Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Acikcasi masada tutuyosun da sonrasinda tutmak zor:) Ben islemden emen sonra direk surgu istemistimcanim hatta 45 dk sonra yine grldi bu sefer kalkip gidip yapmistim. O kadar kitre litre su icmistim ki yap yap bitmedi

Zaten kisa bi islem canim tabi biraz sikisiyorsun ama dayanamayacagin kadar degil

leda961
Allah tamamina erdirsinndarisi basimiza insaallah..

elf86
canim yarin icin bol bol sans diliyorum sana..al da gel bebeklerini ,insaallah pozitifide görürsün..Allah yardimcin olsun..

sağolun kızlar Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun güzel düşünelim güzel olsun inşallah

sağolasın canım okurum bol bol Allahın izniyle

su getirmemi söylediler yanımda su içince masada tuvaletiniz tutmak kolaymı?
cnm suyu 5 bardaktan fazla içme yaaa...ben biraz abartmıştım karnıma kramp girdi transfer heyecanı yaşıyamadım ağız tadıyla..sonda rahatlatıyor ama sürgüde iste mutlaka,abartmadığın sürece sorun yok tadını çıkar bebişlerine biran evvel kavuş
ayyyyy çok güzel bir haberdarısı başımıza cnm inşallah o mutluluğu bizde yaşarız..haftaya kalp atımı içinmi cnm????
maşallah cnm yaaa ikizmi yoksa?????istiyormusun ikizkeseyi görmeye ne zaman çağırdı cnm doktor???

başakcım cnm ne zaman test günün???bugün 6.günmüydü senin???

Arkadasim ikiz olmaz sanmiyorum, 15 gun sonra gidicem ultrasona . Hayirlisiyla bi gorelim bakalim, ben de ondan dolayi merAk ediyorum insanlar ne zaman gidiyo keseyi gormeye diye cunku bi gorsem rahatliycam:)

maviella canım benim bu sefer yanılacaksın yarın pozitifi göreceksin allahın izniyle dualarım seninle...

pozitif sonucu gören arkadaşlarım hayırlı olsun hepinize..

transfer gününü bekleyenler allah yardımcınız olsun sürgü istemeyi unutmayın sakın, bebişlerinizi alın gelin bekliyoruz...

Arkadasim ikiz olmaz sanmiyorum, 15 gun sonra gidicem ultrasona . Hayirlisiyla bi gorelim bakalim, ben de ondan dolayi merAk ediyorum insanlar ne zaman gidiyo keseyi gormeye diye cunku bi gorsem rahatliycam:)
yani ikinci testten 10 gün sonra çağırdı doktorum...genelde sonuçtan bir iki hafta içinde çağırıyorlar..6.hafta içinde görünebiliyor 5+3 de filan,nasıl umudunuz yok değerleriniz gayet yüksek belli olmazki bu...olur belki
kızlarrrr yarın transferim varrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm hadi bakalım bekledin bekledin sabrettin büyük gün geldi bebişlerine kavuş bakalım
yok canim 12. gunune girdim iste pazartesi test gunum hayirlisiyla
14.günmü test yapılacak???nasıl bekliyorsun o kadarsabrına hayran kaldım suan,doktorunmu istedi 14.gün yaptır die???neyse cnm bak az kalmış

bılmıyorumkı canım ıste önumuzdekı cuma tekrar gel dedı 10 tane de tahlıl verdı bunlarıda yaptır dedı eger sanslıysam görurum belkıde kap atıslarını o zaman 6hafta 2 gunluk olmus olcaz bılmıyomkı

haftaya bene kalp atımlarını görürsün...ayyyyy 10tane testmi verdi?????ne için tüp yaptırdın diemi önlem içinmi yoksa ne testleri bunlar?????ayyy hadi bakalım bende 16 sında gideceğim cnm keseyi görmeye banada dua edinde güzelce görebileyim yaaaaa:18::18::18::18::18:

Kızlar 10. Gün değer 1,79 yine olmadı
cnm kıyamam yaaaa....tamam olabilir herşey insanlar için...kaçıncı denemendi cnm bi de donmuşlarlamı yapılmıştı???dondurulmuş embriyonuz varmı???tamam üzül ama canın ne istiyorsa onu yap bir kaçün kafanı dağıt,hemen yeni denemeye odaklan oldumu tatlım..olacak bu iş,zamanı gelmemiş daharabbim en kısa zamanda nasip etsin kucağını evini doldursun,fazla bekletmesin uğraştırmasın yormasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…