakkıdı

bazılarınızı duyanda bi başkası istiyor bunu sanacak:) eşiniz istemiş, ne var yani.:) ayrıca öyle ihtimalleri düşünerek yaşayacak olursak duşa falanda girmememiz lazım. yoksa üzeriniz giyinikmi alıyorsunuz duşuda:CüvCüv:

bazılarınızı duyanda bi başkası istiyor bunu sanacak:) eşiniz istemiş, ne var yani.:) ayrıca öyle ihtimalleri düşünerek yaşayacak olursak duşa falanda girmememiz lazım. yoksa üzeriniz giyinikmi alıyorsunuz duşuda:CüvCüv:
yaa ama dusda 8 saat kalmiyosun ki arkadasim...en fazla yarim saat gir cik..ama ciplak uyuyucna saatlerce öylesin..vede hirsizi var arkaadslarin dedigi gibi..yada depremi var..biz tedbirimizi alalimda gerisi allaha kalmis degil mi amaa
:mymeka:

yok yatmam...şu sıcak günlerde boğazımdan bileklerime kadar inen pazen gecelik yada pijamada gibi şeylerde giyemem ama penyeden kısacık şort ve üstü askılı olan babydole tarzı yatak pijamalarım var...onları giyiyorum...:sm_confused:hem eşimde böyle seviyor:asigim:....ya kızlar benim takıntılarım vardır bazı şeylerde...insan uyku halinde kontrollü değildirki...yani hiçte seksi görünmeyen garip pozisyonlara girebilir sonuçta nahoş ve hiçte hoş görünmeyen bir halimiz olabilir :utangac:sengözlerimebaksanab...
zaten bizim gibi yetişkin çocukları olanlar için mümkün değil...ve tabii hayat bu gece aniden birşeyler olabilir o uyku sersemi içinde insan toparlanamayabilir....CADIARZUvs vs ıııı_ıııhhh benim bir sürü mazeretim var olmazzz...
canım mor kafam Şeniz
dimi yahu? bi de uyurgezerseniz işiniz yaş :roflol:

ben rahat edemem sanırım ya..
iç çamaşırı olabilir, her türlü gecelik falan olabilir
ama çırılçıplak... bilmiyorum çok hoşlanmadım bu fikirden..
gel kız öpecem Şeniz

bazılarınızı duyanda bi başkası istiyor bunu sanacak:) eşiniz istemiş, ne var yani.:) ayrıca öyle ihtimalleri düşünerek yaşayacak olursak duşa falanda girmememiz lazım. yoksa üzeriniz giyinikmi alıyorsunuz duşuda
masalım canikom ben halen donumla girerim dusa :utangac: tatlicadiarzu

Back
X