Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

heh bi de çok güzel bir noktaya değinmişsin..iyi olsan bile ya zorlanıyorum iyi değilim eh işte fena geçmiyor gibi cümleler kurun hiçbir zaman süperim harikayım falan demeyin benden size bir tavsiye daha. valla ben kız için ne zaman soran biri olursa nasıl yemesi dese iyi maşallah güzel yiyor desem hemen nazar değiyo akşam bişey yemiyo çocuk .ya çok denedim artık diyorum ki eh işte pek yemiyo iştahsız falan diyorum napıyım ya inanıyorum işte nazara :) valla yeni doğduğunda birine güzel uyuyo dedim çocuk 3 yaşına geldi hala gecede otuz kere kalkıyo :) aman boşverin siz süper olun ama etraf öyle bilmesin varsın..

Canim merak ettim niye sordun vucut isisini

transferden sonra aldığımız progesteron hormonu bu vücut ısısı artışına yol açıyor. gebelik olsa da olmasa da bu artış oluyor. benim 36'ya yakındır normalde, 37.2-37.5 arası değişiyordu, ancak negatif sonuç aldım. daha evvel bununla ilgili yazmıştım ama kendinizi yanlış hazırlamamak adına bir daha hatırlatayım dedim.

olley bir güzel haber daha cnm gözünüz aydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin.. Değerşn 310 çıkmış tekrarlamaya gerek var mı doktor mu istedi? Benim 220 çıkmıştı bana direk randevu verdiler bir daha tekrarlatmadılar.

evet canım doktorum tekrarlamamı istedi, bir de şimdi onun stresini yaşayacağım ama inşallah hayırlı olur.. bu arada teşekkürler..

evet canım doktorum tekrarlamamı istedi, bir de şimdi onun stresini yaşayacağım ama inşallah hayırlı olur.. bu arada teşekkürler..

aman aman sakın stres yapma değerin stres yapılmayacak kadar güzel..bu anın keyfini çıkar..tekrar hayırlısı olsun kendine çok dikkat et..

Son düzenleme:

ben gibi iştahının açılması için mutlu mutsuz ne olursa sebep bulan biriysen yine de bilemem tabii ama demir oranlarını bir kontrol ettirdin mi diye sormak geldi benim aklıma. bir dünya test yapılıyor gerçi, buna da bakılmıştır herhalde ama hayatım bununla geçtiği için benim, bende açlığı tetikleyen bir faktördür. aç sanarım kendimi ama ihtiyacım olan şey demirdir.

şu da olabilir, fazlaca hamur işi, makarna, pilav, tatlı tükettiysen, bu gıdalar da kısa sürede acıkmana yola açan bir insülin dengesizliği yaratıyor. beslenmeni sebze, salata, protein ağırlıklı olmak üzere bir nebze değiştirirsen de seni toparlar kısa sürede.

hayırlı olsun rabbim devamını getirmeyi nasip etsin inşlh darısıda biz sonuç bekleyenlere olsun:))

Çok güzel okuyunca gözlerim doldu hemen içim cız etti...Şöyle 2 ay öncesine döndüm..Doktorların sizin bebeğiniz zor olur sözleri..direktüp bebeğe geçiş,iğneler,ilaçlar,opu,transfer,sonrasında o insanın sabrıını zorlayan merak korku heyecan stres dolu bekleyiş.......Ama çok şükür bebeğimiz bizimle...Ne zorlu bir süreç ne zorlu bi dönemdi..Neler yaşadık neler yaşıyoruz hala çoğumuz...Allahım emeklerimizi boşa çıkarmadı.İnşallah tedavideki arkadaşların da emekleri boşa çıkmasın..Kendimi o kadar şartlamıştım ki tedavi sürecinde eşim üzülmesin,benim yüzümden demesin diye canım çok yansa da hiç ağlamadım ah demedim..Ama Mevlana nın bu sözü bütün zırhımı indirdi bi an...

tey ey tey maşallah canım...değerin normalmi????tatlım benim 40 dısenin bence hiç de normal değil baya yüksek bence
amin canım... İkiz için düşük değil mi değerler.. Ben de emin olamadım..:) teşekkürler bu arada
yüksek canım ya ne düşüğü..baya yüksek hemde,topikteki en yüksek değer bence....

katılıyorum sana aynen
bak bunu öğrendiğimiz çok iyi oldu..ısınıyoruz diye seviniyoduk bizde...olsun ama yaaa,umut oluyo işte aciz aciz seviniyoz ay o oldu ay bu oldu diye..biçoğu ilaçlardan aslında

ara vermene gerek yok demi canım 2 ay filan....hemen bu ay başlayabiliyorsun o halde....

evet, ben fazla yumurta vermemeyi seçmiştim, uzun uzun yazmıştım bununla ilgili daha önce (merak edenler varsa diye belirtiyorum). doğal siklusumdan yararlandığım için bir sonraki reglimde yeniden deneyebileceğimi bildirmişlerdi.

negatif sonuç sonrası reglim 5-6 gün sürdü, biraz yordu beni tabii. yarın bakalım bir muayene de edilsin... çünkü bir arkadaşım tembihledi, regl ile temizlenmediği oluyormuş, mutlaka kontrol git regl sonrası diye. ben de bu tarihe randevu aldığım için beklemeye karar vermiştim bir sonraki kontrol için.

bu arada, ben yakın arkadaşlarıma ve aileme söyledim ilk denememizde. bir sonrakinde de yine söylemeyi planlıyorum. onların duaları ve teşvik sözleri bana destek oldu. sanırım benim çevremdeki insanların soğukkanlı ve anlayışlı olmaları avantaj benim için. negatif sonuçtan sonra da yanımda olduklarını hissettirdiler, eğlendirdiler beni, Rab'bin iyiliğine güvenle ilgili yeniden çok şey öğrendik birlikte. sabah teste gittiğimizde zaten eşime demiştim, negatif çıkarsa akşam çekeriz kafaları diye, öyle de yaptık :)

süperrrrr allah tamamına erdirsin sorunsuz hamilelik dilerim....

önceki transferlerimdeki paylaşımlarımı okudum hamile kaldığım denemelerde hep 8-9.günlerde hep lekelenmem olmuş ve göğüslerim ağrımış bu sefer bunların hiç biri olmadı ben eminim artık negatif olduğuna ( yarınki test bunu onaylamak olucak

oofffffne alakası varsa sanki lekenlenmeyle bunun...lekenlenmen olmadığı için sevinmen lazım,diğerlerinde hamiş kaldın da nooldu sorunlu değillermiydi...bu kez sorunsuz oluyor iştekanama lekelenme hiç bir zaman hoş karşılanmaz hep korkutur cnm.....

cnm leda ya baksana hiç belirtim yoktu umudumda yoktu demiş değerini okudunmu çok çok güzel...ben inanıyorum bebişin seninle şurda birkaç saat kaldı ay çok heyecanlıben tüm kalimle inanıyorum buna cnm...pozitifsin sen bak gör

merhabalar arkadaşlar,bende çikolata kisti var doktorum tüp bebek dedi ama ben biraz bekleyeceğim bir kac ay,tüp bebek sürecü nasıl bir sürec anlatır mısınız

haklısın cnmda eşime cnm sıkılıyor o hiç istememişti dondurulmuş transferini sadece onun söyleyeceklerini düşünmek canımı sıkıyor yoksa biliyorum ben tazelerle kolay hamile kalıyorum önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz sadece 1 ay sonra kavuşcam bebişlerime işte dedimya eşim baştan olmucak bunlar demişti bile haklı çıktı (

merhabalar arkadaşlar,bende çikolata kisti var doktorum tüp bebek dedi ama ben biraz bekleyeceğim bir kac ay,tüp bebek sürecü nasıl bir sürec anlatır mısınız

haklısın cnmda eşime cnm sıkılıyor o hiç istememişti dondurulmuş transferini sadece onun söyleyeceklerini düşünmek canımı sıkıyor yoksa biliyorum ben tazelerle kolay hamile kalıyorum önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz sadece 1 ay sonra kavuşcam bebişlerime işte dedimya eşim baştan olmucak bunlar demişti bile haklı çıktı (

hiç umudum yok ((((((
4 hamileliğimde aynı olmuş ne bileyim belki lenfosit aşıdandır olmaması şok olurum galiba benimleyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…