Einizi nette bir kzla konuurken yakalasaydnz ne yapardnz?

oo çok fena bi durumm....direk tartışırdık galiba..yada hiçbiş demezdim çıkardım hayatında...nası oluosa eşimle tartışma durumlarımızda ağzımı bıçakk açmıo..heralde yine sessi sessiz onu allaha havale ederdimm....ama kimle konuştugunuda ögrenip o kızı bi güse fallardım heralde...ayy çok kötü yaaa...

olayın aslını astarını öğrenmeye çalışırdım belki işyerinden arkadaşı, belki benim tanımadığım bir akrabası vs..vs....
hemen parlamazdım yani

olayı anlayama calısırdım sezilerime güvenirim kendini ele verirdi zaten ve affetmezdim boşanırdım cunku ben aşka saygınlıga cok önem veren birisiyim bunu yitirdikten sora devam edemezdim

walla once yazısmanın boyutlarını ogrenmeye calısırdım. adam gıbı konusur ve sıkı denetıme tabı tutardım bı sure. oldu oldu,olmadı walla napalım baska yollar da buluruz elbet...

kızlar bu durum gerçekten çok zor, ama öyle uzaktan yaşamadan konuşmak çok kolay malesef, bende yaşamadan önce aynen sizin gibiydim. bu ve benzeri konularda, ama insanın nutku tutuluyor çok garip bi his bu tarif edemem, ki sizde umarım hiç bir zaman bu hissi öğrenmezsiniz.
Evliliği bitirmeye değermi ? konusuna gelince, 3 hafta önce eşim, benim hem sevgilim hem en iyi arkadaşım, benim beynimdeki o mükemmel adam portresini yerle bir etti ve 2 hafta arayla üst üste 2 defa yıkıldım, gönlüm o kadar yaralı ki..
varın siz düşünün evliliği bitirmeye değer mi?, bitirmesen ne olur ? herşey eskisi gibi olur mu ?

Bu arada ben 4 yıllık evliyim ve henüz çocuğum yok, ne düşüneceğimi bile şaşırdım, neye inanacağımı; bir uzmandan yardım alıyorum en azından kendimi toparlamak için..
Yani bu çok yıkıcı ve zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın.

Son düzenleme:
-önce bakarım sonra bu KıM derim
-şaşırırsa anlarım ki ; bir haltı... soğuk kanlı biri olduğumdan
-ne yazışıyorsunuz derim
-söylemezse yandı
-eşimde yanımda , yazdıklarımızı okuyor desene derim
-yazmazsa yandı..
kızla muhatap olmam..eşimin ensesinden tuttuğum gibi evin bir ucundan bir ucuna çeviririm..
ama benim eşim yapmazzz...şimdi bunu okuyan bayanlar ; sen öyle san diyecekler..
evet YAPMAZZZZ çünkü bir kaaaaaaççç kez yaptıı taktik değiştirerek ...ve onu eşşek sudan gelinceye kadar dövdüm..boşanmaya karar verdiğimde adam bırakmıyordaa bacım
maden sen boşanmayacaksın sümük gibi yapıştında ne b...işin var senin bunlarla diye oklavayla üstüne saldırdım..bundan dolayı yapamazzz...geçen gün mail attım güzelde bir modelin resmini yapıştırdım başka bir mail adresi aldım mail attım..birde cilveli yazılar yazdım..yok anam banamısın demiyor cevap bile yazmadı..
bakın arkadaşlar benim için önemli olan şu; yazışmış dimi...bunu adam gibi açıklayacak ama ilk sorunun ilk cevabında..bana çevir kazı yanmasın hesabı yapıp aptal yerine koyarsa...eşşek sudan gelinceye kadar dayak yerrr... ve ben elimi sürdüğümde o eşşek sudan gelmezz...ben göz göre göree aptal yerine konulmaktan hoşlanmam..

hıc bısı yapmazdım..
kımle ne konustugna bakardım takıp ederdım..
baska turlu aldatamayan erkek bence kendını bu sekılde tatmın edıyodur..

esim oyle bisy yapsa herhalde o bilgisayari kafasinda kirarim...Allah'im yasatmasin oyle seyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…