Canim bundan sonrasi cok guzel gecicek diye dusun, bu kadar guzel bir duyguyu yasamak icin her gecen gun daha da yaklasiyorsun. Benim de bir kez asilama yapilmisti olmadi hemen arkasindan ilk tup bebek denememde tuttu, ben moralin cok ama cok onemli oldugunu dusunuyorum. Hep guzel seyler dusun bundan sonra, ozellikle lk gunler cok onemli. Ben bu dediklerimi cok guzel uygulayabilmistim ta ki 11. gune kadar, o gun stres olmustum bi hayli ama onun disinda hep pozitiftim. Sen de oyle yap ve bol bol surekli dua et. Hersey cok guzel olacak arkadasim, ben senin icin cok olumlu hissediyorum. Sevgiler
kızlar yumurtalarım toplandı 14 tane 20 tane demişti doktor niye 14 tane toplandı anlamdım:?? eşim spermleride çok iyi çıkmış morfoloji 1 di 3 olmuş çooook şaşırdık mutluyum yani ama ağrım var yatıyorum azcıkta kanamam oldu normal mi sizce kızlar???
kızlar yumurtalarım toplandı 14 tane 20 tane demişti doktor niye 14 tane toplandı anlamdım:?? eşim spermleride çok iyi çıkmış morfoloji 1 di 3 olmuş çooook şaşırdık mutluyum yani ama ağrım var yatıyorum azcıkta kanamam oldu normal mi sizce kızlar???
Bence doktorunla gorus, onunla bu surecte hic irtibat kurmadin mi? Doktorun seni en iyi sekilde yonlendirecektir zaten, hem de bu sayede kafanda kurup dusunmekten kurtulmus olursun. Ama dusup artmasi neyi gosteriyor acikcasi bilmiyorum, bilen ya da yasamis arkadaslar olabilir belki forumda, internetten de bir arastir detaylica istersen...Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. daha doğrusu uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. tüp bebek denemesi sonucu 12.günü beklerken 10.gün hafif kanamam olduğu için test yaptırdım değer 12,25 11.gün 9,90 çıktı tam değer düşmeye başladı derken 12. gün 15,75 çıktı. 19. gün tekrar yaptırdığımda değer 24,10 çıktı. Bu nasıl iş anlamadım Dış gebelik olabilir korkusuyla pzartesi tekrar yaptırıp doktora gideceğim. Sizce olumlu birşey olabilirmi. Yorum yaparsanız sevinirim. İnşallah ALLAH hepinizin dualarını kabul eder........
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. daha doğrusu uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. tüp bebek denemesi sonucu 12.günü beklerken 10.gün hafif kanamam olduğu için test yaptırdım değer 12,25 11.gün 9,90 çıktı tam değer düşmeye başladı derken 12. gün 15,75 çıktı. 19. gün tekrar yaptırdığımda değer 24,10 çıktı. Bu nasıl iş anlamadım Dış gebelik olabilir korkusuyla pzartesi tekrar yaptırıp doktora gideceğim. Sizce olumlu birşey olabilirmi. Yorum yaparsanız sevinirim. İnşallah ALLAH hepinizin dualarını kabul eder........
Bence doktorunla gorus, onunla bu surecte hic irtibat kurmadin mi? Doktorun seni en iyi sekilde yonlendirecektir zaten, hem de bu sayede kafanda kurup dusunmekten kurtulmus olursun. Ama dusup artmasi neyi gosteriyor acikcasi bilmiyorum, bilen ya da yasamis arkadaslar olabilir belki forumda, internetten de bir arastir detaylica istersen...
1 senelik evli olacağım 20 Kasım'da tüp bebek için erken değil mı? İlk günden beri istiyorum yasım 24
gözün aydın cnm inşalla güzel güzel döllenneckler inşallah sen fertijinde tedavi görüyosun demi yanlış hatırlamıyorsam sana bişi sorucaktım gebelik oluşuncada lenfositten farklı bir takip yapılcakmı cnm konuştunuzmu bunu doktorunuzla.
yarini ben de mutlu bitiririm insaallahhkizlar dua edin.yumoslarim iyi ciksinlar.
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. daha doğrusu uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. tüp bebek denemesi sonucu 12.günü beklerken 10.gün hafif kanamam olduğu için test yaptırdım değer 12,25 11.gün 9,90 çıktı tam değer düşmeye başladı derken 12. gün 15,75 çıktı. 19. gün tekrar yaptırdığımda değer 24,10 çıktı. Bu nasıl iş anlamadım Dış gebelik olabilir korkusuyla pzartesi tekrar yaptırıp doktora gideceğim. Sizce olumlu birşey olabilirmi. Yorum yaparsanız sevinirim. İnşallah ALLAH hepinizin dualarını kabul eder........
evet cnm fertijinde eğer bebek tutarsa 2 kez daha aşı yapılacak bide 11. haftada rahim dikilecek canım cnm sadece bunlar var tatlım öyle biliyorum...
yarini ben de mutlu bitiririm insaallahhkizlar dua edin.yumoslarim iyi ciksinlar.
oldum sıkıntidan catladim patladimmm acicik ayaga kalkiyom esim yatiriyo biraz dik oturuyom izin vermiyo oksuruyom ters ters bakio((
kizlar transfer nasil gecti meraktayim??
napion cnm yumoslarin nasillar?transfer yarin mi?
aynen bende merak ediyorum..
birde _selinin test sonucunu da..o bugün tekrar test yapacakti demi:26:
benimde transferim oldu kurbanlik koyun gibi yatiom 1.kalite koydular ama Allah bilir iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?