Einizin Sevgilisine ev atn duysanz ne yaparsnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim ev beni ilgilendirmez,
zaten sevgilisini duydugum anda ona en büyük ceza bensiz kalmasidir,
bunu oda bilir.
isterse villa alsin :dilcikar:
ay düsüncesi bile hic hos deyil ya.
allahim korusun ve kimsenin basina vermesin

doooğruu tuttuğu eve yollarım giderşutarafagittiayy allahım korusun herkesi böyle bir durumdan.düşünmesi bile daraltıyo insanı.

Allah kimsenin başına vermesin.. Ben hiç dünyayı zehir falan etmem ayrılırım tabiki.. Bazen susarak en söylenilmez şeyler söylenir..

ben napcam ya alsın evini de sevgilisini de başına çalsın benim gibi dünya tatlısı , güzel mi güzel ,heryönden mükemmel ,mütevaziopuyorumnanaktan karıyı kaybetmiş o derdine yansınsın..ben onu Allah a havale edrim sonra o ne halt ederse etsin

bu sorunun soruLuş amacını merak ettim doğrusu :)
ewini hayırLamaya gidecek haLimiz yok heraLde..

erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın lafına uymadığım için pişman olurdum...

ama şu anda kırdığım için öyle bi sorun yok allah şükür...

kapilarina bomba koyarimmm sonrada kacarimmmmmmmkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar şimdi siz bana kızacaksınız ama tabi kimse başına gelmeden bilemez.allah ta kimselere böyle bişeyi yaşatmayı nasip etmesin.ama ben hep derim ki boşanmam süründürürüm onları.o pislik kadına METRES muamelesi yapıp yaptırırdım.kocamı eve de alırdım,genede koluna girerdim,zamanlarını harcardım yani..o pis kadın kudursun dursun.bi yakınımı yanıma alıp o evi darmadağın ederek mahvedip kullanılmayacak hale getiririm.kocamı gene kazanırım,savaşı da kazanırım ama öyle bir anda tekmeyi basarım ki.....kimseler anlamaz ne olduğunu....bu düşünceleerim affetmek adına değil,evli adamla yaşamaya inat eden kadına ne mal olduğunu göstermek olur....

ewet surundurmek lazim ama kolumada neden takayim beni hice sayan birini..bosamam olur biter..

insanin basina gelmeden bilmez.benim kocamin akrabasi adam tam kazanova. yillarca karisi ni aldatti.sonda arkadasinin yeni evlendigi karsini elinden aldi.karisi süpheleniyomus.kimle konusuyo bu mesajlasiyo diye .senin kulgin delik .cevresi genis. telefonunun dökümanini cikartiriyo. bakiyola ikisi. hep karisinin numarasi. eve gidiyo. hemn kadini evden cikariyo .kovuyo. bizim akrabada buna ev kiraliyo. seni yari yolda birakmam .karisini birakiyo. yengemizde bak coluk cocuk var kendini rezil etme.yasin kac dinletemiyo.adam gidiyo. cocuklarida hepsi ileri deece de okumus insanlar.yengemizde kendine iyi bakan güzel bir kadin. arda evlat oldumu diyodu.bazi seylerine göz yumdum diyo du.ben olsam kabullenemezdim
:lepi:

hakikaten allah kimseyi bu duruma dusurmesin.ama soyle bir durumda var ya diger kadinda evliyse onun kocasi ne duruma duser.benim komsum eve bir kadin aldi ayni gun esine yakalandi,megerse diger kadinda evliymis.bu turkiyede oldu hemde ispartada. simdi seoul'deyim

ayyy Allah kimseye yaşatmasın okurken bile tüylerim diken diken oldu....

Hemen boşarım neyi var neyi yok hepsini isterim mahkemede süründürürüm onu gazetelere ilan verir bilboardlara afiş yaparım yüzü varsa aynı şehirde kalır

Ah anam bana bi şeyler oluyooooolmaz:İçime fenalık geldi valla bi an bile bunun gerçek olduğunu düşündüm de darlandım bende hemen boşamam diyen arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum öncelikle elinde avucunda ne varsa alırım bütün haklarımı sonuna kadar kullanır ikisinide rezil ettikten sonra paşalar gibi keyfime bakarımmmmmmmmm

kesinlikle katıllıyorum süründürürdümmmm
iliğine kadar sömürür bırakırdım ortada
bakalım o kadın hala kabul edecekmi bi don bi gömlek rezil bi adamı

O an benim için ölü demektir,süründürmek filan hiç uğraşmam...Boşanmazsam anca kendi kendimi süründürürüm,ne onu ne de sevgilisini değil..Umursadığım insandan intikam almaya çalışırım ben,zerre saygısı olmayan adam için de nefretimi bile harcayamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…