- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
donmuşu sayma aradakini bu altıncı tedavinin devamıydı o zaman...kısa protokolü ilk defa demedin o zaman...uzun protokol kaç gün sürüyor...kısa dediğimiz bu ay yaptığımız değilmi 25 gün süren..hadi bakalım tekrardan hayırlı olsun o zaman aşıdan sonra birşey kullanmayacaksın anladığım adarıyla kırmızıları bekleyip sonra gün sayacaksın 21.günü değilmi...allah yardımcın olsun cnm bencede destek alman lazım...8 değil bu tekrar 7. tedavicanım diğer 6 tedavim hep iğneli oplu oldu bu sefer dondurulmuşu denedik belki kanamalarım opda zarar gördüğü için oluyordur diye düşünmüştüm ama değilmiş :)şimdi tekrar başlıcak ilaçları birde ben kısa protokolde gebe kalamıyorum uzun protokolde ise sorunsuz gebe kalabiliyorum
cnm yumurtalar çoksa ve büyükse oluyor geçen sefer bede yaşamıştım..ama bu kez yaşamadım..hapşıramıyordum adım atamıyordum bende normal bunlar cnm...eğer dayanamıyacağın gibiyse bir doktoruna danış istersen...kızlar akşam 10 da çatlama iğnemi oldum ama karnımda müthiş ağrım var yürürken bile batıyo adım atamıyorum resmen olağan bişii mi yok bende yan etki falan yaptı bide karnım acaip şişti normal mi bunlar?
bence bu kırmızıları beklerken ve 21.günü beklerken hiç bu tedavi konusunu düşünme canın ne istiyorsa onu yap..aklını beynini vücudunu dinlendir..zamanı gelince düşüneceksin nede olsa...araştırma yapma..kendine yönelme neden oldu neden olmadı diye..tedavilerin arasında kıyasda yapma...hiç düşünme..ara ver cnm gününde öyle tahmin ettiğin gibi çok yok tadını çıkar...çok saol cnm aminnnnnnnnnnnnnnn
hayatım yumurta sayın çoksa olabiliyor böle ağrılar dinlen fazlada kafana takma .
doktorumla görüştüm 20 kasımda tekrar aşı yaptırıcam etkisi geçmesin diye ve kanamam başladığında 21.gün lucrinle uzun protokol tedavim başlıycak
şaka gibi ya 8.deneme olucak ve eşimle çok geriliyoruz tedavi sürecinde psikolojik destek almak istiyorum.
donmuşu sayma aradakini bu altıncı tedavinin devamıydı o zaman...kısa protokolü ilk defa demedin o zaman...uzun protokol kaç gün sürüyor...kısa dediğimiz bu ay yaptığımız değilmi 25 gün süren..hadi bakalım tekrardan hayırlı olsun o zaman aşıdan sonra birşey kullanmayacaksın anladığım adarıyla kırmızıları bekleyip sonra gün sayacaksın 21.günü değilmi...allah yardımcın olsun cnm bencede destek alman lazım...8 değil bu tekrar 7. tedavi
cnm yumurtalar çoksa ve büyükse oluyor geçen sefer bede yaşamıştım..ama bu kez yaşamadım..hapşıramıyordum adım atamıyordum bende normal bunlar cnm...eğer dayanamıyacağın gibiyse bir doktoruna danış istersen...
bence bu kırmızıları beklerken ve 21.günü beklerken hiç bu tedavi konusunu düşünme canın ne istiyorsa onu yap..aklını beynini vücudunu dinlendir..zamanı gelince düşüneceksin nede olsa...araştırma yapma..kendine yönelme neden oldu neden olmadı diye..tedavilerin arasında kıyasda yapma...hiç düşünme..ara ver cnm gününde öyle tahmin ettiğin gibi çok yok tadını çıkar...
anladım cnm tabiki prolmler bitmiyor su hayata keyif çatmaya gelen insanlardan olmaya bende hep özenmişimdir...eşini seçebiliyosun ama ailesini seçemiyosun..belkide siz yerine annesinin desteğe ihtiyacı vardır..belkide onu ikna etse eşin,iknaları biraz zor oluyor ama..inşallah sorunların çözülür..tabiki öncelikle eşin ama en öncede sensin..bide şöyle düşün eşinle durumu topırlıycak koca bir ömre sahipsin ama bebişini ertelemek bu durumu değiştirmez sadece bebişini ertelemiş olursun..tedavide çok hassaslaştırıyor takmıcağın seyleri takıyorsun kafana ,birde üzerine somut olay olunca moralin paramparça olmuştur...cnm benim inşallah herşey yoluna girer seni üzen insanlarla az görüşmeye çalışimoralini bozmalarına izin verme sen güçlü bi kadınsın allah yardımcın olsun zor gerçektendehaklısın cnm inan beklediğim sonuç olduğu için üzülmedim .
tekrar bismillah diyeceğiz şuan bebekten daha önemli sorunlarım var transferimden 5 gün sonra eşimle kavga etmiştik ve moral bozukuluğu dikkat etmemem hastalığım hepsi bir aradaydı eşim çok iyi biri 12 senelik evliliğimde beni hiç kırmadı ama ailesi huzurumuzu hep kaçırıyor daha öncede evlilik danışmanıyla destek alıp sorunlarımızı çözmüştük ama şimdi tekrar başladı ailesiyle görüşmesem olmuyor illaki bi araya gelmem gerekiyor ve her biraraya geldiğimizde beni üzüyorlar eşim ne yaptısada değiştiremedi annesini üzülüyorum onun içinde ama hiç sorunumuz yokken onlar yüzünden tartışmak heleki en çok desteğe ihtiyacım olduğunda bunu yaşamak çok koyuyor bana umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır şuan bebeklere üzülcek durumda değilim eşim ilk planda ve çarşamba tekrar aile danışmanına gitmeye başlıycaz bakalım ne olucak
anladım cnm tabiki prolmler bitmiyor su hayata keyif çatmaya gelen insanlardan olmaya bende hep özenmişimdir...eşini seçebiliyosun ama ailesini seçemiyosun..belkide siz yerine annesinin desteğe ihtiyacı vardır..belkide onu ikna etse eşin,iknaları biraz zor oluyor ama..inşallah sorunların çözülür..tabiki öncelikle eşin ama en öncede sensin..bide şöyle düşün eşinle durumu topırlıycak koca bir ömre sahipsin ama bebişini ertelemek bu durumu değiştirmez sadece bebişini ertelemiş olursun..tedavide çok hassaslaştırıyor takmıcağın seyleri takıyorsun kafana ,birde üzerine somut olay olunca moralin paramparça olmuştur...cnm benim inşallah herşey yoluna girer seni üzen insanlarla az görüşmeye çalışimoralini bozmalarına izin verme sen güçlü bi kadınsın allah yardımcın olsun zor gerçektende
Kızlar 10. Gün değer 1,79 yine olmadı
14.günmü test yapılacak???nasıl bekliyorsun o kadarsabrına hayran kaldım suan,doktorunmu istedi 14.gün yaptır die???neyse cnm bak az kalmış
çok saol cnm aminnnnnnnnnnnnnnn
hayatım yumurta sayın çoksa olabiliyor böle ağrılar dinlen fazlada kafana takma .
doktorumla görüştüm 20 kasımda tekrar aşı yaptırıcam etkisi geçmesin diye ve kanamam başladığında 21.gün lucrinle uzun protokol tedavim başlıycak
şaka gibi ya 8.deneme olucak ve eşimle çok geriliyoruz tedavi sürecinde psikolojik destek almak istiyorum.
hanımlarr ben bünyemi çok iyi tanımışımolmadı değerim 1 bile çıkmadı neyseki umut bağlamamıştım hayal kırıklığıda yaşamadım.
ebnce bu ilşkide herkez kendine zarar veriyor,senin yapın karşıdalini kırmaya müsait değil,o yüzden taaa yeni evlendiğinizde yapman gereken tavırları belki şimdi gecikmeli olarak yapıosun,insanlarda senden şimdiye kadar yaptığın alttan almanı bekliorlar,tepkine anlam veremiyorlar,ama apında olmadığı için belkide alttan aldın ve suan alamıyosun bi taraftan yaparkende kendine bile inanamıyosun strese sokuyosun üzüyosun...bende öyleyim karşıdakinden hıncımı alınca rahatlayamam oturur daha ebter üzülürüm,her türlü üzülürüm yani..e eşinde orta yolu kendi bulamıyor,annesini öyle kabullenmeli olaylara takılmamalı,aranızda ne geçiyosa eve gelince konu amaaann deyip konu kapanmalı,zaten kaynanan kendini yıpratıyor,herkez kendine zarar veriyor,bencede bu konuda dengeyi eşin kurmalı,olayları unutabilmeli...eşin kıskançmı canım ondanmı giydirmiyor???nasıl izin vermedi anlamadım????eşim için çok üzülüyorum elinden bişey gelmiyor annesi sonuçta bende üzerime düşeni hep yaptım bana yapılan her hatayı yuttum sustum unuttum ama artık dayanamıyorum tepki veriyorum ister istemez bu seferde eşim arada kalıyor kaynanamın en büyük hatası hemen beddua ediyor buda beni delirtiyor o zaten destek alması gereken biri etrafındaki herkezle küs sanki bi kendi iyi ama eşimden benim beklediğimde benim kıymetimi bilmesi bu kadın herşeye rağmen üstüne düşeni yapıyor unutuyor ardına atıp yine kapısını açıyor demesi gerek ama bunu yapmıyor çok kırgınım suçum ne eşimi sevmek evlenmekmi onu mutlu etmek için çabalamammı bir türlü buna sonuç bulamıyorum konuşmayı beceremiyoruz hemen tartışmaya dönüşüyor bana en destek olması gereken zamanlarda hep beni üzüyor ne tedavi bildim nede hamileliklerimi bildim 6 aylık koca karnımla bi hamile elbisesi giyip gezemedim izin vermedi içimde uhte kaldı hep okadar çok şey varki hangini anlatsam kırgınım çok kırgınımmmm..
Kızlar 10. Gün değer 1,79 yine olmadı
haklısın cnm inan beklediğim sonuç olduğu için üzülmedim .
tekrar bismillah diyeceğiz şuan bebekten daha önemli sorunlarım var transferimden 5 gün sonra eşimle kavga etmiştik ve moral bozukuluğu dikkat etmemem hastalığım hepsi bir aradaydı eşim çok iyi biri 12 senelik evliliğimde beni hiç kırmadı ama ailesi huzurumuzu hep kaçırıyor daha öncede evlilik danışmanıyla destek alıp sorunlarımızı çözmüştük ama şimdi tekrar başladı ailesiyle görüşmesem olmuyor illaki bi araya gelmem gerekiyor ve her biraraya geldiğimizde beni üzüyorlar eşim ne yaptısada değiştiremedi annesini üzülüyorum onun içinde ama hiç sorunumuz yokken onlar yüzünden tartışmak heleki en çok desteğe ihtiyacım olduğunda bunu yaşamak çok koyuyor bana umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır şuan bebeklere üzülcek durumda değilim eşim ilk planda ve çarşamba tekrar aile danışmanına gitmeye başlıycaz bakalım ne olucak
kizlar transfer nasil gecti meraktayim??
hani bi şarkı varya tam hatırlamıyorum sözlerini KADERE İNANIRIM OLACAK OLACAK işte ben bunu diyorum hep önemli olan benim inanmam zoru başarmak için çabalamam birgün mutlaka olucak napalım eşimin dediği gibi donmuş sebzenin tadı bile yok donmuş bebekten hayırmı gelirhep bunu demişti yazık ağzını açıp bi laf etmedi sadece zaman kaybı dedi...
oooooo istddim istedim cnm 3 kere hemdd sirsirrrr:)))ben hemşireden istedim getirdi sonra yine kendisi aldı sakın ben dayanırım ayıp falan düşünme yap gitsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?