Einizin Sevgilisine ev atn duysanz ne yaparsnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o evi başlarına yıkarım....yakarım ulannnnn..kötükedihüso

onu donuyla bırakırım,ölünce bile affetmem onu herzaman baş düşmanım olur bu dünyadakötükedihüso

o andAN İTİBAREN EŞİM OLMAZDI HERHALDE....

OLSA OLSA DÜŞMANIM OLURDU.......

eşimin bi sevgilisi olcak ona ev tutacak aşamaya kadar gelecek.ben hala öğrenmemiş hiç bişi anlamamış olmam ki.çoktan bitmiş olur.benden sonrada ne halt yerse yesin zaten

eşimin sevgilisi olduğunu bilcem birşey olmayacak ama ev açtığını öğrencem naparım naparım, güle güle oturmasına giderim herhal şakkıdı

Evin çok uzak olmaması için dua ederim ki tekmeyi bastığım gibi oraya kadar uzatabileyim diye.:mymeka:

Değil ki ondan sonra beni görsün sülietimi bile görmesine müsade etmem yolu açık ola.

allah kimseye göztermesin .düsünmesi bile kötü ayy hemen bosarimmmmklava:

eşim işi ev açmaya kadar vavardıramadan rabbim bana bazı şeyleri rüyamda gösterir yada fısıldar olduda (oldu derken internette evli erkeler rağbette ya ondan yoksa önemli bişi yok ) o yüzden yapamaz ha olurda yaparsa ne boşicam uzun süre süründürürdüm nasılsa tapusu bende yasal olarakta ilahi olarakta suçlu durumda olan o nasılsa. eğer böle bişeyi öğrenirsemde hiç öğrendiğimi belli etmeden kıyafetti eşyaydı veya para olarak eşimi zorlardım ee öle olunca bi seçim yapması gerekir o zamanda bunu bildiğimi o evide mahkemede elinden alacağımı ama kıçındaki donunu bile almadan boşanmazdımmm bide çocuklarının yüzünü anca rüyasında gösterirdim.. haa sevgilisine gelince evin adresini bilumum yerlere verir milleti başına üşüştürürdüm uğraşsın dursun...

Son düzenleme:
yahu bana baştan soru garip geldi bikere..sanki tek dert ev açılmasıymış gibi..ona niye ev açıyo da beni daha büyük bi eve taşımıyo der gibisırnaşık şey Eşimin sevgilisine ev açtığını duyabiliyosam bikere,daha iş oraya varmadan sevgilisi olduğunu da duyabilirim demektir ..ee ben de dur bi ev açsın da öyle yolayım ben şunu demeyeceğime göre.direk ağız burun girerim klava::roflol:

Afedersiniz "seyini" kesip eline veririm; "alin simdi bunu tepe tepe evinizde kullanin" derim...derrmmmiiisssimmmmm kaydirigubbakcemile3
Ay cok sapik ruhlu gördüm kendimi bugün:roflol: Ay tövbe tövbe yaaa...
O adam icin hic bir sey yapmaya degmez...cehenneme kadar yolu var...

Son düzenleme:
Önce yasal yolla donuna kadar alırım; sonra o halde fotoğraflarını çeker ibreti alem olsun diye sehrin her yerine asarım; sonrada şutlarım :mymeka: napıcam başka klava:

Allah gostertmesın yaa..
basıma gelırse böyle bişeyde bosarım..

donuna kadar alir alamadigimida yakarim sonusca iki kurus paramiz biriksindiye ikimiz birden calisiyoruz cocugum hakkini kimseye yedirmem
sonra kime isterse ona gitsin beni baglamaz

sevgilisi olamaz ki ev acsin ona.klava:
cünkü yaparsa basina neler gelecegini bilir.

dünyayı başına yıkarım neler yapabilcegimi kendisi çok iyi bilir cesaret edebilcegini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…