kızlar yarın 10 da yumurtalrım toplanıcak inşallah heyecanlıyım hemde çokk giderken yanıma bişiler alıyım mı çamaşır falan gerek var mı???
hadi hayırlısı osun canım çatlatma iğnesi beni çok bozdu inşallah senin sorunsuz olur yürüyemiyorum bile((
inşallah canım ya sana da bana da hepimize bebişlerimiz beklemeden gelsin sen nerde yaptırıyosun tatlım memnunmusun????
almanyada yasiyorum burda yaptiriyorum.tam bir memnuniyetim yok.basak da anlatiyor ya aynen onun dedigi gibi özen göstermiyorlar burda da.bu benim 3. denemem birde dondurulmus denemistim.cok sükür bir kere tutundu bebegim ama kimyasal sonuclandi.bir kere tutundu hamile kalabiliyorum diye umutla devam ediyorum bu yola iste.
inşallah canım ya bi kaç gün önce bi bayanla tanıştım gittiğim merkezde almanya dan gelmiş tv de görmüş doktoru orda 2 yada 3 kez denemiş olmamış oda senin dediklerini söyledi farklı olduğunu çok ilgilenmediklerinden bahsetti gerçi şuna inanıyorum canım zamanı geldiyse nerede olduğunun önemi yok olur inşallah senin son denemen olur ve ikizlerin gelir canım ya benim kendiliğinden 3 gebeliğim var 1. kimyasal 2. dış gebelik 3. 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum bi sebepte yok 3 üde farklı gebelikler buda ilk denemem olucak allahın izniyle bilmiyorum dua ederken allahım verirsen alma alıcaksan verme diyorum iyi bi dua mı bilmiyorum canım ama bulup kaybetmek çok kötü hakkımızda hayırlısı olsun son denemelerimiz olsun inşallh...
insaallah canim.ilk ve son denemen olsun.söyle dua edelim:hayirli,saglikli,uzun ömürlü evlat isteyelim.bulup kaybetmek cok aci(
ben evet istiyorum ikiz hakkimda hayirliysa rabbim versin insaallah.yas 35 ikisi birden cikarsa meydana süper olur..
inşallah canım rabbim ol desin olur hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin bebişler çabucak gelsinler inşallah:))))
Kızlar çatlatmaya iğnesi çok aciyormu? Adetin kaçıncı gunü gidilmesi gerekiyor kliman kullandım ama olmadı hepimiz için hayırlısı olsun sekerler
Canim beni2. testten 15 gun sonra cagirdi acaba 1 hafta once baska bi yerde gitsem goruru muyum bunu bile dusunmeye basladim meraktan ama sanirim beklerim. Sonucu beklemek daha kotuydu, bu asama yine de daha rahat ama insan ister istemez bir an once gidip goreyim istiyor. Hayirlisi olsun bakalimyani ikinci testten 10 gün sonra çağırdı doktorum...genelde sonuçtan bir iki hafta içinde çağırıyorlar..6.hafta içinde görünebiliyor 5+3 de filan,nasıl umudunuz yok değerleriniz gayet yüksek belli olmazki bu...olur belki
cnm hadi bakalım bekledin bekledin sabrettin büyük gün geldi bebişlerine kavuş bakalım
14.günmü test yapılacak???nasıl bekliyorsun o kadarsabrına hayran kaldım suan,doktorunmu istedi 14.gün yaptır die???neyse cnm bak az kalmış
Muayne karindan mi yapildi peki?canım tam 5+0 gunlukken gördum sukur
kızlar kimsede konuşmuyoooooo ben heyacandan duramıyorum...
alttan bakılınca görülüyodur sanoyırum..15 gün sonra gittiğinde kalp atımını bile duyabilirsin belki...5 haftayı tamamlayınca görülüyor cnm kese...neden öyle geç veriyor doktorlar randevuyu ne kadar heyecanla beklediğimizi bilmiyorlar sankiCanim beni2. testten 15 gun sonra cagirdi acaba 1 hafta once baska bi yerde gitsem goruru muyum bunu bile dusunmeye basladim meraktan ama sanirim beklerim. Sonucu beklemek daha kotuydu, bu asama yine de daha rahat ama insan ister istemez bir an once gidip goreyim istiyor. Hayirlisi olsun bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?