geçen seferde benimde senin gibi herkez biliyordu,birkaç kişiye söylemiştim heryere yayıldı...kaybedince herkeze tek tek açıklama yapmak zorunda kalmıştım...sütten ağzım yandı anlıyacağın cnm..yaşadıklarımızdan hep birşeyler öğreniyoruz,bu kez dedim ya en yakınlarıma bile yok tövbeelsinore doğru diyor nazar değiyor sonra,dikkat et sende cnm ,en azından sorun yaşıyormuşsun herşey yolunda gitmiyormuş gibi anlat,umutsuzlukla...şöyle iyi böyle rahat deme..
süpermiişşşşdur ben bunu face de paylaşayım
aynen doğrusun cnm...ister istemez böyle dikkatlice karnıma bakacaktır geçtikçe..ayy o günler gelse karnım çıksa ben onu korumazmıyımsarıp saklamazmıyım deli olurum deliii
Canim merak ettim niye sordun vucut isisini
Kızlarrrr bugün test günümde betahcg değerim 310 çıktı, hamileyim:)hiçbir belirti olmadığı için çok ama çok umutsuzdum. pozitif sonucu görünce inanamadım. 2 gün sonra testi yineleyeceğiz, umarım değerlerim yükselir... burada bana destek olan herkese çok teşekkürler... Darısı tüm isteyenlerin başına.. Ama sakın hiçbir belirti yok diye üzülmeyin benim gibi..
canım kimsede bu değeri duymadım test günde yüksek geldi bana iyi bilen arkadaşlar söylesin:.. ne güzel canım ya ikiz olsun bi kerede 2 tane ben çok istiyorum allah biliyo ya hayırlısı olsun canım
olley bir güzel haber daha cnm gözünüz aydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin.. Değerşn 310 çıkmış tekrarlamaya gerek var mı doktor mu istedi? Benim 220 çıkmıştı bana direk randevu verdiler bir daha tekrarlatmadılar.
evet canım doktorum tekrarlamamı istedi, bir de şimdi onun stresini yaşayacağım ama inşallah hayırlı olur.. bu arada teşekkürler..
Kızlar bişey sorucam size.şimdi ben 10 ekimde adet olmuştum 12 ekimde tüpe başladık.22 ekimde yumurtalarım toplandı 27 ekimdede transferim oldu ve hamileyim.peki ben kaç haftalık hamileyim neyi baz alıpta hesaplama yapıcam bileniniz varmı ? bu arada benim acayip iştahım açıldı ne bulursam yiyorum doyma hissim kayboldu resmen normalmi bu şimdiden acaba ?
Kızlarrrr bugün test günümde betahcg değerim 310 çıktı, hamileyim:)hiçbir belirti olmadığı için çok ama çok umutsuzdum. pozitif sonucu görünce inanamadım. 2 gün sonra testi yineleyeceğiz, umarım değerlerim yükselir... burada bana destek olan herkese çok teşekkürler... Darısı tüm isteyenlerin başına.. Ama sakın hiçbir belirti yok diye üzülmeyin benim gibi..
Hangi karanlıklar son bulmadı?
Hangi gidişlerin dönüşü olmadı?
Sen umutla bekle.
Bekleyişin umut olacak.
Sanma kaldın karanlıkta.
Görünüyor bir ışık ufukta.
Sabret az daha.
Zayi olmaz beklediğin yerde, ettiğin DUA..
Hz. MEVLANA
Çok güzelmiş kızlar...
yüksek canım ya ne düşüğü..baya yüksek hemde,topikteki en yüksek değer bence....amin canım... İkiz için düşük değil mi değerler.. Ben de emin olamadım..:) teşekkürler bu arada
katılıyorum sana aynenheh bi de çok güzel bir noktaya değinmişsin..iyi olsan bile ya zorlanıyorum iyi değilim eh işte fena geçmiyor gibi cümleler kurun hiçbir zaman süperim harikayım falan demeyin benden size bir tavsiye daha. valla ben kız için ne zaman soran biri olursa nasıl yemesi dese iyi maşallah güzel yiyor desem hemen nazar değiyo akşam bişey yemiyo çocuk .ya çok denedim artık diyorum ki eh işte pek yemiyo iştahsız falan diyorum napıyım ya inanıyorum işte nazara :) valla yeni doğduğunda birine güzel uyuyo dedim çocuk 3 yaşına geldi hala gecede otuz kere kalkıyo :) aman boşverin siz süper olun ama etraf öyle bilmesin varsın..
bak bunu öğrendiğimiz çok iyi oldu..ısınıyoruz diye seviniyoduk bizde...olsun ama yaaa,umut oluyo işte aciz aciz seviniyoz ay o oldu ay bu oldu diye..biçoğu ilaçlardan aslındatransferden sonra aldığımız progesteron hormonu bu vücut ısısı artışına yol açıyor. gebelik olsa da olmasa da bu artış oluyor. benim 36'ya yakındır normalde, 37.2-37.5 arası değişiyordu, ancak negatif sonuç aldım. daha evvel bununla ilgili yazmıştım ama kendinizi yanlış hazırlamamak adına bir daha hatırlatayım dedim.
ara vermene gerek yok demi canım 2 ay filan....hemen bu ay başlayabiliyorsun o halde....
oofffffönceki transferlerimdeki paylaşımlarımı okudumhamile kaldığım denemelerde hep 8-9.günlerde hep lekelenmem olmuş ve göğüslerim ağrımış bu sefer bunların hiç biri olmadı ben eminim artık negatif olduğuna ( yarınki test bunu onaylamak olucak
cnm leda ya baksana hiç belirtim yoktu umudumda yoktu demiş değerini okudunmu çok çok güzel...ben inanıyorum bebişin seninle şurda birkaç saat kaldı ay çok heyecanlıben tüm kalimle inanıyorum buna cnm...pozitifsin sen bak gör
oofffffne alakası varsa sanki lekenlenmeyle bunun...lekenlenmen olmadığı için sevinmen lazım,diğerlerinde hamiş kaldın da nooldu sorunlu değillermiydi...bu kez sorunsuz oluyor işte kanama lekelenme hiç bir zaman hoş karşılanmaz hep korkutur cnm.....
cnm leda ya baksana hiç belirtim yoktu umudumda yoktu demiş değerini okudunmu çok çok güzel...ben inanıyorum bebişin seninle şurda birkaç saat kaldı ay çok heyecanlıben tüm kalimle inanıyorum buna cnm...pozitifsin sen bak gör
oofffffne alakası varsa sanki lekenlenmeyle bunun...lekenlenmen olmadığı için sevinmen lazım,diğerlerinde hamiş kaldın da nooldu sorunlu değillermiydi...bu kez sorunsuz oluyor işte kanama lekelenme hiç bir zaman hoş karşılanmaz hep korkutur cnm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?