Einizin Sevgilisine ev atn duysanz ne yaparsnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemen kadın için tuttuğu eve giderim bütün kızgınlığımla kadını tanınmayacak hale getirecek kadar döver sonra diğer odaya kitler bir süre sonra tekrar döverim .bu arada eşimide çağırırım tabi bakalım onu tanıyabilicek mi?:roflol:

köpekten beter ederimm
anlayan anladı:1closedeyes:
şimdi bile sinirlendimmmmklava:kötükedihüso:mymeka:

önce o kadını tanınmaz hale getirim kocama gelincede onu süründürüdüm ...

Allaha havale edip çeker giderim ne yapayım!...

Kocamı donuna kadar alır o eve sepetlerim mutlu mesut yaşayıp giderler kaydirigubbakcemile2

bende hiçbirşey yapmam Allaha havale ederim ben kurtulduğuma sevinirim o da beni kaybettiğine yanar çünkü sadece o kaybetmiş olur...hee ona ait ve ondan gelecek hiçbirşeyide almam

ahh canım gelsin de beraber oturalım derim.. ev işlerine baksın senin gönlünü yapsın bedavaya bu tür şey bulmak zor derim. rencide ederim ikisinide...bayanın ailesinden de kişilerle görüşür kızlarının gönüllü bişiy olduğunu söylerim. ...cinayet mi çıkar dünya mı durur banane bir daha.bende giyinir süslenir kendime bakar tatilime giderim. beş kuruşsuz bırakır onları intihara sürükler hayatıma devam ederim.

butun bunlar olurken metresmis ev acmakmis eee ben nerdeyim ayaktami uyuyorum ha diyelimki yinede(allah yasatmasin) oldu geriye tek bi sey kaliyor.valizini toplar kapidan degil pencereden atarim..benim icin bitmistir

Onlar o ikinci evde değilken içeri girerim,bütün eşyaları fakir fukaraya dağıtırım.Şimdi üçüncü evi açsın bakalım:roflol::roflol::roflol:

ya boşarım demekle olmuyor bu işler neye baglı oldugunuz durumunuz çok degiştiriyor.. benim dayım bunu yaptı ve eşi halen sabrediyor.. bazen düşünüyorum nasıl katlanıyor.. annesiğille problemleri var maddi durumları çok kötü. abisinin eşiyle anlaşamyor vs. işte biraz gitsem durumda kötü anlaşamıyorum die düşünüyor. ee kızıda var onuda bırakamıyor.işte katlanıyor nasıl katlanıyor bunu onada sormak lazım.velhaslı zorda olunca katlanılıyor. rabbim kimsenin başına vermesin

Valla ekonomisi buna yetiyorsa bravo!.............................................

Actigi evi onun ve sevgilisinin basina yikarima.
Sonra bosarim bir güzelde nafakami alirim
kötükedihüso

ayyy allahım göstermesin de yaşatmasın da yuva yıkanın yuvası olmaz

Onların seviyesine inmem asla!! ikisiylede muhatap olmam..Bo$anma davamı açıp ya$adığım $ehirden uzakla$ırım..Telefonumu da kapatırım.

Allah korusun
parçalardım herhalde ikisinide

anındaaaaaa kapı dışarı atarım.o duruma düşmeden bizler ayağımızı denk allaım ne olur ne olmaz.yarın ne getirir bilinmez demi ama

işte bunu yaparımklava::mymeka:kötükedihüso

öncelikle, allah kimseye böyle bisi göstermesin.. ayy cok kötü bisii.. düsmanimin basina bile vermesin..

amaa.... olurda yakalarsam...
alllaahhhhhh tutmayin beniii... artik elime ne gecerse kafalarinda kirarim... dolap, televiziyon :roflol: ondan sonrada katil olurum gider pasa pasa yatarim hapisde :roflol: yok öldürmem ama öldüresiye kadar paralarim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…