Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

vıshne cım muayene karından yapılıyor ama eger görunmesse yanı ıdrara sıkıık gıdılmesse alttan da yapıyorlar bır zararı yokmus canım tunamasalcım 10 tane tesste tam kan sayımı hemogram ıdrar tahlıllerı rubella sarılık antı bısılerde yasıyo yanımda degıl kagıdımda ondan hepsını tam yasamadım hem bunlardan 6 tanesı normalde her hamıle yapılanlar dıger dördu ıse ılerıde bır problemle karsılasmamak ıcın yapılan testleer cunku ben daha önce dusuk yapmıstım burda özel bır hastaneye gdıyorum 10 tahlıle özel 400 tl ıstedı tabı orda yaptıramadım devlette yaptırım dedım 6 tanesınıı yaptı gerısını yapacak aletlerı yokmus devletın bu yuzden gerı kalanlarda özzelde olacak mecbur

bu arada negatıf sonuc alan arkadaslarım sızler ıcın gercekten cok üzüldum sızı cok ıyı anlıyorum ama umıdınızı kesmeyın ben ılk deenememde 0 dı hıc tutunmamıstı ıkıncı dondurulmuslarımla hamıle kalmıs ve 5 haftalıkken dusuk yaptım rabbımme bınlerce kez sukurler olsunkı bu ucuncu denememde bebegııım benle korkum var ama umıdınızı tırmeyın

kızlar yumurtalarım toplandı 14 tane 20 tane demişti doktor niye 14 tane toplandı anlamdım:?? eşim spermleride çok iyi çıkmış morfoloji 1 di 3 olmuş çooook şaşırdık mutluyum yani ama ağrım var yatıyorum azcıkta kanamam oldu normal mi sizce kızlar???

inşallah canım ya dua et sende benim için hamilenin duası kabul olurmuş tatlım..... biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış canım inşallah bu sefer öyle olucak bende ümitliyim çookkkk..

hadi hayırlı olsun canım güzel güzel döllensin ve gelsin bebişin sana...kanama olması normal canım yarına bişey kalmaz

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. daha doğrusu uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. tüp bebek denemesi sonucu 12.günü beklerken 10.gün hafif kanamam olduğu için test yaptırdım değer 12,25 11.gün 9,90 çıktı tam değer düşmeye başladı derken 12. gün 15,75 çıktı. 19. gün tekrar yaptırdığımda değer 24,10 çıktı. Bu nasıl iş anlamadım Dış gebelik olabilir korkusuyla pzartesi tekrar yaptırıp doktora gideceğim. Sizce olumlu birşey olabilirmi. Yorum yaparsanız sevinirim. İnşallah ALLAH hepinizin dualarını kabul eder........

Cok guzel bak bir asama daha bitti, super aynen devam.. Kanama olabiliyormus hemsire soylemisti olursa sakin bir sorun mu var diye dusunmeyin demisti, o yuzden bu kismina hic takilma. Bir de bugun dinlen ama yarin falan oyalanacak birseyler de bulabilirsin, cunku kafana bu birkac gun takmassan rahmin de iyi toparlar ki bu cok onemli sonrasi icin.

Bence doktorunla gorus, onunla bu surecte hic irtibat kurmadin mi? Doktorun seni en iyi sekilde yonlendirecektir zaten, hem de bu sayede kafanda kurup dusunmekten kurtulmus olursun. Ama dusup artmasi neyi gosteriyor acikcasi bilmiyorum, bilen ya da yasamis arkadaslar olabilir belki forumda, internetten de bir arastir detaylica istersen...

gözün aydın cnm inşalla güzel güzel döllenneckler inşallah sen fertijinde tedavi görüyosun demi yanlış hatırlamıyorsam sana bişi sorucaktım gebelik oluşuncada lenfositten farklı bir takip yapılcakmı cnm konuştunuzmu bunu doktorunuzla.

daha önce başka topiktede okumuştum buna benzer bişi gebelik sorunsuz devam etti yükselişe geçmiş bu güzel bişi dış gebelikte ve kimyasalda değer düşüyo yükselişe geçmiyo diye biliyorum ben rabbim gönlüne göre versin emeğini boş çıkarmasın bebeğin seninle devam etsin inşallah...

Tüp bebek denemesini Kıbrısta yaptık ordaki doktorla sürekli görüşüyorum. Yarın burda doktora gideceğim.

1 senelik evli olacağım 20 Kasım'da tüp bebek için erken değil mı? İlk günden beri istiyorum yasım 24

ayy evet erkenmis.ben sandim tüp bebe tedavisini soruyorsun:))Allah gönlündekini versin canim.cok fazla kafana takip stres yapma bir sene daha ne ki..adetin düzene girince hamile kalirsin insaallah

canim önce gecmis olsun.mutllugun daim olsun.:))ohh ne güzel görevini tamamladin basariyla.20 tane folikülün 14 tanesinin ici doluymus demek oluyor o canim.ayy
su anda yumurtalarin bölünüyorlarr.iste bu günler cok heyecanlii.yarin arayacaklar su kadar embriyonuz oldu diye..o an daha da heyecanlanacaksin.sonra bebeginizi almaya gideceksiniz:))vee Allahin izniyle bebegin hep seninle kalacak

agrilarin transfere kadar günden güne azalacak canim.kendini yorma bugünlerde bebegine lazim olacak enerjiyi harcama,dinlen..artik kendini simartmaya basla

evet cnm fertijinde eğer bebek tutarsa 2 kez daha aşı yapılacak bide 11. haftada rahim dikilecek canım cnm sadece bunlar var tatlım öyle biliyorum...

canim 12.gün ile 19.gün arasinda deger cokk az artmis.olumlu bir durum gibi görünmüyor

oldum sıkıntidan catladim patladimmm acicik ayaga kalkiyom esim yatiriyo biraz dik oturuyom izin vermiyo oksuruyom ters ters bakio ((

evet cnm fertijinde eğer bebek tutarsa 2 kez daha aşı yapılacak bide 11. haftada rahim dikilecek canım cnm sadece bunlar var tatlım öyle biliyorum...

tamam cnm bende aynını biliyorum merak etmiştim seval hanım farklı uygulama yapıyormu diye.

yarini ben de mutlu bitiririm insaallahhkizlar dua edin.yumoslarim iyi ciksinlar.

hadi bakalım gıt gıt verde gel yumoşları bebişlerin oluşsun güzel güzell

oldum sıkıntidan catladim patladimmm acicik ayaga kalkiyom esim yatiriyo biraz dik oturuyom izin vermiyo oksuruyom ters ters bakio ((

hahahahah canım benim ya daha dur bunlar güzel günlerin önünde kocaman 9 ayın var :))

kizlar transfer nasil gecti meraktayim??

napion cnm yumoslarin nasillar?transfer yarin mi?

aynen bende merak ediyorum..
birde _selinin test sonucunu da..o bugün tekrar test yapacakti demi:26:

hayırlı akşamlar hanımlar dün 8 hücreli 2.kalite biriicik yavrumu tranfer ettiler bana 2 saat dinlekdikten sonra hastaneden çıktık dün gece trabzonda kaldık bugün bayburta döndük şu an yatıyorum ara ara kalklıp yürüyorum sol tarafımda ağrı oluyor belime doğru uzanan biraz öncede (kızlar afedersiniz)çok sıkıştım kendimi sıkmadan yapmaya çalıştım ama uzun kaldım lavoboda bir sorun yaratırmı ? birde idrara çıkıtıktan sonra bir ağrı geliyo 5 saniye süren bu normal mı? emriyo donduramadık geri kalan 2 emriyo gelimeye devam etmemiş...

benimde transferim oldu kurbanlik koyun gibi yatiom 1.kalite koydular ama Allah bilir iste

dinlen dinlen canım dinlenelim elimizden geleni yapalımki sonra kendimizi suçlamayalım takdir Rabbimin.kurbanlık koyun gibi düşünme kendini bence bu günler saltanat günlerimiz dile kocandan ne dilersen

oh maşallah canımyarına güzel haberlerini bekliyorum inşllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…