Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

tatlım bende onu bekliyorum merakla inşallah bu sefer olmuştur çok heycanlıyım onun için..
hemen girsede haber verse bari öğrenir öğrenmez....
Söylenecek maalesef bir şey yok. Benden pazartesi tekrar test istediker. İlaçlarımı bırakmadım ...
cnm benim doktorunmu istemişti 10.günü testi..senmi dayanamıyıp yaptın...belkide en doğrusu pazartesi tekrar yaptırmandır..inşallah bir umut olur cm inşallah artar değerin ztn artmaya başlarsa hiç değere takılma artacak demektir o,inşallah artar güzelimhayırlısını versin rabbim

hanımlarr ben bünyemi çok iyi tanımışım olmadı değerim 1 bile çıkmadı neyseki umut bağlamamıştım hayal kırıklığıda yaşamadım.

hanımlarr ben bünyemi çok iyi tanımışım olmadı değerim 1 bile çıkmadı neyseki umut bağlamamıştım hayal kırıklığıda yaşamadım.

canım yaaaaaa o kadar dua ettim ki senin için ama ne diyim bulamıyorum söylicek bişii ben daha önce hiç tüp denemedim ama 3 bebişimi kaybettim anlayabilyorum canım inan inşallah bu ay kendiliğinden gelir bebeğin rabbim daha fazla aratmaz canım ya

Ben dayananayıp yaptım. Buradaki bir çok kişi gibi. Sanki hala umudum var. Artarsa işte

arkadaşım umutsuz yaşam olmazki hep bi umudun peşinden koşarız tüm ömrümüzce bizler dileğimiizin yerine gelmesi için çabalıyoruz her başarısızlıkta yeni bişeyler öğreniyoruz ve en sonunda sorun nerde neden bu hayalkırıklıklarımız hepsini öğrenicez derdi veren rabbim mutlaka dermanınıda vermiştir.sakin ol pes etme araştırmaya devam et.......

çok saol canım benim doktorum ara vermeden devam etmek zorundayız demişti lenfosit aşı tedavisi olduğum için daha kendisiyle görüşemedim doğumdaymış bakalım hemenmi başlatcak iğnelere yoksa kanamamın olmasınımı bekletcek

canım bende lenfosit aşısı oldu 3 kez yarında yumurtalarım toplanıcak inşallah aşıdan sonra ara vermiyo mu doktorlar gereklimiymiş düşünmek dahi istemiyorum ama benimde olmazsa hemen tekrar tedaviye başlanabiliyomuş mu?

cnm benim sana hayranım...sabrına gücüne..offff yaaaa ,tarif edemeyeceğin kadar üzüldün beklemiyordum..hayırlısı demekten başka çaremiz yok...önümüzdeki denemeye bakacaksın sen hepimizden çok daha metanetlisisn hemen toplanıp yeni tedavine odaklanacağını biliyorum...rabbim yardımcın olsun...senin ve yçömleğin..nesimin..niis in..inşallah isimleri karıştırmıyor yada unutmuyorumdur...neyse..kasım ayı size uğur getirsin kızlar..tabi bizede...

Ben dayananayıp yaptım. Buradaki bir çok kişi gibi. Sanki hala umudum var. Artarsa işte
cnm benim üzerime kara bulutlar çöktü...inşallah artar güzelim..inşallah...rabbim hayırlısını versin..çok bekletmisin hemen kavuştursun hemen,pazartesini beklemekten başka çare yok..ama pazartesi değerin yükseldiğini bi hayal etsene..süper olur herşeyumudunu yitirme arkadaşım

canım hakikaten çok dirayetli inanıyorum rabbim bu kadar sabırlı metanetli umutlu birinin kucağını boş bırakmaz dualarını kabul eder gerçekten ayakta alkışlanacak bi insansın

sana birşey soracağım sen bu 7. denemeyiş sayarken aradaki dondurulmuşlarıdamı saydın????yoksa bildiğin ilaçlı opu lu tedavilerimi topladın...doktorum bana donmuş tedavisinin yeni bir deneme olmadığını eski tedavinin devamı olduğunu söylemişti...mesela benim bi iğneli opulu 2.dolu dolu tüp bebek tedavim..ama arada 2 kez dondurulmuş tedavisi gördüm...birinde enfeksiyon çoktı yerleştiremedik bile ...diğerindede transfer günü gittik hastaneye bile giremedik çözülemediler diye aradıla..ama sonuçta o ilaçları aldım o tedavileri gördüm...eğer donmuşlarıda sayıyorsan benimde bu 4. tedavim oluyor...senin bu ilk donmuşlarınmıydı???o yüzden mi bu kadar tedirgin ve umutsuzdun ??hani yaşamadığın için daha önce

canım doktorumla transfer günü bunlar olmazsa ara vermeden devam edicez aşının etkisi geçmesin diye demişti.doktorumla görüşünce netleşir ben sana yazarım

canım diğer 6 tedavim hep iğneli oplu oldu bu sefer dondurulmuşu denedik belki kanamalarım opda zarar gördüğü için oluyordur diye düşünmüştüm ama değilmiş :)şimdi tekrar başlıcak ilaçları birde ben kısa protokolde gebe kalamıyorum uzun protokolde ise sorunsuz gebe kalabiliyorum

hani bi şarkı varya tam hatırlamıyorum sözlerini KADERE İNANIRIM OLACAK OLACAK işte ben bunu diyorum hep önemli olan benim inanmam zoru başarmak için çabalamam birgün mutlaka olucak napalım eşimin dediği gibi donmuş sebzenin tadı bile yok donmuş bebekten hayırmı gelir hep bunu demişti yazık ağzını açıp bi laf etmedi sadece zaman kaybı dedi...

mavielle canım çok üzüldüm senin hamile kalmanı inan çok istiyordum biliyorum sen çok inançlı birisin allahım sana dayanma gücü versin ama rabbim bu çektiklerini görüyo elbet seni mükafatlandıracaktır elbet bunda da bir hayır vardır bizim bilemediğimiz dua edicem hep senin için ,rabbim en kısa zamanda kucağını,evini sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun AMİN..

kızlar akşam 10 da çatlama iğnemi oldum ama karnımda müthiş ağrım var yürürken bile batıyo adım atamıyorum resmen olağan bişii mi yok bende yan etki falan yaptı bide karnım acaip şişti normal mi bunlar?

çok saol cnm aminnnnnnnnnnnnnnn

hayatım yumurta sayın çoksa olabiliyor böle ağrılar dinlen fazlada kafana takma .

doktorumla görüştüm 20 kasımda tekrar aşı yaptırıcam etkisi geçmesin diye ve kanamam başladığında 21.gün lucrinle uzun protokol tedavim başlıycak
şaka gibi ya 8.deneme olucak ve eşimle çok geriliyoruz tedavi sürecinde psikolojik destek almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…