Einizi nette bir kzla konuurken yakalasaydnz ne yapardnz?

bu masum bir şey değil bence.nette muhabbetler genelde yatakta biter ,konu eşse.bunu ben 2.5 senedir yaşıyorum çünkü.eşimle 4 yıllık evliyim .2.5 senedir aldatılıyorum.daha doğrusu eşim beni aldattığını sanıyordu.ta ki 6 ay öncesine kadar.şimdi allah öyle bir ceza verdiki şuan istesede kimseyi göremiyor.umarım bütün aldatan eşler akıllanır.

Öyle birşeyle karşılaşsaydım bir daha asla güvenmezdim.Öyle mecburiyetten bir evlilik olurdu.:1no2:
Ya da yanında kalamazdım.Bilemiyorum Allah korusun.Böyle bir şeyi düşünemiyorum bileklava:

çok ayıp çoookkkk şu erkek milleti hiç rahat duramazmı
ben boşanmazdım ama iyi bir ders verirdim şöle bi akıllansın

kesin parçalarımm..bi kere böle bişey yapan insandan herşeyi beklersin artık..güven olmayınca evlilikde olmaz..donuna kadar alır kapının önüne koyarımm...allah böyle bişeyi kiç kimseye yaşatmasınn

benım kocamsa yapamaz...bu konuda ne kadar hassas oldugumu bılıyor.. oldu kı yaptı ve yakandı... bensızlıgı goze almıs demek ee ozaman bırakayım bensız olsun...

bi erkek farklı arayışlara girmeye başaldıysa mutlaka bişeyler yanlış gidiyodur önce kendimi sorgularım ben nerde yanlış yapıyorum diye görmezlikten anlamamazlıktan gelir onu tekrar kendime bağlamaya çalışırım eğer herşey düzelirse sadakatından emin olursam bu konuyu sonsuza dek kapatırım
kapatamıcaksan sürekli hatırlatıcı davranışlarda bulunursan bidaha o evliliği toparlayamazsın işin içinden çıkılmaz hale gelir o zamanda ayrılmak en iyisidir
evliliğini bitirmek istemiyosan kocanın sana aşık olmasını sağla dırdırcı ısrarcı bunaltıcı olma ona bi sınır çiz o sınırıın içinde özgür olsun bırak senin sınırların içinde olduğunu anlamadan özgürlüğünü yaşasın o zaman hayattanda evliliktende tad alır
en yakın arkadaşı ol birlikte bişeyler yapın senin yanında eğlensin mutlu olsun
eve kapanıp kalma sosyal ol bilgili ol bakımlı ol
o zaman senden başkasına yoğunlaşamaz
yani ben netten bi kızla konuşuyo diye sevgilimi kocamı bırakmam sorun nerdeyse düzeltmeye çalışırım ipleri koparmadan aman dikkat

bu konu başlığı bile tüylerimi diken diken ediyor ve herkesin başına gelebilir...şunu yaparım bunu yaparım diyemiyorum...çok kırıcı olacağı kesin...bunun beni ne kadar üzeceğini bildiği halde yapıyorsa ne yapabilirsiniz,bir yerlerde bir hata vardır...ya o sizi sevmiyordur,ya sizin davranışlarınız yüzünden sizden uzaklaşmaya başlamıştır...sorunu anlamaya çalışırım ilk önce gerisini bilemiyorum...

Madem kötü niyeti yok aynısını bende yapayım kabul ederse ne ala, etmezse demekki masum bişey değil.. vereliniortak

büyük konuşmayın aynı sey benim basıma geldi bir akrabasının radyosunda canlı cett vardı tabi radyo dinlemek icin giriyorduk bir gün dikkat ettim kendide yazıyor bir iki gün sonra beni görünce yazmayı kesiyor janet bos dururmu bir takibe aldım o iste tüm yazdıklarını okudum tabi bu yazılar gece iki üc gibi ama kocam normal yazıyordu selam kelam baska bir sey yok ama kız tam bir askıntı bos bıraksan hersey olabilir gece bir telefon oh ne ala ertesi gün bana kızıyor benimi izliyorsun diye ne hakkın var dedim tabi izleyeceğim güven veremisen senin sorun kıyameti kopardım ama kuzu kuzuda oturduk evimizde böyle kızlara koca bırakılırmı niye kapıya koyuyormusuz gözünü oyup yalvartmak en güzeli :mymeka:

aldatma bencede ama ayrılmak biraz ağır olur burnundan getirebildiğim kadar getirir ve bida pc nin başına oturmasına asla izin vermezdim soluğum devamlı ensesinde olurduklava:

vallaaaa konuşmalarına bakarımm , ne tarz olduguna, kim bu diye sorarım ,gım mım ederse pcyi kapatır fişini çeker bi güzel yere fırlatırım...başkada bşy yapmama gerek kalmaz heralde...uzun bisüre konuşmam tabi..sonrası için bşy diyemiycem:):):)

o andaki tepkimi ben kendim bile kestiremiyorum canım katil olmazsam iyidir...bir daha da beni göremez asla kabul etmem zaten daha napmasını beklemeliyimki boşamak için? biter!!!

KIZLAR tam 2-3 hafta önce facebook'ta baktim bir arkadaslik istegi gelmis
bir adamdan, dedim belki akrabalarimdandir herhalde bir profiline baktim,
1965 dogumlu, üstelik evli yaziyor orda..resmide vardi..kafamçokkarıştı:1shok:
hangi suratla arkadaslik gönderiyor bende anlamadim ki, görmezlikten gelip kabul
etmedim tabiki.. dikkat edin eslerinize..
ya bide babam yasinda adam yaa... yaziklar olsun..klava:

yapamaz yapsa sonucu bılıyodur..eger oldukı seytana kapıldı sonucuda bılır elbette..

valla yapacak bişey yok bence..ne kadar yasak koyarsanız koyun .içinde varsa yine yapar yine yapar..ne kadar konuşsakda boş yaniii...bende çok üzülürüm öyle bişey olsa ...ama elden bişey gelmez işteeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…