Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

mavielle ve ycomlek Rabbim sizede bizede zamanı ve saatı geldiğinde en sağlıklı en hayırlı evlatlar nasip edecektir hiç bir dua geri çevrilmez ya o an olmaması gerekiyordur yada olsa senin için hayırlı olmıcaktır herzaman böyle düşşünürüm acım azalır Allahım hayırllı hayatlar sürecek çocuklar nasip etsin... durmak yok yola devam kendimizi en sağlıklı hissettiğimiz zamandan itibaren

ama senin opun benden sonra oldu ikimize de ayni gun transfer etmisler kacinci gun emriyosuydu.o zmn biz testi beraber beklicez 22 si dimi

hanımlarr ben bünyemi çok iyi tanımışım olmadı değerim 1 bile çıkmadı neyseki umut bağlamamıştım hayal kırıklığıda yaşamadım.

mavielle.. sadece kocaman kucak! kalbinin kökündeki yorgunlukla, burnundaki sızıya şifa, bol şifa her anlamda, eşine de sana da bol teselli, sevgi ve dayanma gücü...

çok uzatmayacağım... benzer bir sorunla ilgili, annemizi psikologa yönlendirmiştik birkaç kere ancak kendine konduramamıştı. drlardan biri bir gün ciddi olarak bunu önerince kabul etti. namazında, kuranını okuyan, onun dışında pek kitap okuma alışkanlığı olmayan annemiz, rahat okunur bir dille yazılmış kişisel gelişimle ilgili dr'un kendisine önerdiği kitabı bize de önerir hale geldi. tabii ki tamamen çözülmedi her şey ama aile olarak çok yol alındı. uzun bir süreç. yine de sizin de aile terapisine katılmanızla belki eşinle bir adım gidebilmeniz için yol açılır, özellikle bu konuda.

tam böyle bir ortamda, senin hamilelik sürecinde de, doğumunda ve sonrasında da, odak noktasının senin olman gerekirken başka şeylerle uğraşır bulmak seni ve ilişkini daha yıpratabilir. bozuk yapının üstüne inşa etmek gibi oluyor böyle bir ortamda bebek yapmak. annenizin çözümlemesi gereken, barış sağlaması gereken konular varken belki aileye temiz bir yürek, bir can, hem tazelik hem hareket getirir diye düşünebiliyoruz. belki ve umarım ki gerçekten böyle olur. bereketiyle gelir bebekler... yine de temel bozuk olduğu için çok uzun vadeli olmadığı görülüyor bu ilk tazeliğin genel olarak.

dilerim ki razı olur profesyonel destek alma konusunda. ben ayrıca bunun için dua edeceğim. başını bulandıran kötü güçler, geçmişinin kovalayan acıları, reddedilmişlik, yalnızlık ne varsa onlardan kurtulsun, şifa bulsun ki ailenize beddua yerine bereket aksın. beddua konusunda özellikle konuşmanı tavsiye ederim tekrar tekrar. hem allah'ın huzurunda yanlış hem ağzından çıkan her beddua kendini ve ailesini de lekeliyor... kendi evlatlarına zararı oluyor, kötülüğü dilinde dolayarak.

çok uzatmayacağım derken, kelimeler peş peşe dizildi. bilmişlik etmek istemem, sen zaten çok olgun ve bilinçli birisin. insanın canına tak ediyor bazen ve sonra bir şekilde yine aynı devam edebilecek gücü bulup aynen yolunda gidiyor, minimum hasarla nasıl sıyrılacağını öyle veya böyle öğrenerek. yine de bu sonuçlar da seni her zaman sağlıklı bir noktaya ulaştırmıyor çoğunlukla.

umarım ailedeki bu bağlar çözülür, yerine sevincin, birliğin, esenliğin ve sevginin bağı gelir. sözlerimle hata ettiysem bağışla lütfen..

selam, bende merak ediyorum bunu,inşallah tek zorunlu değildir ,yarın randevum var unutmazsam bi sorayım canım.

canım bana doktorum çift emb transfer edicez dedi bgn yumurtalarım toplandı doktorumu görmedim hemşireye sordum tek mi çift mi diye net bişii demedi ama tekmiş gibi hissettim anlamdım tatlım ya inşallah çifttir....

evet cnm fertijindeyim canım doktorum çift demişti ama bgn hemşire tek demeye getirdi... anlamadım cnm ya soramadım da neye göre değişiyo heryerde aynı mı bilmiyorum..

burda tek embriyo transferi yapiliyor hatta iki diye agzimizdan cikti kadin imkansiz dedi sebebinide anlasam icim acimiyacak:)benim yarinda hicmi hic umudum yok o yuzden simdiden plan yapmaya basladim benim suan burda 3 dondurulus embriyom var bunlarin bitanesi 5. gun embriyorsu soyle bi 2 ay gibide o hakkimi kullanirim diyorum oda olmazsa trde fertijine gelmek istiyorum ama ins cift embriyo koyabiliyorlardir ...takma kafana senin doktorun cift demis ya sende transfer gunu bunu hatirlatirsin hemsireye bakma sen embriyoglolardan guzel haberler gelir ins ikisinide alir gelirsin

Allah gönlüne göre versin canım. benim yumurta toplama galiba çarşamba olacak ,yarın son iğnemi yapıyorum. yumurta toplama nasıldı sıkıntı yaşadın mı sonrasında ve yanında bi eşya ,bir şey alıyormusun benim ilk tüp de heyecan ve merak bir arada. ay ikiz olsa nasıl tatlı olur yaa

vallahi canım aslında bu kadar araştırmasak aslında daha güzel olacak bence şimdide ona taktım:)))) canım inşallah gerek kalmaz buralara gelmene ordan herşey iyi giderde bebişin gelir.. fertijin nasıl dersen ben ben çok ısınamadım oraya çok soğuk geliyo ama tedavisinden hakikaten çok memnunum..

amiiiiin canııım inşallah ikiz olur bende çooooooook istiyorum...benimde ilk denemem canım çatlatma iğnesinden sonra ağrım oldu kalkamadım fazla sonra öğrendimki yumurta sayısı çok olunca olabiliyomuş canım...hiç heyecan yapma duymuyosun zaten adet ağrısı gibi ağrın oluyo iğne yapalım mı çok önermiyoruz dediler bende istemedimmm bişii olmasın diye rahat bişiiler giy yeter başka bişii götürme çok az lekelenmem oldu eve gelince o kadar nerde yaptırıyosun canım hayırlı olsun tedavin...

canım teşekkürler hepimizin hayırlı olur inşallah ,ben kent hast. yaptırıyorum , çok iyi bir hast.memnunum. senin neresi ve transferin ne zaman?

canım teşekkürler hepimizin hayırlı olur inşallah ,ben kent hast. yaptırıyorum , çok iyi bir hast.memnunum. senin neresi ve transferin ne zaman?

canım ben ist fertijindeyim tüp bebek merkezi transfer belli değil salı yada çarşamba yada cuma salı belli olucak canım sana ne diler cnm tek embriyo mu transfer edicekler çift mi?

kizlarr yarin transferim olcak insallah gelisimleri devam ettiyse tabi 5. gün embriyosu. coook heyecanliyim insallah bi aksilik olmaz. :18:

yumurta toplama cok rahat oluyo canim anestezi oldugu icin hic bisey anlamiosun :) uyaninca da adet olmus gibi sanci oluyo. bana zorla agri kesici vermislerdi agrim cok olmadigi halde. biz verelim vardir agrin dediler :)) kanama olabilir normal dediler. ama ben de olmadi. ertesi gün de agri hafif devam etti ama sonra bisey kalmadi. yanina alman gereken ped olabilir ama bana bisey dememislerdi ve uyandigimda onlar takmisti pedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…