hemen girsede haber verse bari öğrenir öğrenmez....tatlım bende onu bekliyorum merakla inşallah bu sefer olmuştur çok heycanlıyım onun için..
cnm benim doktorunmu istemişti 10.günü testi..senmi dayanamıyıp yaptın...belkide en doğrusu pazartesi tekrar yaptırmandır..inşallah bir umut olur cm inşallah artar değerin ztn artmaya başlarsa hiç değere takılma artacak demektir o,inşallah artar güzelimSöylenecek maalesef bir şey yok. Benden pazartesi tekrar test istediker. İlaçlarımı bırakmadım ...
hanımlarr ben bünyemi çok iyi tanımışımolmadı değerim 1 bile çıkmadı neyseki umut bağlamamıştım hayal kırıklığıda yaşamadım.
Ben dayananayıp yaptım. Buradaki bir çok kişi gibi. Sanki hala umudum var. Artarsa işte
canım yaaaaaa o kadar dua ettim ki senin için ama ne diyim bulamıyorum söylicek bişii ben daha önce hiç tüp denemedim ama 3 bebişimi kaybettim anlayabilyorum canım inan inşallah bu ay kendiliğinden gelir bebeğin rabbim daha fazla aratmaz canım ya
çok saol canım benim doktorum ara vermeden devam etmek zorundayız demişti lenfosit aşı tedavisi olduğum için daha kendisiyle görüşemedim doğumdaymış bakalım hemenmi başlatcak iğnelere yoksa kanamamın olmasınımı bekletcek
cnm benim sana hayranım...sabrına gücüne..offff yaaaa ,tarif edemeyeceğin kadar üzüldün beklemiyordum..hayırlısı demekten başka çaremiz yok...önümüzdeki denemeye bakacaksın sen hepimizden çok daha metanetlisisn hemen toplanıp yeni tedavine odaklanacağını biliyorum...rabbim yardımcın olsun...senin ve yçömleğin..nesimin..niis in..inşallah isimleri karıştırmıyor yada unutmuyorumdur...neyse..kasım ayı size uğur getirsin kızlar..tabi bizede...arkadaşım umutsuz yaşam olmazki hep bi umudun peşinden koşarız tüm ömrümüzce bizler dileğimiizin yerine gelmesi için çabalıyoruz her başarısızlıkta yeni bişeyler öğreniyoruz ve en sonunda sorun nerde neden bu hayalkırıklıklarımız hepsini öğrenicez derdi veren rabbim mutlaka dermanınıda vermiştir.sakin ol pes etme araştırmaya devam et.......
cnm benim üzerime kara bulutlar çöktü...inşallah artar güzelim..inşallah...rabbim hayırlısını versin..çok bekletmisin hemen kavuştursun hemen,pazartesini beklemekten başka çare yok..ama pazartesi değerin yükseldiğini bi hayal etsene..süper olur herşeyBen dayananayıp yaptım. Buradaki bir çok kişi gibi. Sanki hala umudum var. Artarsa işte
cnm benim sana hayranım...sabrına gücüne..offff yaaaa ,tarif edemeyeceğin kadar üzüldün beklemiyordum..hayırlısı demekten başka çaremiz yok...önümüzdeki denemeye bakacaksın sen hepimizden çok daha metanetlisisn hemen toplanıp yeni tedavine odaklanacağını biliyorum...rabbim yardımcın olsun...senin ve yçömleğin..nesimin..niis in..inşallah isimleri karıştırmıyor yada unutmuyorumdur...neyse..kasım ayı size uğur getirsin kızlar..tabi bizede...
canım bende lenfosit aşısı oldu 3 kez yarında yumurtalarım toplanıcak inşallah aşıdan sonra ara vermiyo mu doktorlar gereklimiymiş düşünmek dahi istemiyorum ama benimde olmazsa hemen tekrar tedaviye başlanabiliyomuş mu?
maviella canım benim bu sefer yanılacaksın yarın pozitifi göreceksin allahın izniyle dualarım seninle...
pozitif sonucu gören arkadaşlarım hayırlı olsun hepinize..
transfer gününü bekleyenler allah yardımcınız olsun sürgü istemeyi unutmayın sakın, bebişlerinizi alın gelin bekliyoruz...[/
amin cnm sürgüyü bizim yakınlarımız mı yapıo yoksa orda çalışanlar mı?
ben hemşireden istedim getirdi sonra yine kendisi aldı sakın ben dayanırım ayıp falan düşünme yap gitsin:))
sana birşey soracağım sen bu 7. denemeyiş sayarken aradaki dondurulmuşlarıdamı saydın????yoksa bildiğin ilaçlı opu lu tedavilerimi topladın...doktorum bana donmuş tedavisinin yeni bir deneme olmadığını eski tedavinin devamı olduğunu söylemişti...mesela benim bi iğneli opulu 2.dolu dolu tüp bebek tedavim..ama arada 2 kez dondurulmuş tedavisi gördüm...birinde enfeksiyon çoktı yerleştiremedik bile ...diğerindede transfer günü gittik hastaneye bile giremedik çözülemediler diye aradıla..ama sonuçta o ilaçları aldım o tedavileri gördüm...eğer donmuşlarıda sayıyorsan benimde bu 4. tedavim oluyor...senin bu ilk donmuşlarınmıydı???o yüzden mi bu kadar tedirgin ve umutsuzdun ??hani yaşamadığın için daha önce
cnm benim sana hayranım...sabrına gücüne..offff yaaaa ,tarif edemeyeceğin kadar üzüldün beklemiyordum..hayırlısı demekten başka çaremiz yok...önümüzdeki denemeye bakacaksın sen hepimizden çok daha metanetlisisn hemen toplanıp yeni tedavine odaklanacağını biliyorum...rabbim yardımcın olsun...senin ve yçömleğin..nesimin..niis in..inşallah isimleri karıştırmıyor yada unutmuyorumdur...neyse..kasım ayı size uğur getirsin kızlar..tabi bizede...
mavielle canım çok üzüldüm senin hamile kalmanı inan çok istiyordum biliyorum sen çok inançlı birisin allahım sana dayanma gücü versin ama rabbim bu çektiklerini görüyo elbet seni mükafatlandıracaktır elbet bunda da bir hayır vardır bizim bilemediğimiz dua edicem hep senin için ,rabbim en kısa zamanda kucağını,evini sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun AMİN..
kızlar akşam 10 da çatlama iğnemi oldum ama karnımda müthiş ağrım var yürürken bile batıyo adım atamıyorum resmen olağan bişii mi yok bende yan etki falan yaptı bide karnım acaip şişti normal mi bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?