canım ben ist fertijindeyim tüp bebek merkezi transfer belli değil salı yada çarşamba yada cuma salı belli olucak canım sana ne diler cnm tek embriyo mu transfer edicekler çift mi?
canım ben ist fertijindeyim tüp bebek merkezi transfer belli değil salı yada çarşamba yada cuma salı belli olucak canım sana ne diler cnm tek embriyo mu transfer edicekler çift mi?
kizlarr yarin transferim olcak insallah gelisimleri devam ettiyse tabi5. gün embriyosu. coook heyecanliyim insallah bi aksilik olmaz. :18:
hiç bir bilgim yok canım ,yarın randevum var sorarım
tamam canım yarın haber beklicem
bildigim kadariyla türkiyede tek embriyo transferine izin veriliyor. ama doktorlarin karariyla bu cogaltilabiliyor. ben yurtdisindayim. 2-3 izin veriliyo. 35 yas altinda oldugum icin doktor 2 dedi bana.
bildigim kadariyla türkiyede tek embriyo transferine izin veriliyor. ama doktorlarin karariyla bu cogaltilabiliyor. ben yurtdisindayim. 2-3 izin veriliyo. 35 yas altinda oldugum icin doktor 2 dedi bana.
ama senin opun benden sonra oldu ikimize de ayni gun transfer etmisler kacinci gun emriyosuydu.o zmn biz testi beraber beklicez 22 si dimi
kizlarr yarin transferim olcak insallah gelisimleri devam ettiyse tabi5. gün embriyosu. coook heyecanliyim insallah bi aksilik olmaz. :18:
çarşamba oldu opu canım 3.gün transferi evete beeraber beliyeceğiz 22 kasım
hadi bakalım hayırlı olsun bol bol dua et cnm :)
canim hayirlisiyla insallah bebislerini alir gelirsin insallah hemencik tutunurlar...canim yurtdisinda nerdesin ben danimarkadayim tek transfer ediyorlar 2.ye izin yok
canım inaşşah son denemen olur bebekler çifter çifter gelirler inşallahhhhhhhhhhh
sen gönlünü ferah tut,allahın izniyle her şey yolunda gidecek. diyorum ama bende bi o kadar heyecanlıyım ama bunlar güzel heyecanlar.
elsinore cnmm hoşgeldinnn yorum yap nolurrr bütün haftasonu allak bullak oldum 38.9 değeri görünce bakalım bugunku kaç çıkacak
sence hamile miyim
cnm öncekileri okumaktan bu sayfaya şimdi geldim :) ya 5,5'tan 38'e çıkmış işte hem çatlatmanın etkisi olsa yükselmez azalırdı diye düşünüyorum. Bugün de katlanır gibi geldi. İnşallah katlanır saat kaçta alacaksın sonucu ?
inşallah inşallah cnm yaa .. mailime gönderecekler 1 saate kadar sonucum gelmiş olur .. :) hemen paylaşıcam bilg. başında bekliyorum resmen ..
inşallah inşallah cnm yaa .. mailime gönderecekler 1 saate kadar sonucum gelmiş olur .. :) hemen paylaşıcam bilg. başında bekliyorum resmen ..
ya yumurtlamadan sonraki 12.günde zaten ortalama 40-50 falan oluyo. Yani ortalama diyorum en düşüğü 17-20 falan oluyor.Senin 39 çıkmış işte. Son adet tarihin neydi?
16 ekimdi son adet tarihim
29 ekim gecesi çatlatma iğnesi olup 31 ekimde aşılamam olmuştu ..
8 kasımda değerim 5.5 , 10 kasımda değerim 38.9 çıktı
valla bence hamilesin...inşallah öyle çıkacak..sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?