Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

canım ben ist fertijindeyim tüp bebek merkezi transfer belli değil salı yada çarşamba yada cuma salı belli olucak canım sana ne diler cnm tek embriyo mu transfer edicekler çift mi?

bildigim kadariyla türkiyede tek embriyo transferine izin veriliyor. ama doktorlarin karariyla bu cogaltilabiliyor. ben yurtdisindayim. 2-3 izin veriliyo. 35 yas altinda oldugum icin doktor 2 dedi bana.

erfu sağol canım hayırlısı olsun hakkında inşallahhhhh son denemen olur canım bebişler gelirler sağlıkla...

Son düzenleme:
kizlarr yarin transferim olcak insallah gelisimleri devam ettiyse tabi 5. gün embriyosu. coook heyecanliyim insallah bi aksilik olmaz. :18:

sen gönlünü ferah tut,allahın izniyle her şey yolunda gidecek. diyorum ama bende bi o kadar heyecanlıyım ama bunlar güzel heyecanlar.

bildigim kadariyla türkiyede tek embriyo transferine izin veriliyor. ama doktorlarin karariyla bu cogaltilabiliyor. ben yurtdisindayim. 2-3 izin veriliyo. 35 yas altinda oldugum icin doktor 2 dedi bana.

canim hayirlisiyla insallah bebislerini alir gelirsin insallah hemencik tutunurlar...canim yurtdisinda nerdesin ben danimarkadayim tek transfer ediyorlar 2.ye izin yok

ama senin opun benden sonra oldu ikimize de ayni gun transfer etmisler kacinci gun emriyosuydu.o zmn biz testi beraber beklicez 22 si dimi

çarşamba oldu opu canım 3.gün transferi evete beeraber beliyeceğiz 22 kasım
kizlarr yarin transferim olcak insallah gelisimleri devam ettiyse tabi 5. gün embriyosu. coook heyecanliyim insallah bi aksilik olmaz. :18:

hadi bakalım hayırlı olsun bol bol dua et cnm :)

basak2569
canim yarin insaallah güzel haberini duyariz

shoping
yarin insaallah bebeginle gelirsin aramiza

elf86
canim insaallah bebegin simsiki tutunur ,hic ayrilmazsiniz..3 gün cok dikkat et ,mümkün oldugu kadar yat.bide uykuna özen göster gece fazla gec yatma.birazdan cikip yatarsin umarim:88::))

çarşamba oldu opu canım 3.gün transferi evete beeraber beliyeceğiz 22 kasım

hadi bakalım hayırlı olsun bol bol dua et cnm :)

evettt Allah hepimizin yüzüne bakar bos cevirmez insallah.

canim hayirlisiyla insallah bebislerini alir gelirsin insallah hemencik tutunurlar...canim yurtdisinda nerdesin ben danimarkadayim tek transfer ediyorlar 2.ye izin yok

insallah canim hepimiz aliriz insallah tez zamanda. ben Almanyadayim canim.

canım inaşşah son denemen olur bebekler çifter çifter gelirler inşallahhhhhhhhhhh

amin hepimizin insallah. sana da yarin icin bol sans

sen gönlünü ferah tut,allahın izniyle her şey yolunda gidecek. diyorum ama bende bi o kadar heyecanlıyım ama bunlar güzel heyecanlar.

insallah canim ya.Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin. tadini cikarmak lazim aslinda ama ister istemez stres yapiyoruz:18:

kızlar günaydın. bugün yumoşlarım toplanacak inşallah. ilk tüp bebek tedavim. cok heycan ve korku var. hepinizin duasına ihtiyacım var. ne olur dua edin arkadaşlar. sorunsuzca atlatayım. var mı opu öncesi ve sonrası tavsiyeleriniz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve muradımızı versin in şallahhh

kızlar gunaydın ..
ben daha önce soyledigim gibi cumartesi günü aşılamadan sonra 10.gün kanda test yaptırdım 38.9 çıktı değerim :)
doktorumla cepten görüştüm bu sabah için bir kere daha yaptırmamı söyledi , az önce kan verdim ordan geliyorum sonucu beklicem öğlene doğru çıkıcak...
kızlar 10.gun değerim iyi mi yorum lütfennnnn

elsinore cnmm hoşgeldinnn yorum yap nolurrr bütün haftasonu allak bullak oldum 38.9 değeri görünce bakalım bugunku kaç çıkacak
sence hamile miyim

elsinore cnmm hoşgeldinnn yorum yap nolurrr bütün haftasonu allak bullak oldum 38.9 değeri görünce bakalım bugunku kaç çıkacak
sence hamile miyim

cnm öncekileri okumaktan bu sayfaya şimdi geldim :) ya 5,5'tan 38'e çıkmış işte hem çatlatmanın etkisi olsa yükselmez azalırdı diye düşünüyorum. Bugün de katlanır gibi geldi. İnşallah katlanır saat kaçta alacaksın sonucu ?

inşallah inşallah cnm yaa .. mailime gönderecekler 1 saate kadar sonucum gelmiş olur .. :) hemen paylaşıcam bilg. başında bekliyorum resmen ..

inşallah inşallah cnm yaa .. mailime gönderecekler 1 saate kadar sonucum gelmiş olur .. :) hemen paylaşıcam bilg. başında bekliyorum resmen ..

ya yumurtlamadan sonraki 12.günde zaten ortalama 40-50 falan oluyo. Yani ortalama diyorum en düşüğü 17-20 falan oluyor.Senin 39 çıkmış işte. Son adet tarihin neydi?

ya yumurtlamadan sonraki 12.günde zaten ortalama 40-50 falan oluyo. Yani ortalama diyorum en düşüğü 17-20 falan oluyor.Senin 39 çıkmış işte. Son adet tarihin neydi?

16 ekimdi son adet tarihim
29 ekim gecesi çatlatma iğnesi olup 31 ekimde aşılamam olmuştu ..

8 kasımda değerim 5.5 , 10 kasımda değerim 38.9 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…